Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Blekitna

Dawno Tu nie pisałam

bardzo się ciesze, że ruszy się u Ciebie z budową trzymałam kciuki :-)

No a altanka SZOK:jawdrop: PRZEŚLICZNA

Co do zdjec ja przerzuciłam się na:

http://www.imageshack.us/

polecam Łatwiejszy i łądnie zdjecia sie wyświetlają duże

Jakbyś chciałą instrukcjie co i jak służe chętnie

oldzia dziękuję bardzo :)

dach jest pokryty zielonym gontem

z tego co pamiętam to chyba Twój mąż robił u was elewacje z drewna, tak???

tak robił sam:yes: teraz latem będzie robił taras:D już nie mogę się doczekać.... no i ma jeszcze wiele innych planów, ale to pewnie troszkę później..... czas niestety nie pozwala nam zrobić wszystkiego od razu - tym bardziej, że nie ma nas na miejscu...

No właśnie i proszę tu nie zganiać na Marjelkę:p Ja przynajmniej regularnie prowadzę zapiski i wklejam foty w swoim wątku, a tu same leniwce:P

blekitna przynajmniej czasem coś skrobnie, altanką się pochwaliła itd......;)

Ale praha!! to już w ogóle na laurach osiadła, jej benio od miesięcy jest wielką strzeżoną tajemnicą:p

Ja tu zaglądam regularnie jakby co:popcorn:

Haha ja tu też od czasu do czasu zaglądam, ale tak na chwilkę ;) musicie mi wybaczyć dziewczyny bo mam teraz sesję i non stop naukę :( a we czwartek wyjeżdżam na parę dni, potem wracam i mam ostatni egzamin 1 lipca, a potem znowu strasznie dużo na głowie do 18 lipca i dopiero po tej dacie będzie trochę luźniej. Ale nie zapomniałam o Was:)

Haha ja tu też od czasu do czasu zaglądam, ale tak na chwilkę ;) musicie mi wybaczyć dziewczyny bo mam teraz sesję i non stop naukę :( a we czwartek wyjeżdżam na parę dni, potem wracam i mam ostatni egzamin 1 lipca, a potem znowu strasznie dużo na głowie do 18 lipca i dopiero po tej dacie będzie trochę luźniej. Ale nie zapomniałam o Was:)

Jak zwykle znowu się wywinęła i na temat benka nic nie szepnęła :p

No nic, życzę zdanych egzaminów :)

Hejo!! Praha jest bardzo tajemnicza, ona tak specjalnie, wiecie niby nic nie mówi a potem jak pierdaknie nam tu zdjęcia swojego pałacu to pomżemy z zazdrości :yes:

Dzieki Mar Jel :) Poprostu wiadomo kto tu jest duszą towarzystwa :) i kto ma dużo do pokazania :) my jeszcze powolutku :)

Musze się pochwalić, że zdałam wszystkie egzaminy na studiach, teraz obrona pracy w lipcu :) :)

blekitna ja naprawdę nie wiem jak wytrzymam do tego września, tak baaaardzo chciałabym zobaczyć już domek, szczególnie wnętrza.... chyba gdyby nie pełne ręce roboty z Julcią nie dałabym rady, a tak nie mam zbyt wiele czasu na zamartwianie się późniejszym rozpoczęciem prac ;)

W weekend dostałam wstępną koncepcję ogrodu, jak wrócę wieczorem do domu to wrzucę kilka wizualek.... :rolleyes:

A... i mam nasz projekt w wersji elektronicznej to też uzupełnię zaległości ;)

Witam Dziewuszki po króciutkim urlopie :-)

Pogoda z miarę dopisała tzn 3 dni zimno i 3 dni upalnie - więc nie ma co narzekać.

Baterie podładowane - jutro wkleję nowe zdjęcia domku ze ściankami działowymi na górze i wstępnym planem łazienek

Och jak się za Wami stęskniłam

I pierwsze wątpliwości - co sądzicie o sypialni w kolorze fioletu z brązem???? Tzn łóżko i meble ciemno brązowe a ściany fiolet pasuje???

szukam koncepcji na sypialnię , myślałam o białym łóżku jak u MarJel ale będę miała w salonie białe skórzane meble, białą kuchnię i w sypailni biało to by było za dużo

cześć dziewczynki :)

blekitna do dziennka wrzuciłam wizualki ogrodu.... a Ty nie widzisz tamtych rzutów bo są zamałe ( jeżeli tak to po kliknieciu się powiększą) czy wogóle nie są dla ciebie czytelne? Ja wrzucę rzuty do fotosh. żeby wymazać techniczne, mało istotne info to może będzie bardziej czytelne ;)

saly też się stęskniąłm :hug: Fajnie ,ze wypoczełaś i naładowałaś baterie :)

Jeżeli chodzi o sypialnie to uważam,że brąz i folet pasują do siebie ale diabeł tkwi w szczególe czyli odcieniech które dobierzesz i dodatkach :) Uważam,że sypialnia w tych kolorach będzie bardzo przytulna :)

lady in red nie wiem kochanan czy Ty tu jeszcze zaglądasz, ale jeżeli tak powiedz mi prosze ile kosztowała Cie instalacja klimatyzacji wraz z całym sprzętem??? może być też na priv jeżeli wolisz ;) a i czy u ciebie kilma jest tylko w sypialniach, bo jednostkę zewnętrzną z tego co pamiętam masz jedną tak ? Pozdraiwm serdecznie!!!