blekitna 11.06.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 oldzia dziękuję bardzo dach jest pokryty zielonym gontem z tego co pamiętam to chyba Twój mąż robił u was elewacje z drewna, tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 11.06.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Blekitna Dawno Tu nie pisałam bardzo się ciesze, że ruszy się u Ciebie z budową trzymałam kciuki No a altanka SZOK:jawdrop: PRZEŚLICZNA Co do zdjec ja przerzuciłam się na: http://www.imageshack.us/ polecam Łatwiejszy i łądnie zdjecia sie wyświetlają duże Jakbyś chciałą instrukcjie co i jak służe chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.06.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 blekitna, ale Ty masz zdolnego męża !woooww! Na prawdę super, taka duża i przestronna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 12.06.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 oldzia dziękuję bardzo dach jest pokryty zielonym gontem z tego co pamiętam to chyba Twój mąż robił u was elewacje z drewna, tak??? tak robił sam:yes: teraz latem będzie robił taras:D już nie mogę się doczekać.... no i ma jeszcze wiele innych planów, ale to pewnie troszkę później..... czas niestety nie pozwala nam zrobić wszystkiego od razu - tym bardziej, że nie ma nas na miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 12.06.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 dzieki no to Twój mąż Oldzia jest jeszcze zdolniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 12.06.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 blekitna a ja myślę, że obie mamy zdolnych mężów i pozostaje nam się z tego tylko bardzo cieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 13.06.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 tak to prawda koniecznie pokaż taras jak Twój mąż go zmachinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 13.06.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 jasne:D no, ale to myślę dopiero w sierpniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 18.06.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 odkąd Mar Jel załozyła swój wątek tutaj taka cisza..... ;( zapraszamy wszystkie miłośniczki Benia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.06.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 No właśnie i proszę tu nie zganiać na Marjelkę Ja przynajmniej regularnie prowadzę zapiski i wklejam foty w swoim wątku, a tu same leniwce:P blekitna przynajmniej czasem coś skrobnie, altanką się pochwaliła itd...... Ale praha!! to już w ogóle na laurach osiadła, jej benio od miesięcy jest wielką strzeżoną tajemnicą Ja tu zaglądam regularnie jakby co:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.06.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Zapomniałam, blekitna fajnego masz psiurka na avatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 19.06.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Haha ja tu też od czasu do czasu zaglądam, ale tak na chwilkę musicie mi wybaczyć dziewczyny bo mam teraz sesję i non stop naukę a we czwartek wyjeżdżam na parę dni, potem wracam i mam ostatni egzamin 1 lipca, a potem znowu strasznie dużo na głowie do 18 lipca i dopiero po tej dacie będzie trochę luźniej. Ale nie zapomniałam o Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.06.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Haha ja tu też od czasu do czasu zaglądam, ale tak na chwilkę musicie mi wybaczyć dziewczyny bo mam teraz sesję i non stop naukę a we czwartek wyjeżdżam na parę dni, potem wracam i mam ostatni egzamin 1 lipca, a potem znowu strasznie dużo na głowie do 18 lipca i dopiero po tej dacie będzie trochę luźniej. Ale nie zapomniałam o Was:) Jak zwykle znowu się wywinęła i na temat benka nic nie szepnęła No nic, życzę zdanych egzaminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 20.06.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Hejo!! Praha jest bardzo tajemnicza, ona tak specjalnie, wiecie niby nic nie mówi a potem jak pierdaknie nam tu zdjęcia swojego pałacu to pomżemy z zazdrości Dzieki Mar Jel Poprostu wiadomo kto tu jest duszą towarzystwa i kto ma dużo do pokazania my jeszcze powolutku Musze się pochwalić, że zdałam wszystkie egzaminy na studiach, teraz obrona pracy w lipcu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.06.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Cześć Dziewczyny Miłego dłuuugiego weekendu życzę !! Ja mam już ekipę która nam zbuduje dom więc mogę już spokojnie się cieszyć weekendem i planować całą resztę P.S blekitna gratuluję zdanych egzaminów!!!!!!!!!!!! :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 26.06.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Karolcia dziękuje, fajnie, że znalazłaś ekipę teraz tylko czekać na efekty ich pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.06.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 blekitna ja naprawdę nie wiem jak wytrzymam do tego września, tak baaaardzo chciałabym zobaczyć już domek, szczególnie wnętrza.... chyba gdyby nie pełne ręce roboty z Julcią nie dałabym rady, a tak nie mam zbyt wiele czasu na zamartwianie się późniejszym rozpoczęciem prac W weekend dostałam wstępną koncepcję ogrodu, jak wrócę wieczorem do domu to wrzucę kilka wizualek.... A... i mam nasz projekt w wersji elektronicznej to też uzupełnię zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 28.06.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Karola koniecznie to wszystko powrzucaj, bo z tamtych planów w dzienniku to ja praktycznie nic nie widze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 29.06.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Witam Dziewuszki po króciutkim urlopie Pogoda z miarę dopisała tzn 3 dni zimno i 3 dni upalnie - więc nie ma co narzekać. Baterie podładowane - jutro wkleję nowe zdjęcia domku ze ściankami działowymi na górze i wstępnym planem łazienek Och jak się za Wami stęskniłam I pierwsze wątpliwości - co sądzicie o sypialni w kolorze fioletu z brązem???? Tzn łóżko i meble ciemno brązowe a ściany fiolet pasuje??? szukam koncepcji na sypialnię , myślałam o białym łóżku jak u MarJel ale będę miała w salonie białe skórzane meble, białą kuchnię i w sypailni biało to by było za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.06.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 cześć dziewczynki blekitna do dziennka wrzuciłam wizualki ogrodu.... a Ty nie widzisz tamtych rzutów bo są zamałe ( jeżeli tak to po kliknieciu się powiększą) czy wogóle nie są dla ciebie czytelne? Ja wrzucę rzuty do fotosh. żeby wymazać techniczne, mało istotne info to może będzie bardziej czytelne saly też się stęskniąłm Fajnie ,ze wypoczełaś i naładowałaś baterie Jeżeli chodzi o sypialnie to uważam,że brąz i folet pasują do siebie ale diabeł tkwi w szczególe czyli odcieniech które dobierzesz i dodatkach Uważam,że sypialnia w tych kolorach będzie bardzo przytulna lady in red nie wiem kochanan czy Ty tu jeszcze zaglądasz, ale jeżeli tak powiedz mi prosze ile kosztowała Cie instalacja klimatyzacji wraz z całym sprzętem??? może być też na priv jeżeli wolisz a i czy u ciebie kilma jest tylko w sypialniach, bo jednostkę zewnętrzną z tego co pamiętam masz jedną tak ? Pozdraiwm serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts