Saly 30.06.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Hej Hej dzięki Karolcia- muszę się rozpatrzeć w tych fioletach Lady - ja po doświadczeniu z poddaszem i upałem w sypialni także będę montowac klimę - więc też chętna jestem na info w tej sprawie Ja bym chciała tylko w sypialni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 05.07.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 alez jestem ostatnio zalatana!!! pozdrawiam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.07.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Hej hej Widzę że wątek nam przycichłPragulka - żyjesz? co u Ciebie???? Blekitna - uporałaś się juz z wentylacją?pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 10.07.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Hej Saly! narazie muszę się uporać z obroną pracy licencjackiej, dlatego nic się nie odzywam. pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.07.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 narazie muszę się uporać z obroną pracy licencjackiej I jak obroniła się? Praha wraaaacaj do nas!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 16.07.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Mar Jel jeszcze nie, trzymajcie kciuki bo obrone mam 18.07 w pon. o 10.40 zaraz lecę wkuwać Praho gdzie jesteś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 17.07.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 mam bardzo ważne pytanie??? ile wyżej od posadzki zamontować drzwi balkonowe??? będzie podłogówka, styropian 10 cm wylewka (chyba 6 cm) to co dać 16 cm wyżej czy jeszcze wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 18.07.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 obroniłam się )) na 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnnie_g 18.07.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 sprzedam projekt domu benedykt ii, benedykt 2 ! odsprzedam tanio kompletny projekt budynku benedykt 2. razem z żoną planowaliśmy budowę tego domu w tym roku ale w ostatniej chwili nadarzyła się okazja kupna innego, już wybudowanego domu. Zainteresowanych proszę o kontak [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.07.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 obroniłam się )) na 5 Wiedziałam że nam wstydu nie narobisz:P Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.07.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 obroniłam się )) na 5 GRATULUJE CO ZA KUJON - żartuje - ja też kiedyś obroniłam się na 5 ale to dawno a dziś TWOJE ŚWIĘTO SUPPPPPPPPEROWSKO:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 19.07.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 dzięki wielkie :) co do domu to wkońcu zaczęło się coś dziać Panowie dziś podmurowywują okna, burzą niepotrzebne ścianki i murują te potrzebne pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 25.07.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Mam pytanie do osób budujących Benka II : ile m2 jest wylewek i ile m2 tynków??? jesli ktos wie to prosze mi napisać, albo chociaż gdzie tego szukać.... bo nie widzę takiej info w projekcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.07.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Mam pytanie do osób budujących Benka II : ile m2 jest wylewek i ile m2 tynków??? jesli ktos wie to prosze mi napisać, albo chociaż gdzie tego szukać.... bo nie widzę takiej info w projekcie.... blekitna wydaję mi się chyba, że oprócz nas to nikt tu za bardzo nie zagląda:( A swoją drogą tak tu kiedyś gwarno było;) blekitna chyba czas na swój wątek:popcorn:, co u Ciebie tak w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 28.07.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 (edytowane) Mar Jel masz racje nikt tu nie zagląda.... ale jak ja zaczne wrzucać tu swoje fotki to Wy zajrzycie nie mam za bardzo czasu na swój wątek... musze ostro zarabiać na kredyt hih dzięi MarJelko, ze pytasz u mnie poszedł Pan od śreodka (ścianki działowe i inne pierdołki), w najbliższych dniach ma przyjść Pan od elewacji klinkierowej z przodu, okna z oknoplastu się robią za dwa tyg. przychodzi hydraulik i elektryk potem tynki Edytowane 28 Lipca 2011 przez blekitna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 13.08.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Cześć dziewczyny!!! Co słychać?? Błękitna - gratuluje obrony:) Przepraszam Was dziewczyny, że tak długo się nie pojawiałam, ale co chwilę coś, długo by opowiadać! Generalnie już wszystko wraca do normy, tylko cały czas mam b. dużo pracy i nie mam czasu na pisanie na forum, a teraz to już w ogóle nie wiem jak ja nadrobię te zaległości! Piszcie co słychać, bo u mnie robota aż wrze buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.08.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Jejku Praha[ Już myślałam ze zniknęłaś na dobre Fajnie, że jesteś Pisz Kochana co tam u Ciebie???? jak spr ????? Czy domek już stoi? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 15.08.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Hej Saly, u mnie wszystko w jak najlepszym porządku:) chatka stoi, powoli będziemy się zabierać za sprawy wykończeniowe, rozmyślam już o rozwiązaniach do kuchni itd, za tydzień jedziemy oglądać co jest w sklepach. Chociaż szczerze mówiąc to jakoś ostatnio nie mam do tego serca, nie chce mi się już tak buszować po fm jak jeszcze pół roku temu i wyczytywać wątki typu jaki tynk jest lepszy itd chociaż może jak niedługo zaczniemy te fajne rzeczy to odzyskam cały zapał a co u Ciebie moja droga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmosm 17.08.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witajcie NO jak w koncu zacząłem budować BENKA II, obecnie zalaliśmy płyte, i powolutki będziemy ja rozszalowywać i przygotowywać się do scianek kolankowy, w tym roku chcialbym wylać lane skosy.Na wiosne marze o dachu. Błekitna- jak tylko masz jakiekolwiek fotki to wrzucaj bo wszystkie inne fotki od pozstałych romuwiczek juz sciagnolem:) Cały czas mam jedno w głowie- co zrobic ze ścianką kolankową, podoba mi sie bardzo dach o małym koncie nachylenia, ale niechciałbym aby było zbyt niewygodnie na poddaszu. Chcialbym zachowac bryłe BENKA jednoczesnie miec fajne poddasze.Jaki WY macie kat dachu?Czy podnosiliscie sciankę kolankową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 05.09.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 hejo wszystkim!!! jak ogarne troche na podwórzu to porobie zdjęcia kosmosom my podnosiliśmy ściane kolankową o jeden porotherm i moim zdaniem jest ok, w środku w miarę wygodnie ( skosy nigdy nie będą super wygodne ale za to mają swój urok ) a z zewnątrz dom wygląda bardzo proporcjonalnie i z tego co wiem od dekarzy to kąt nachylenia dachu się nie zmienił... praha jak się ciesze, że jesteś kosmosom i praha pokazujcie zdjęcia jak coś macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts