praha 01.06.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Woooww, Cegiełka, ale z Ciebie błyskawica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cegielka15 04.06.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Hej wszystkim. Mogę się Was zapytać jakie elewacje macie/będziecie mieć? Zastanawiam nad jasnymi (kremową) ścianami, białą stolarką i ciemnym dachem. Praha, chyba tak jest u Ciebie, tak? Widziałam takiego na żywo i jest piękny ale w sumie podoba mi się też kolorystyka z brązowo-czerwonym dachem, brązową stolarką i brązowo-podobnym klinkierem na wejściu i na podcieniu-tak jak jest przedstawiony projekt Benedykta2 na stronie MGProjekt tyle, że nie widziałam jeszcze Benka tak zrobionego i nie wiem jakby to wyglądało w rzeczywistości. Niśka, Ty masz już koncepcję? Bo budujemy ten sam model? Czy macie ewentualnie jakąś stronę godną polecenia dotyczącą elewacji-najlepiej z elementami klinkierowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia4 04.06.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witam,My właśnie planujemy jasną elewację i białą stolarkę.A dachówkę musieliśmy wybrać już przy podpisaniu umowy z naszym wykonawcą i mamy czarny mat Creatona oraz cynkowe rynny i ciemne klinkierowe kominy.Praha mieszkacie?Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 06.06.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Hej dziewczyny!!!! Mnie nie było, bo już mieszkamy w nowym domku i jeszcze nie mamy internetu ma być w przyszłym tygodniu, myślałam, że nie da się żyć bez netu, ale jakoś daję radę. Jeśli chodzi o elewację, to my mamy kremową, białą (wpadającą w krem) stolarkę, bonie w ciepłej bieli (9016) i grafitowy, praktycznie czarny dach. Wg mnie wygląda super, wielu osobom podoba się nasza elewacja. Cegiełka, jeśli chcesz to wyślę Ci zdjęcie, tylko daj maila (prześlę jak uda mi się podłączyć znowu do netu). Mamy wstawki z klinkieru, ale też grafitowego. Do tego czarne, kute barierki balkonowe. Jeśli chodzi o inne kolory elewacji, to bardzo ładny dom ma Saly z forum, ona wybudowała projekt Verona, u niej jest sporo klinkieru i też piękne klinkierowe ogrodzenie. Jest jeszcze wątek ogólny o elewacjach na muratorze. Piękną elewację z tych jasnych ma też Karolina i Artur z forum i MarJel, ale one chyba wrzucały zdjęcia elewacji tylko chwilowo i potem usuwały. A mieszka się super Bardzo jestem zadowolona, mamy tylko problem z prysznicem, bo mamy płytki o nierównej powierzchni na podłodze w naszej łazience i uszczelka od drzwi prysznicowych nie przylega przez to idealnie i przez to po każdej kąpieli w łazience są kałuże wody ale generalnie jest super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 15.06.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Hej dziewczyny, jak tam budowanie idzie? My już mamy internet no i mieszka się suuuuperrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.06.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Witaj Praha Ja z gratulacjami przychodzę Cudownie że już mieszkacie !!!!:yes: Widzę ze budowa przebiegła mega szybko i w miarę bezproblemowo Tym bardziej się cieszę Jeśli jest szansa na priv zdjęcie domku będzie mi miło Wielkie buziaki i Wielu CUUUUDOWNYCH chwil w Nowym Domku Buziaki Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cegielka15 18.06.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Hej Praha, Ja również życzę wielu cudownych chwil w nowym domku i mam nadzieje, że będziesz tu czasem zaglądać No i oczywiście sama nie mogę doczekać się tej chwili:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cegielka15 18.06.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Kilka dni wypadło z powodu kapryśnej pogody, wolnego ale strop nad garażem już jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 20.06.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Dziękuję za gratulacje i miłe życzenia Saly jeśli chciałabyś jakieś zdjęcia to musisz mi przesłać adres e-mail, bo żeby przesłać na priva to jest zbyt skomplikowane pozdrawiam i na pewno cały czas będę tu jeszcze zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 21.06.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Dziękuję za gratulacje i miłe życzenia Saly jeśli chciałabyś jakieś zdjęcia to musisz mi przesłać adres e-mail, bo żeby przesłać na priva to jest zbyt skomplikowane pozdrawiam i na pewno cały czas będę tu jeszcze zaglądać Hej Praha Pewnie że bym chciała Mój adres [email protected] Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 09.08.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Hej, dziewczyny! Dlaczego się nie chwalicie postępami? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość wisienkozerca 15.03.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Witam, mam zamiar budować benedykta ale się troszke obawiam czy nie jest za duży, czy mogę odwiedzić taki dom? Bardzo mi zależy na tym by zobaczyć jak to wygląda w środku. Mogę odwiedzić województwa pomorskie i okolice i warmińsko- maz i okolice. Proszę o kontakt : iwona.new+++gmail.com (+++ czyli to jest @) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość wisienkozerca 15.03.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 adres @ tu jest właściwy literka ,,s,, uciekła Witam, mam zamiar budować benedykta ale się troszke obawiam czy nie jest za duży, czy mogę odwiedzić taki dom? Bardzo mi zależy na tym by zobaczyć jak to wygląda w środku. Mogę odwiedzić województwa pomorskie i okolice i warmińsko- maz i okolice. Proszę o kontakt : iwona.news+++gmail.com (+++ czyli to jest @) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasza77 08.09.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witam,ja jestem na etapie wybierania projektu i zainteresował mnie Benedykt. Czy ktoś może buduje go w kujawsko-pomorskimi jest chętny go pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrsaint 31.01.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Czy posiadacze tego domu mogą pochwalić się kuchnią i łazienkami bo z tym mamy największy problem. Interesuje mnie także rozwiązanie oświetlenia. Bardzo będę wdzięczny o zdjęcia z budowy bo niestety większość na forum już się nie ładuje. Mój email to piotr małpa herbirol.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasza77 27.06.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Czy posiadacze tego domu mogą pochwalić się kuchnią i łazienkami bo z tym mamy największy problem. Interesuje mnie także rozwiązanie oświetlenia. Bardzo będę wdzięczny o zdjęcia z budowy bo niestety większość na forum już się nie ładuje. Mój email to piotr małpa herbirol.com Witam, na jakim etapie budowy jesteś? Ja zaczynam w lipcu Benka V Ja znalazłam namiary na innych budujących Benka na: http://www.mojabudowa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annasil 27.02.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 widzę, że wątek zamarł, jednak i tutaj umieszczę swoją prośbę czy ktoś z Państwa mógłby nam umożliwić obejrzenie gotowego Benedykta II? mój mail: [email protected] z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.matthias 14.04.2017 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Czy ktoś z formunowiczów, kto już wybudował dom Benedykt mógłby wrzucić zdjęcia jako inspiracja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.matthias 21.08.2017 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 my bedziemy budowac naszego benedykta w Małopolsce-Brzesko Jessi czy jest mozliwosc obejrzenia domku? Prosze o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.matthias 21.08.2017 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 Drodzy forumowicze! Zastanawiam sie nas budową domku Benedykt 2. Proszę Was o podpowiedz: jak ksztaltuja sie koszty budowy Benedykt 2 systemem gospodarczym w stanie surowym zamknietym? Ile was kosztowalo wykonczenie domu? Pozdrawiam Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts