MarJel 14.01.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 praha Twoje odczucia to norma, tak naprawdę to się załamiesz dopiero (o czym pisała blekitna )jak zaleją fundamenty, wtedy dopiero domek będzie tyci, ale to tylko takie wrażenie, więc się nie martw:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.01.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Prahanie mam jeszcze wytyczonego domku- tylko działkę Bo domek dopiero po adaptacji projektu do działki- masz już adaptację?Bo przynajmniej u mnie w gminie jest tak , że nie do końca dom może stać jak to sobie wymyślimy - jest plan zabudowy i linia zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 14.01.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Hej dziewczyny, to mnie trochę pocieszyłyście stanęliśmy sobie w salonie a tu tak ciasno, to pomyśleliśmy, że jak będą ściany to dopiero będzie klitka dobrze wiedzieć, że na etapie fundamentów będzie najgorzej nie wiedzieliśmy o co tu chodzi, to tu na zdjęciach spora chałupa a tu kurnik Saly - tak, my już mamy wytyczony budynek, u nas też są te regulacje i jest ok, jedyny problem to to, że jednak będziemy mieć taras na wschód ale nie dało się tego inaczej rozwiązać, bo wtedy dom musiałby stać garażem do bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.01.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Praha ja tez będę miała dom ustawiony tarasem do wschodu Nie wiem jak to w praktyce wyjdzie najwyżej obie będziemy narzekać Albo i nie Fajnie że już masz domek wyznaczony To już mnie wyprzedziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.01.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 A PrahaPisałaś o lodówce side by side - pamiętaj o doprowadzeniu do niej wody mam taką lodówkę - jest bardzo głośna ale uwielbiam ją i nie zamienię na nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 14.01.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 JA mam taras op południowego- wschodu, ale ja ta chciałam, żeby było słoneczko spadam się pouczyć, bo w weekend mam egzaminy. pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 14.01.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 U nas też jest od wschodu tak trochę w stronę południa. Czytałam kiedyś, że taras od wschodu wcale nie jest taki zły, bo kiedy są duże okna to dom się aż tak nie nagrzewa i w upalne wieczory na tarasie jest przyjemnie chłodno. Saly - tak, tak, pamiętam o wodzie do lodówki, ale dzięki za troskę Blekitna - mi też wielkimi krokami zbliża się sesja, znam ten ból powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.01.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Hej MarJel Nie masz jakiś nowych zdjęć? Tak nas przyzwyczaiłaś ze wieczorkami mamy co oglądać, że mi teraz brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.01.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Trochę w domku się pozmieniało ( kominek się skończył, ale jeszcze bez kamienia), zrobiła się ścianka między gabinetem i salonem, łazienki za fugowane i te papierzyska pościągane, jutro zrobię fotki w środku i w dzień elewacje to wieczorkiem wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.01.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 O to fajowsko Chętnie pooglądamy Teraz to pewnie dużo się zmienia - bo to już finisz Kominek też chętnie zobaczę bo bardzo zachwycił mnie Twój wkład (kształt- super) widziałam ze cena nie jest najniższa ale chyba skuszę się na taki sam Pozdrawiam z zalanej deszczem Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 16.01.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 No i wątek zdechł MarJel wrzuć fotki proszęęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 16.01.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Witam .Kobitki jak robicie schody ? zastanawiam się czy zrobić całe obłożone drewnem tzn. stopnie i podstopnice czy trepy drewniwne a podstopnice z gresu jasnego tego co na podłodze... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 16.01.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Cześć, ja robię całe obłożone drewnem, tylko, że stopnie i balustradę drewnem ciemnym, a resztę pomalowanym na kremowo. Przestrzeń pod schodami chcę zabudować takimi ukrytymi szafami, też kremowymi, idealnie pasującymi do schodów.Ja bym nie dawała gresu na schody, ale może jak robisz nowoczesne wnętrze to będzie wyglądało ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmosm 16.01.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Witam wszystkichCzy mogłby ktos napisac ile kubików drzewa jest potrzebne do wykonania więźby w Benedykcie II ? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.01.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Hej,widzę że umieracie z nudów, macie na pożarcie zdjęcia kominka:D http://img52.imageshack.us/img52/2375/dsc0098op.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img143.imageshack.us/img143/9127/dsc0099wh.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img641.imageshack.us/img641/4868/dsc0100c.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img440.imageshack.us/img440/739/dsc0101q.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img38.imageshack.us/img38/6985/dsc0102cd.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 16.01.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Kominek bardzo ładny podobają mi się właśnie takie bardziej podłużne wkłady poza tym Twój salon wygląda na bardzo duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.01.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Kamień na kominku (czyli cały dół) będzie czarny z drobinkami szarości i srebra, a sam kominek będzie szaro biały:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 16.01.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Aha, jeszcze jedno - gdzie zamierzasz trzymać drewno do kominka? w tej wnęce po prawej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.01.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Agniecha u nas schodki będą bardzo proste, całe drewniane, bez wystającego trepa do tego szklana barierka. Na zdjęciu próbka schodka. Te o których piszesz też mi się jak najbardziej podobają, sama przez chwilę je brałam pod uwagę http://img413.imageshack.us/img413/7926/dsc0110le.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img121.imageshack.us/img121/9889/dsc0103gw.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.01.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Aha, jeszcze jedno - gdzie zamierzasz trzymać drewno do kominka? w tej wnęce po prawej stronie? Tak, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts