Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Praha

nie mam jeszcze wytyczonego domku- tylko działkę

Bo domek dopiero po adaptacji projektu do działki- masz już adaptację?

Bo przynajmniej u mnie w gminie jest tak , że nie do końca dom może stać jak to sobie wymyślimy - jest plan zabudowy i linia zabudowy

Hej dziewczyny, to mnie trochę pocieszyłyście :) stanęliśmy sobie w salonie a tu tak ciasno, to pomyśleliśmy, że jak będą ściany to dopiero będzie klitka :) dobrze wiedzieć, że na etapie fundamentów będzie najgorzej :) nie wiedzieliśmy o co tu chodzi, to tu na zdjęciach spora chałupa a tu kurnik :p

Saly - tak, my już mamy wytyczony budynek, u nas też są te regulacje i jest ok, jedyny problem to to, że jednak będziemy mieć taras na wschód :mad: ale nie dało się tego inaczej rozwiązać, bo wtedy dom musiałby stać garażem do bramy :(

U nas też jest od wschodu tak trochę w stronę południa. Czytałam kiedyś, że taras od wschodu wcale nie jest taki zły, bo kiedy są duże okna to dom się aż tak nie nagrzewa i w upalne wieczory na tarasie jest przyjemnie chłodno.

Saly - tak, tak, pamiętam o wodzie do lodówki, ale dzięki za troskę :)

Blekitna - mi też wielkimi krokami zbliża się sesja, znam ten ból :) powodzenia :hug:

O to fajowsko

Chętnie pooglądamy

Teraz to pewnie dużo się zmienia - bo to już finisz

Kominek też chętnie zobaczę bo bardzo zachwycił mnie Twój wkład (kształt- super)

widziałam ze cena nie jest najniższa ale chyba skuszę się na taki sam

Pozdrawiam z zalanej deszczem Łodzi :-)

Cześć,

ja robię całe obłożone drewnem, tylko, że stopnie i balustradę drewnem ciemnym, a resztę pomalowanym na kremowo. Przestrzeń pod schodami chcę zabudować takimi ukrytymi szafami, też kremowymi, idealnie pasującymi do schodów.

Ja bym nie dawała gresu na schody, ale może jak robisz nowoczesne wnętrze to będzie wyglądało ładnie.

Agniecha u nas schodki będą bardzo proste, całe drewniane, bez wystającego trepa do tego szklana barierka. Na zdjęciu próbka schodka. Te o których piszesz też mi się jak najbardziej podobają, sama przez chwilę je brałam pod uwagę:yes:

http://img413.imageshack.us/img413/7926/dsc0110le.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img121.imageshack.us/img121/9889/dsc0103gw.jpg

Uploaded with ImageShack.us