Saly 24.01.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Lampa mnie zachwyciła szczególnie i grzejnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.01.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 (edytowane) Saly Lampka to http://www.lumina.sklep.pl/buena-md1029021a-p-11227.html Grzejnik enix http://www.ceneo.pl/3877349 lub http://enix.pl/ praha bateria newform 2 otworowa http://www.markowydom.pl/cm/baterie-umywalkowe-stojace-dwuotworowe/newform Edytowane 24 Stycznia 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 24.01.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 HEJ!!! cóż za piękności tu widzę .... co do wnętrz efilo to naprawde rewelacja.... bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 24.01.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Świetne są te rzeczy, ale my będziemy mieć 4 łazienki, więc nie wyobrażam sobie do każdej kupowania tak drogich rzeczy najbardziej zależy mi na wystroju wc na dole i naszej łazienki, ale my z mężem jesteśmy oszczędni i już sobie wyobrażam minę mojego męża jak mu powiem, że marzy mi się bateria za 3 tys. i grzejnik za 2 tys. to nie przejdzie :P:P zwłaszcza, że do naszej łazienki planujemy już umywalkę za jakieś 1.5-2 tys. i inne cuda, a wszystko co fajne kosztuje od cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.01.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Praha Doskonale Cię rozumiem i też jestem z tych może nie zbyt oszczędnych ale racjonalnych:-) tzn. na pewno skusze się na jakieś cudeńka własnie w łazience na gole +trochę bajerów w kuchni Chociaż powiem Ci ze ten grzejnik powalił mnie na kolana jest przepiękny Ale dobrze mieć taką MarJel Ja nawet pewnych rzeczy w ogóle nie widziałam wcześniej ani u kogoś ani w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.01.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Kochane, u mnie też 4 łazienki, mina mojego męża na moje pomysły bezcenna:jawdrop: (ale trzeba przyznać że na grzejniki i baterie uparł się on) Jeszcze jest trochę wynalazków, powklejam innym razem bo i tak już namieszałam Wam w głowach:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.01.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 saly, uwierz że to wszystko wygląda jeszcze lepiej na żywo( w sumie to mogłam Ci wczoraj pokazać bo wszystko leżało w domku) Ale to może lepiej bo jeszcze bym się naraziła Twojemu mężowi:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.01.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Hahah - dobre MarJel Ale wiesz to tez jest dobry argument - jak spotykam się z oporem To najpierw proponuje , potem powołuje się na np. Ale MarJel takie ma ja też chce no jak to już nie pomaga trzeba buzie w podkówkę i udawać rozpacz - zazwyczaj 2 lub 3 pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.01.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Saly, to lepiej rób podkówkę i nie zganiaj na mnie, bo Twój mąż mnie znienawidzi i więcej nas nie odwiedzicie , a fajnie byłoby się jeszcze spotkać Teraz się narażę mojemu m( bo czyta moje posty) ale jak na razie pomysły zakupów do domu przyjmował ze stoickim spokojem ( jeszcze podkówki nie robiłam) choć wyboru okapu w kuchni do tej pory nie może zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 24.01.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 no Wy to niezłe cacuńka sobie kupujecie.... hmmm ale umywalka za 3 tys... to nie dla mnie bo taką mniej więcej mam miesięczną pensję.... dlatego też jestem zwolenniczką robienia taniej a ładnie.... co nie znaczy badziewnie ale z chęcią popatrze na te wasze cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.01.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ta łazienka się pewnie mniej spodoba, natomiast mi podoba się ogromnie i mniej więcej w tym stylu, będzie moja przy sypialni- cała ceramika już kupiona - wanna też, ale niestety czekamy od listopada na płytki:sick: Ściany będą w takiej kolorystyce jak na zdjęciu-czyli szare , podłoga grafitowa i dodatkowo szklana mozaika tak jakby z pomiętego szkła o taka; http://img806.imageshack.us/img806/7206/blackchillimix23.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img560.imageshack.us/img560/2190/7c28c6b78424887d.jpg Uploaded with ImageShack.us Ps. Chyba czas założyć swoją galerie bo zaśmiecam Wam wątek:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 24.01.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 No to zakładaj Co do metod perswazji, to jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się płakać o umywalkę Najgorsze jest to, że płaci się nie tylko za jakość, ale za design i tutaj argumenty racjonalne nie działają na mężów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.01.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Hej Oczywiście, że płaci się za wygląd i cena czasem jest kompletnie z księżyca- ale tylko my kobiety to rozumiemy Dokładnie tak samo jest z ubraniami a szczególnie butami Tutaj nie ma argumentów innych jak ładne bo z reguły nie są ani wygodne (mam na myśli obcasy) ani porządne bo jak się jeżdzi samochodem to wycierają się od podłogi MarJel nie zaśmiecasz nam wątka - bo to do końca wcale nie nasz wątek - ja się po prostu zaczęłam wpisywać w pewnym momencie Dziewczyny może się gdzieś przeniesiemy? jakiś taki wspólny wątek np "miłośniczki Benków" albo cos podobnego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 25.01.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 hehe Saly, jestem za tylko nie wiem jak się zakłada taki wątek ale to chyba nie trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.01.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ja powiem szczerze też nie wiem trzeba pomyśleć Moze Mar el wieNie wiem jak Ty ale ja dołączyłam w pewnym momencie i jest dużo dużo wcześniejszych wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 25.01.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Aha i przepraszam MarJel, bo jakoś nie doczytałam tego Twojego posta i potem napisałam, żebyś zakładała swoją galerię, ale NIE chodziło mi o to, że coś nam tu zaśmiecasz z resztą wiesz, że mi się bardzo podoba to, co wrzucasz i wrzucaj dalej, tutaj, albo niedługo na naszym nowym wątku miłośniczek benka Saly- my dołączyłyśmy mniej więcej w tym samym czasie Edytowane 25 Stycznia 2011 przez praha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.01.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Dziefczęta nie ma co zakładać nowego wątku o benkach skoro już jest ten:), administratorzy forum wątku wkurzają się jak się powiela tematy i zakłada podobne.My jesteśmy lub będziemy właścicielkami benków, mamy paru gości którzy nas odwiedzają,już w tym wątku, rozmawiamy na tematy związane z benkiem, zostawiłyśmy już sporo informacji związanych z naszymi domkami, więc szkoda zaczynać wszystko od początku. Myślę że jesteśmy na odpowiednim miejscu.Z czasem każda z nas( jak będzie chciała) założy sobie swój indywidualny dziennik lub galerie zdjęć i będzie pisała tylko o swoim domku, a tu będziemy wpadać tak jak do tej pory:D Co Wy na to moje Drogie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.01.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Saly , rozmawiałyśmy o zmiękczaczu wody, znalazłam temat na forum poczytaj sobie, ja mam właśnie ten opisywany CosmoWater http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99856-Urz%C4%85dzenie-od%C5%BCelaziaj%C4%85co-zmi%C4%99kczaj%C4%85ce-CosmoWATER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.01.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 praha, ależ ja się wcale nie gniewam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 25.01.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 MarJel - też masz rację, ale obawiam się, że jesteśmy czasami mocno off topic hehe i jak się znajdzie założyciel tego wątku, to się wkurzy no ale mi to w sumie jest obojętne, byle byśmy dalej sobie pisały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts