Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Świetne są te rzeczy, ale my będziemy mieć 4 łazienki, więc nie wyobrażam sobie do każdej kupowania tak drogich rzeczy :( najbardziej zależy mi na wystroju wc na dole i naszej łazienki, ale my z mężem jesteśmy oszczędni i już sobie wyobrażam minę mojego męża jak mu powiem, że marzy mi się bateria za 3 tys. :) i grzejnik za 2 tys. :) to nie przejdzie :p:P:P zwłaszcza, że do naszej łazienki planujemy już umywalkę za jakieś 1.5-2 tys. i inne cuda, a wszystko co fajne kosztuje od cholery :mad:

Praha

Doskonale Cię rozumiem i też jestem z tych może nie zbyt oszczędnych ale racjonalnych:-)

tzn. na pewno skusze się na jakieś cudeńka własnie w łazience na gole +trochę bajerów w kuchni

Chociaż powiem Ci ze ten grzejnik powalił mnie na kolana :-) jest przepiękny

Ale dobrze mieć taką MarJel :-) Ja nawet pewnych rzeczy w ogóle nie widziałam wcześniej ani u kogoś ani w sklepie

Hahah - dobre MarJel

Ale wiesz to tez jest dobry argument - jak spotykam się z oporem To najpierw proponuje ,

potem powołuje się na np. Ale MarJel takie ma ja też chce no jak to już nie pomaga trzeba buzie w podkówkę i udawać rozpacz - zazwyczaj 2 lub 3 pomaga :-)

Saly, to lepiej rób podkówkę i nie zganiaj na mnie, bo Twój mąż mnie znienawidzi i więcej nas nie odwiedzicie , a fajnie byłoby się jeszcze spotkać;)

Teraz się narażę mojemu m( bo czyta moje posty) ale jak na razie pomysły zakupów do domu przyjmował ze stoickim spokojem ( jeszcze podkówki nie robiłam) choć wyboru okapu w kuchni do tej pory nie może zrozumieć :lol2:

no Wy to niezłe cacuńka sobie kupujecie.... hmmm ale umywalka za 3 tys... to nie dla mnie bo taką mniej więcej mam miesięczną pensję....

dlatego też jestem zwolenniczką robienia taniej a ładnie.... co nie znaczy badziewnie ;)

ale z chęcią popatrze na te wasze cudeńka :)

Ta łazienka się pewnie mniej spodoba, natomiast mi podoba się ogromnie i mniej więcej w tym stylu, będzie moja przy sypialni- cała ceramika już kupiona - wanna też, ale niestety czekamy od listopada na płytki:sick: Ściany będą w takiej kolorystyce jak na zdjęciu-czyli szare , podłoga grafitowa i dodatkowo szklana mozaika tak jakby z pomiętego szkła o taka;

http://img806.imageshack.us/img806/7206/blackchillimix23.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img560.imageshack.us/img560/2190/7c28c6b78424887d.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ps. Chyba czas założyć swoją galerie bo zaśmiecam Wam wątek:cool:

Hej

Oczywiście, że płaci się za wygląd i cena czasem jest kompletnie z księżyca- ale tylko my kobiety to rozumiemy

Dokładnie tak samo jest z ubraniami a szczególnie butami

Tutaj nie ma argumentów innych jak ładne bo z reguły nie są ani wygodne (mam na myśli obcasy) ani porządne bo jak się jeżdzi samochodem to wycierają się od podłogi :-)

MarJel nie zaśmiecasz nam wątka - bo to do końca wcale nie nasz wątek - ja się po prostu zaczęłam wpisywać w pewnym momencie

Dziewczyny może się gdzieś przeniesiemy? jakiś taki wspólny wątek np "miłośniczki Benków" albo cos podobnego :-) ????

Aha i przepraszam MarJel, bo jakoś nie doczytałam tego Twojego posta i potem napisałam, żebyś zakładała swoją galerię, ale NIE chodziło mi o to, że coś nam tu zaśmiecasz :p z resztą wiesz, że mi się bardzo podoba to, co wrzucasz :) i wrzucaj dalej, tutaj, albo niedługo na naszym nowym wątku miłośniczek benka :rotfl:

Saly- my dołączyłyśmy mniej więcej w tym samym czasie :)

Edytowane przez praha

Dziefczęta nie ma co zakładać nowego wątku o benkach skoro już jest ten:), administratorzy forum wątku wkurzają się jak się powiela tematy i zakłada podobne.

My jesteśmy lub będziemy właścicielkami benków, mamy paru gości którzy nas odwiedzają,już w tym wątku, rozmawiamy na tematy związane z benkiem, zostawiłyśmy już sporo informacji związanych z naszymi domkami, więc szkoda zaczynać wszystko od początku. Myślę że jesteśmy na odpowiednim miejscu.

Z czasem każda z nas( jak będzie chciała) założy sobie swój indywidualny dziennik lub galerie zdjęć i będzie pisała tylko o swoim domku, a tu będziemy wpadać tak jak do tej pory:D

Co Wy na to moje Drogie:cool: