praha 25.01.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 MarJel ten cosmowater to może być coś ciekawego, u nas jest tragicznie twarda woda, nie mogę się doskrobać szyb od prysznica napisz coś więcej o tym urządzeniu - ile zapłaciłaś i czy to rzeczywiście działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.01.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 praha, założyciel to już może buduje drugi dom i miejmy nadzieję o wątku dawno zapomniał a OT jest nieuniknione w towarzystwie samych rozgadanych kobiet, zawsze się zejdzie na tematy nie związane z domem, ale w naszym przypadku i tak nie jest źle, głównie przeżywamy benka:yes: cosmowater to koszt chyba ok.2000 tys. Jeszcze nie wiem czy się sprawdzi, ale opinii ludzi na ten temat jest więcej pozytywnych. Właśnie przede wszystkim mniej osadza się kamień na szybach, czajnikach, żelazkach, pralkach i itd. Ja będę miała czarną umywalkę i misę wc i tu też mam nadzieje będzie mi łatwiej czyścić. Najlepiej w wolnej chwili poczytajcie ten wątek to tylko 3 str. Ja osobiście uważam że warto zainwestować w to koromysło:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.01.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 A tu pierwsze wstępne projekty mojej sypialni, trochę w między czasie mi się pozmieniało i będzie ciut inaczej , ale podobny zarys http://img69.imageshack.us/img69/709/sypialnia1.png Uploaded with ImageShack.us http://img684.imageshack.us/img684/473/sypialnia3.png Uploaded with ImageShack.us http://img339.imageshack.us/img339/9854/sypialnia6.png Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.01.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 MarJel- dzięki za info o urządzeniu do wodySypialnia - oczywiście powalająca ....Łóżko- czyżby Kler? - w jego styluPięknościJa jeśli chodzi o sypialnie nie mam kompletnie pomysłu - poza wiadomo Dużym łożem, szafkami nocnymi i komódką ale co i jakie jeszcze nie wiemWiem natomiast jakie będą kanapy do salonu :http://images40.fotosik.pl/543/e3e3b4220daa1515med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.01.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Saly tak łóżko to kler. No to super że masz coś wybrane, bardzo ładne sofki, eleganckie i wpasują się w każdy styl, też będziesz chciała białe? Bo ja białe:rolleyes: o takie, tyle że nie narożnik, a ta sama wersja tylko 2 sofy zagłówek można podnieść wyżej:) http://img814.imageshack.us/img814/5/12698513011628887675.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.01.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ja chcę białe a konkretnie taka złamana biel ale jaśniejsze od ecriI konkretnie właśnie ten model - tylko ja chcę sofę 3 osobową + 2 osobową + taką sporą pufę Akurat ten zestaw jest bardzo duży w sensie duużo zajmują miejsca te sofy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 25.01.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 MarJel - dzięki za info. Wszystkie meble bardzo ładne, ale wydaje mi się, że ta kanapa MarJel będzie niewygodna do siedzenia bo będzie się na niej prawie leżeć... Saly - pufy są naprawdę super i bardzo wygodne, wiem bo mam i bardzo polecam:) kanapy wiadomo - bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.01.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Dzięki Praha a kanapy MarJel właśnie wydaje mi się ze wygodne Przecież nie siedzi się na sztywno jak na krześle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 25.01.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Wiem, że nie siedzi się jak na krześle ale chodziło mi o to, że jak się oprzesz to na takiej kanapie może być niewygodnie, bo to oparcie jest za bardzo oddalone od brzegu kanapy i siłą rzeczy siedząc - leżysz :P no ale coś za coś - wygląda naprawdę super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.01.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 praha, Ty chyba nie myślisz że wydałabym kasę w ciemno, nie sprawdzając wcześniej czy sofa jest wygodna- a wygodna jest, zresztą teraz mam bardzo podobny narożnik( właśnie z takim głębokim siedziskiem) i od 7 lat sprawuje się świetnie:) praha, ale niedowiarek jesteś, tak samo jak wyspa w kuchni się nie zmieści co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 25.01.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 MarJel jak jesteście w temacie kanap.... to gdzieś tam wspominałaś, że dostałaś już wycenę....... możesz zdradzić jaki będzie koszt???? i jaki wymiar zamówiłaś??? ja również marzę o tym modelu, ale jeszcze nie wiem czy narożnik, czy właśnie 2 sofy........, a jak zobaczyłam je jeszcze we wnętrzach Efilo to całkowicie przepadłam.......:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.01.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Oldzia Koszt sofy South End 3 os. 9.260 zł. skóra milano. ( szer.236 cm. gł.113 cm. h.72 cm. ) 2 os.z jednym bokiem ( element H szer.120 cm. ) Cena : 4.950 zł.skóra milano .- ta jakaś bardzo mała i z jednym bokiem, więc u mnie będą takie dwie jak wyżej Narożnik ok. 12-13 tys Wszystko zależy jaka skóra i jaki wymiar, praktycznie u nich możesz sobie zamówić dowolny, napisz maila do nich z wymiarami i modelem jaki chcesz, czy dwa boczki, czy jedno, czy w ogóle itp. a dostaniesz konkretną wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 25.01.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 MarJel dzięki za szybką odp. :) no tanie nie są....., ale PIĘKNE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 25.01.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 MarJel - hehe rozszyfrowałaś mnie rzeczywiście jestem niedowiarkiem, albo inaczej to ujmując - sceptykiem wg mnie taka kanapa może być bardzo fajna do pokoju telewizyjnego, bo można się na niej rozłożyć jak tylko dusza zapragnie ale do salonu dam coś z mniej głębokim siedziskiem Tak swoją drogą, to te ceny są niemożliwe ale wszystkie wiemy, że warto Poza tym, MarJel, z moich sceptycznych obliczeń już od dawna (tzn. od zeszłego tygodnia ) wynika, że wyspa w kuchni się zmieści na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 25.01.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Dziewczyny, może się orientujecie - ile może kosztować taki okap jak u Efilo? Albo jakiś inny, taki ozdobny, żeby pasował nad wyspę P.S. MarJel - ale będziesz miała piękną kuchnię Edytowane 26 Stycznia 2011 przez praha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.01.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Wiem że piękna wiedziałam od kogo zerżnąć , z okapem nad wyspę nie powinnaś mieć problemu bo wiele jest ładnych. Gorzej jak trzeba okap o szerokości 90 cm, ja mam płytę 90 cm na 35 cm. i choć wielu różnych szukałam to wszystkie wielkie koromysła, prawie na metr, wyglądające ciężko i idąca od sufitu wielka tuba. Inaczej jak jest płyta 60cm, wtedy jest wiele ciekawych. Na środku kuchni nie może wisieć wielkie bydle, a raczej coś w miarę lekkiego, nie zapominajmy że w moim przypadku prawie metrowe:eek: Szukałam, szukałam nic ładniejszego nie znalazłam więc zamówiłam taki jak ma efilo:D Koszt 5500zł - zaznaczam że to nie jest wyciąg tylko pochłaniacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 25.01.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Rozumiem, że słowo pochłaniacz oznacza, że ma filtry neutralizujące zapachy, tak? jak tak dalej pójdzie z tymi cenami to w ogóle zrezygnuję z okapu i będę otwierać okna :P ale ten taki zwykły okap z wizualizacji (o ile dobrze pamiętam) wyglądał nieźle i lekko. Niefajne jest to, że teraz mam okap za 1,5 tys. i w całym domu czuć jedzenie jak się gotuje, więc gdyby tak było przy okapie 4 x droższym to już w ogóle dostałabym szału Ja jeszcze nie wiem na jaki rozmiar płyty się zdecyduję, bo nawet nie wiem jakie wymiary będzie miała ta moja wyspa. 90 wygląda naprawdę super, tylko musi mi koniecznie zostać obok przestrzeń na odstawienie garnków czy deskę do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.01.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Rozumiem, że słowo pochłaniacz oznacza, że ma filtry neutralizujące zapachy, tak? . No tak jakby:) Cena faktycznie z kosmosu, ale ja i tak powiedzmy kupiłam w dobrej bo okap ten występuje i po ponad 7tys. http://www.nokaut.pl/okapy/okap-elica-collection-twin-x-f-90.html Edytowane 25 Stycznia 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 26.01.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 no tylko jeszcze ciekawe czy działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 26.01.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 HejJa co do okapów - ja miałam wyciąg piękny nie piękny szklano-met wyspowy za 3 tyś i powiem wam, ze ciągnął huczał jak się go na maxa ustawiło ale żeby tak zapachów nie było czuć po domu to nie powiem Może mniej niż normalnie ale było czućMarJel - mam pytanko do CiebiePo wizycie u Was i po różnicy jaką mi pokazałaś miedzy blachą a dachówką - w sumie nie widziałam jej wcześniejzaczęliśmy rozważać dachówkę czy pamiętasz lub Twój mąż czy pod dachówkę kładliście deski i papę czy tylko membranę?Są dwie szkoły jedni tak -drudzy tak dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts