blekitna 27.01.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 moim zdaniem kamień czy cegła są bardziej praktyczne a przy tym ładnie wyglądają moim zdanie super jest takie forum tyle ciekawych pomysłów, tyle praktycznych rzeczy i tyle osób które umieją coś doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 27.01.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 No to zostałam przegłosowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.01.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 l - Czasem kupuje się coś bo nie ma innego pomysłu lub z kogo zerżnąć (dobrze że jesteś MarJel - bo ja będę zrzynać z Ciebie ) A proszę Cię bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.01.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 No to zostałam przegłosowana praha, nie mów hop, jeszcze ja nie głosowałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.01.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 moim zdaniem kamień czy cegła są bardziej praktyczne a przy tym ładnie wyglądają moim zdanie super jest takie forum tyle ciekawych pomysłów, tyle praktycznych rzeczy i tyle osób które umieją coś doradzić Widzę że wirus forumowy, nie dopadł tylko mnie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 28.01.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 praha, nie mów hop, jeszcze ja nie głosowałam:lol2: haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 28.01.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mar jel, popatrz sobie po forum o elewacjach jak wyglądają różne rozwiązania i zadecyduj ja dziś musze ostro zakuwać, jutro egzaminy, do tego jeden ustny, w niedziele tez egzaminy, ale w niedziele mam imieniny, wezmę cukierasy to może mi łatwiej pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.01.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Mar jel, popatrz sobie po forum o elewacjach jak wyglądają różne rozwiązania i zadecyduj ja dziś musze ostro zakuwać, jutro egzaminy, do tego jeden ustny, w niedziele tez egzaminy, ale w niedziele mam imieniny, wezmę cukierasy to może mi łatwiej pójdzie No to życzę połamania pióra i języka:) Sama studiowałam 7 lat , ale powiem szczerze że czasami mi się tęskni. blekitna -,, Łócz sie łócz bo nałóka to potęgi klócz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 28.01.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Blekitna - powodzenia znam ten ból bo ja jadę z tym koksem w poniedziałek i wtorek nie biorę cukierków, ale już na środę zapisałam się do fryzjera, żeby odreagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.01.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) praha,w takim razie też życzę powodzonka, ja natomiast po egzaminach żeby odreagować latałam po sklepach z ciuchami:D Edytowane 28 Stycznia 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 28.01.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Nie dziękuję a latanie po sklepach też mi się zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 30.01.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Hej dziewczynyPo wizycie u Marjel zdecydowaliśmy się na dachówkę ( miałam w planach blacho-dachówkę bo to i szybciej i taniej )ostatnie 3 dni upłynęły nam na odwiedzeniu hurtowni i zagłębieniu się w tajniki tego pokrycia dachowego - wiem już wszystko o ciężarze, kształtach, wentylacjach itpwybór padł na śliczną dachówkę Meyer-Holsenoto ona:http://images50.fotosik.pl/579/aec33bfd40a6c009.jpegjak Wam się podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 31.01.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Saly, dachówka to bardzo dobra decyzja:D, wybór jak najbardziej udany, ja też mam Meyer-Holsen, tyle że inny model i kolor:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 01.02.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Saly - zgadzam się z MarJel - dachówka to dobry wybór:) MarJel - a Ty znasz kolor i model swojej dachówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.02.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Saly - zgadzam się z MarJel - dachówka to dobry wybór:) MarJel - a Ty znasz kolor i model swojej dachówki? Meyer-Holsen dachówka model zwiling, kolor czarny mat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 02.02.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.02.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 O jej a co tu taka żałoba? egzaminów nie pozdawały czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 03.02.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Haha ja już mam dwa za sobą, ale jeszcze nie znam wyników a z drugą częścią ruszam dopiero od poniedziałku:) ....ale widzę, że tutaj cisza jakaś ostatnio... Dziewczyny, piszcie co Wam chodzi po głowach U mnie bez zmian, mniej więcej 1 marca będziemy składać ten wniosek o pozwolenie na budowę, czyli wystartujemy pewnie pod koniec marca, trochę późno, ale w końcu mamy gdzie mieszkać. Podciąg na suficie w salonie jednak musi być, ale ma mieć jakiś inny kształt, tylko nie udało mi się jeszcze dowiedzieć jaki I to by było na tyle, czekamy na wielki dzień wbicia 1szej łopaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 03.02.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Praha - trzymamy kciuki za egzaminy Mimo, że ja studia skończyłam już dość dawno, kierunek miałam diabelsko trudny i do dziś pamiętam nieprzespane noce Trzymaj sięMarJel - jak będziesz w Beniu Mam prośbunie - zrób zdjęcie pom nag garażem i gdyby Ci się chciało wymiary jakie ono ma po tynkachTam mam zamiar zrobić oprócz pokoju rekreacyjnego albo pralnie albo garderobę i chce się zorientować jak to zaplanowaćU mnie także cisza przed burzą póki co Czekam na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.02.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 praha- trzymam dalej kciuki:yes: saly- postaram się zrobić, ale chyba mam w swoich zasobach fotkę rekreacyjnego to wieczorem wrzucę. Pomyśl może żeby garderobę lub pralnię zrobić w tym miejscu co ja mam saune- widziałaś zresztą jak to wygląda. blekitna- gdzie nam znowu się podziewasz? A u mnie po dwóch tyg przerwy, chłopaki znowu zaczęli i tak już prawie skończyli łazieneczkę przy saunie, i podłogę w saunie, a i wczoraj przyszły płytki WRESZCIE do naszej łazienki przy sypialni, więc pewnie zaczną, również został kupiony i czeka gres na cały dół, który pewnie też zaczną na dniach układać. Czekamy ciągle na kamień na kominek,ale za to poznaliśmy cenę i nie spodziewaliśmy się że tak dużo nas wyniesie szok:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts