Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moim zdaniem kamień czy cegła są bardziej praktyczne a przy tym ładnie wyglądają :)

moim zdanie super jest takie forum :) tyle ciekawych pomysłów, tyle praktycznych rzeczy i tyle osób które umieją coś doradzić :)

Widzę że wirus forumowy, nie dopadł tylko mnie:lol:

Mar jel, popatrz sobie po forum o elewacjach jak wyglądają różne rozwiązania i zadecyduj :)

ja dziś musze ostro zakuwać, jutro egzaminy, do tego jeden ustny, w niedziele tez egzaminy, ale w niedziele mam imieniny, wezmę cukierasy to może mi łatwiej pójdzie :lol2:

No to życzę połamania pióra i języka:) Sama studiowałam 7 lat :p, ale powiem szczerze że czasami mi się tęskni.

blekitna -,, Łócz sie łócz bo nałóka to potęgi klócz" ;):lol:

Hej dziewczyny

Po wizycie u Marjel zdecydowaliśmy się na dachówkę ( miałam w planach blacho-dachówkę bo to i szybciej i taniej )

ostatnie 3 dni upłynęły nam na odwiedzeniu hurtowni i zagłębieniu się w tajniki tego pokrycia dachowego - wiem już wszystko o ciężarze, kształtach, wentylacjach itp

wybór padł na śliczną dachówkę Meyer-Holsen

oto ona:

http://images50.fotosik.pl/579/aec33bfd40a6c009.jpeg

jak Wam się podoba ?

Haha ja już mam dwa za sobą, ale jeszcze nie znam wyników :p a z drugą częścią ruszam dopiero od poniedziałku:)

....ale widzę, że tutaj cisza jakaś ostatnio... Dziewczyny, piszcie co Wam chodzi po głowach :)

U mnie bez zmian, mniej więcej 1 marca będziemy składać ten wniosek o pozwolenie na budowę, czyli wystartujemy pewnie pod koniec marca, trochę późno, ale w końcu mamy gdzie mieszkać.

Podciąg na suficie w salonie jednak musi być, ale ma mieć jakiś inny kształt, tylko nie udało mi się jeszcze dowiedzieć jaki :o

I to by było na tyle, czekamy na wielki dzień wbicia 1szej łopaty :)

Praha - trzymamy kciuki za egzaminy Mimo, że ja studia skończyłam już dość dawno, kierunek miałam diabelsko trudny i do dziś pamiętam nieprzespane noce Trzymaj się

MarJel - jak będziesz w Beniu Mam prośbunie - zrób zdjęcie pom nag garażem i gdyby Ci się chciało wymiary jakie ono ma po tynkach

Tam mam zamiar zrobić oprócz pokoju rekreacyjnego albo pralnie albo garderobę i chce się zorientować jak to zaplanować

U mnie także cisza przed burzą póki co Czekam na wiosnę

praha- trzymam dalej kciuki:yes:

saly- postaram się zrobić, ale chyba mam w swoich zasobach fotkę rekreacyjnego to wieczorem wrzucę. Pomyśl może żeby garderobę lub pralnię zrobić w tym miejscu co ja mam saune- widziałaś zresztą jak to wygląda.:D

blekitna- gdzie nam znowu się podziewasz?:rolleyes:

A u mnie po dwóch tyg przerwy, chłopaki znowu zaczęli i tak już prawie skończyli łazieneczkę przy saunie, i podłogę w saunie, a i wczoraj przyszły płytki WRESZCIE do naszej łazienki przy sypialni, więc pewnie zaczną, również został kupiony i czeka gres na cały dół, który pewnie też zaczną na dniach układać.

Czekamy ciągle na kamień na kominek,ale za to poznaliśmy cenę i nie spodziewaliśmy się że tak dużo nas wyniesie szok:jawdrop: