MarJel 08.03.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 MarJel, tapety baaardzo ładne, zwłaszcza ta dla synka:) po prostu super uwielbiam tą kolorystykę, ostatnio kupowałam nawet ubranka dla dzidziusia w rodzinie właśnie w tych kolorach są bardzo radosne, nie mogę się doczekać aż wrzucisz zdjęcie gotowego pokoju Cieszę się że się podoba, dzisiaj przyszła właśnie ta tapetka, jako jedyna była zamawiana wcześniej z netu i nie widziałam jej na żywo. Miałam stracha jaka się okaże, ale okazała się taka jak na zdjęciu, kolorki są żywe, ale nie rażące:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 08.03.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 DZIEWCZYNY RÓWNIEŻ WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA Mar Jel- skąd Ty bierzesz te pomysły? Bardzo ładne kolorki i oświetlenie do pokoju córeczki - śliczne i słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.03.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 DZIEWCZYNY RÓWNIEŻ WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA Mar Jel- skąd Ty bierzesz te pomysły? Bardzo ładne kolorki i oświetlenie do pokoju córeczki - śliczne i słodkie Saly,, dzięki większość pomysłów z forum murator:lol2: , nie chwalmy dnia przed zachodem słońca, zobaczymy jakie będą efekty tych moich pomysłów:D Lampy do córci są metalowe, a wyglądają jak koronka robiona na szydełku, takie ażurkowe wydają się być romantyczne, a taki ma być pokoik córy. Muszę się Wam pochwalić, bo jeszcze mi się micha cieszy:lol2:, dzisiaj założyli mi światłowody z kryształkami na schodach, są takie piękne, że śmiem powiedzieć że to dzieło sztuki, jestem zachwycona, no czad po prostu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.03.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Dziewczęta doradźcie, jestem na etapie wyboru oświetlenia, mam dylemat w sypialni, ta ma być taka glamour, ni nowoczena ni stylowa. Kiedyś wrzucałam łóżko jakie będzie, białe skórzane tapicerowane, po za tym szarości, fioletowe dodatki, tapeta fioletowo szara. Kinkiety wybrałam i teraz wybieram żyrandol i wymyśliłam sobie taki w stylu Maria Teresa. Wybrać biały czy czarny? Czy może zupełnie iść w inny klimat z żyrandolem?????http://img52.imageshack.us/img52/9327/5c95defeb803406d73c9052.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img97.imageshack.us/img97/6365/417663010p0400x300.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img132.imageshack.us/img132/1921/71282174.png Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 09.03.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 MarJel, koniecznie wrzuć zdjęcie tych światłowodów jestem bardzo ciekawa jak wyglądają. Jeśli chodzi o Twoją sypialnię, to nie wiem co Ci doradzić. Jak dasz czarny to na pewno będzie bardziej 'buduarowo', a z kolei jak patrzyłam na google to chyba w większości szarych sypialni ludzie raczej dają lampy w jasnych kolorach. Może masz jakieś zdjęcie, które było dla Ciebie inspiracją i ono Ci podpowie? A co powiedziałabyś na lampę w takim stylu?: http://4.bp.blogspot.com/_dcvcqTzFmJY/S_5vy5F0XhI/AAAAAAAALpU/V1l2kh4WFaU/s1600/sypialnia10.JPG Na pewno można kupić coś podobnego też z czarnym materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.03.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Praha Kochana wkleiłaś lampę która była cały czas nr.1 w sypialni tylko w czarnej wersji do póki nie przyszła mi do głowy Maria Teresa. Ta Twoja fajna i chyba szara? Nie masz czasem namiaru na tą lampę? Może bym gdzieś ją upchnęła bo fajna:D. Marie Teresę też kupię jak nie w sypialni to powieszę ją na dole w gościnnym bo on też będzie w takim klimacie. A sypialnia nasza nadal pod znakiem zapytania:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 09.03.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 najładniejsza szara lampa prahy , natomiast z Twoich marjel przypadły mi do gustu te czarne, zresztą moja szwagierka ma identyko żyrandol czarny z kryształami (pokój kolorystyka ciemny fiolet i czarny) fajnie to wygląda, troche ciemno ale wkońcu to sypialnia, wię nie musi być jakoś bardzo widno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 09.03.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Hehe to się cieszę, że trafiłam w Twój gust MarJel ja nie wiem co to za lampa, gdzieś ją znalazłam razem z 50 innymi stronami, które otworzyłam, ale jak chcesz to pogrzebię w historii i może uda mi się ją odkopać. Ale wydaje mi się, że podobną, tylko czarną właśnie, kupisz spokojnie w jakimś Leroy Merlin czy Castoramie. A Blekitna napisała o czarnej Marii Teresie, więc wybór powoli się zawęża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.03.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Hehe to się cieszę, że trafiłam w Twój gust MarJel ja nie wiem co to za lampa, gdzieś ją znalazłam razem z 50 innymi stronami, które otworzyłam, ale jak chcesz to pogrzebię w historii i może uda mi się ją odkopać. Ale wydaje mi się, że podobną, tylko czarną właśnie, kupisz spokojnie w jakimś Leroy Merlin czy Castoramie. A Blekitna napisała o czarnej Marii Teresie, więc wybór powoli się zawęża Czarnych jest mnóstwo, a z szarą się nie spotkałam. Jak gdzieś znajdziecie dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.03.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 HejJa w temacie lamp jestem kiepska - nie mam fajnych pomysłówSzara lampa co Praha ją wynurała najbardziej mi się podoba i do Marjel sypialni by bardzo pasowałaJa mam problem z elewacją w moim domu- myślałam że to temat na później okazuje się ze muszę wiedzieć terazbo jak ma być klinkier z przodu to szersze fundamenty trzeba wylaćPOMOCY- jak Wam się wydaje ????Klinkier byłby jasno żółty, a zobaczcie jak bez sensu bo przy samych drzwiach tam gdzie najbardziej by się przydał na projekcie nie ma klinkieruA jak nie klinkier to co byście tam widziały?http://images49.fotosik.pl/632/605bcd34d3164bd3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 10.03.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Saly, mi do głowy przychodzi to, żeby tylko przy tych drzwiach zrobić tym klinkierem, a resztę normalnie tynkiem... Jak coś jeszcze wymyślę to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.03.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Saly tak na szybko wklejam link http://forum.muratordom.pl/showthread.php?50990-Elewacje-%29-zdj%C4%99cia/page172, tu masz 172 str. z elewacjami forumowiczów, po przeglądaj sobie. Ja sporo pomysłów właśnie czerpię od forumowiczów, ale o tym chyba już pisałam Pomysł prahi, może być oki, mi za bardzo nie podoba się za dużo klinkieru na elewacji , a na Twojej wizualce to prawie połowa domu:o Jak znajde ciekawą elewację w podobnym domu do Twojego na pewno wkleję. Praha, nie znalazłaś czasem namiaru na szarą lampę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 10.03.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Zgadzam się z Tobą MarJel a co do lampy, to właśnie przeglądam historię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 10.03.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Oto blog na którym to znalazłam uff, udało się znaleźć ale nazwy szukaj już sama, bo mnie dzisiaj złapało lenistwo ew. napisz do autorki http://tojestnaszemiejsce.blogspot.com/2010_05_01_archive.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.03.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Oto blog na którym to znalazłam uff, udało się znaleźć ale nazwy szukaj już sama, bo mnie dzisiaj złapało lenistwo ew. napisz do autorki http://tojestnaszemiejsce.blogspot.com/2010_05_01_archive.html Dzięki leniwcu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.03.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Praha - też mi to przyszło do głowy aby zrobić tylko wokół drzwiMarJel- wielkie dzieki za super link do elewacji- szukałam na forum ale nie mogłam natrafić na jakiś fajny wątek BUŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 10.03.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Hehe i tak poszukałam i nie ma nazwy tej lampy, chyba będziesz musiała do autorki bloga napisać... Ostatni wpis wrzuciła 11 lutego, więc jest szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 10.03.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ej, a może by drewno dać na tą elewację zamiast klinkieru? Oczywiście jakoś by to trzeba zaprojektować i wrzucić to tylko jako akcent. Nie wiem czy Wam się podoba drewno na elewacjach, w każdym razie mi bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 10.03.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Praha ja mam taki problem- kiepsko u mnie z wyobraźnią Jak coś zobaczę to dopiero wiem czy mi się mi podoba czy nie Drewno też mi się podoba . I tutaj zaczynam boleśnie odczuwać rezygnację z Benia ..... a miałam tyle ściągniętych pomysłów od Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 10.03.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ja mam ten sam problem z wyobraźnią. Ale jak już coś widzę na żywo to z reguły wiem od razu czy mi się podoba czy nie, a wyobrazić to sobie nie potrafię :/ A propos drewna to znalazłam sobie coś takiego: http://www.dom-jednorodzinny.pl/files/objects/2131/116/655_duża_a.jpg http://www.dom-jednorodzinny.pl/files/objects/2131/117/655_duża_b.jpg Tutaj mi się podoba to, że masz tylko taki akcent tego drewna - z przodu u siebie mogłabyś dać taki pas pod górnymi oknami albo jeszcze lepiej w ich dolnej części; no i właśnie jeszcze trochę drewna z tyłu przy tarasie wrzucić a reszta normalna elewacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts