praha 12.03.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Współczuję synowi, ale teraz taka pora roku, że połowa ludzi choruje. Szkoda, że dzisiaj byłaś uziemiona, bo jest przepiękna pogoda cieplutko, bez wiatru, super:) co do lamp Efilo to jak wszystko - fajne ale powiem Ci, że ta Twoja wykończeniówka może Cię wykończyć - finansowo, jak tak dalej pójdzie dlatego przede wszystkim wsłuchaj się w siebie i w to co Tobie się najbardziej podoba, żebyś potem mogła być zachwycona efektem i niczego nie żałowała. My Ci tu możemy coś doradzać, ale nad końcową decyzją mocno się zastanów, bo ta lampka zawiśnie przecież na Twoim rewirze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.03.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 (edytowane) A no wykończy na pewno i wydusi do ostatniego grosza, pewnie przyjdzie czas że zacisnę pasa, ale na razie jeszcze coś zostało i jeszcze mogę pozwolić sobie na odrobinę szaleństwa:lol2: czyt. charlestony:lol2: Można powiedzieć że większość już kupiona z grubszych rzeczy zostało: balkony ogrodzenie kostka ogród meble i oświetlenie+ dodatki i pierdółki Przeznaczyliśmy pewną kwotę na dom i tak rządzimy żeby na wszystko wystarczyło z odrobiną brawury Edytowane 12 Marca 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.03.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 MarJel lampa o ktora pytasz (ta z blogu) jest z firmy Candellux - model CANDITutaj masz te informacje :http://tojestnaszemiejsce.blogspot.com/search/label/oswietlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 12.03.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 MarJel, nie chcę nic mówić ale balkony, ogrodzenie i kostka kosztują od cholery my obecnie mamy kostkę granitową i wokoło benka też najprawdopodobniej będziemy ją układać i powiem jedno - to bardzo droga impreza :/ Poza tym jeśli balkony i ogrodzenie chcesz kute to też jakaś masakra cenowa u nas jeśli chodzi o podwórko to się też trochę inaczej przekłada na kwoty ze względu na ten długi podjazd, rondko, parkingi itd. O barierkę kutą na nasz obecny mini-balkonik kiedyś się pytaliśmy i wycena była na 2,5 tys. więc podziękowaliśmy, a w benku są takie 3 i to dużo większe. Akurat w nowym domu na pewno to wszystko zrobimy, ale boję się nawet wyobrazić sobie te kwoty A Ty z czego planujesz zrobić barierki, podjazd i ogrodzenie? Uff, całe szczęście, że jakiemuś mądremu i dobremu człowiekowi udało się odkopać info. dot. tej lampy:) mi też ona się bardzo podoba, to może i u siebie znajdę dla niej miejsce poza tym ta tapeta też mi się baaardzo podoba np. do pokoju TV czy do pokoju gier i zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.03.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 MarJel lampa o ktora pytasz (ta z blogu) jest z firmy Candellux - model CANDI Tutaj masz te informacje :http://tojestnaszemiejsce.blogspot.com/search/label/oswietlenie kakusek, ogromne dzięki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.03.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 praha, mam tego świadomość że to od groma kasy kosztuje. U nas barierki i ogrodzenie będą kute,słupki z kamienia, przed domem i w około kostka:) Ten dobry i mądry człowiek- kakusek, to moja znajoma forumowa, z którą się spotykam u naszej wspólnej forumowej znajomej Oli:DWiem że czasem tu zaglądają bo wklejam tu zdjęcia i chwalę się u Oli:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.03.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 To mnie nakryłas MarJel Przegladalam bloga bo podoba mi sie ta stołowa lampa ( MODO ELEGANCE BLACK) ale mimo info o nazwie nie moge jej namierzyc na necie. Jesli chodzi o Twoje dylematy swietlne to obstawiam zwisy nr 1 zwlaszzca ze jak piszesz masz jeszcze rezerwe finansowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.03.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 To mnie nakryłas MarJel : Proszę zaglądać jak najczęściej i nie po cichu , tylko się udzielać bo dylematów nie ubywa, a każda rada mile widziana. Z tego co się zorientowałam drogi kakusku to mamy podobny gust:yes: A swoją drogą kakusku i praho, muszę się Wam przyznać że dogodziłyście;) tą lampą mojemu wiecznie nie zadowolonemu mężowi stwierdził że ta lampa zdecydowanie może zawisnąć w sypialni, a to rzadkość, bo z reguły mawia że mu się nie podoba, że w osteteczności może być lub a rób se co chcesz. Dzięki dziewczyny:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 13.03.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Ojej, to super mój m. też tak ma ta lampa stołowa Kakuska też mi się baaardzo podoba, coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.03.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Ojej, to super mój m. też tak ma ta lampa stołowa Kakuska też mi się baaardzo podoba, coś pięknego Cudne są te lampy stołowe, szukałam ale faktycznie nie można znaleźć po nazwie. Natomiast ta tapeta co Ci się podoba praha, brana była u mnie pod uwagę do sypialni, ale na zdjęciach wydaje się szara w rzeczywistości jest bardziej filetowa, ale ładna i nie droga. Ostatecznie kupiłam szaro fioletową A jeszcze wracając do szarej lampy do mojej sypialni to jej cena też mnie mile zaskoczyła, jest w tej samej cenie co jeden kinkiet w sypialni:lol2: Ciekawe jeszcze czy te kryształki nie są plastikowe, niby w opisie napisane że kryształ W razie to można wymienić kryształki w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.03.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Hej hej Dzięki za pomoc w elewacjach Lampy - nie są moją mocną str jak pisałam ale mnie także podoba się najbardziej nr 1 -choć cena w/g bardzo wysoka Ja mam takie założenie: rzeczy które szaleńczo mi się podobają -kupuje bez w/g na cenę - no tak w granicach zdrowego rozsądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 13.03.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Mi się marzy, żeby zrobić ciemniejsze wnętrza pokoju TV i gier ciekawe co mi na to powie projektantka, bo ona chyba chciała, żeby te wnętrza były spójne, a ja chcę jedno jasne, jedno ciemne Sypialnie akurat lubię jasne, ale tak np. w pokoju TV to dobrze jak jest ciemno i małe okno Cena tej lampy bardzo korzystna:) moja znajoma ma lampę sufitową z kryształkami za ok. 200-300 zł i wygląda bardzo ładnie, trudno powiedzieć z czego są te kryształki, a na pewno Swarovski to to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 13.03.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Coś takiego też mi się podoba do tej Twojej łazienki MarJel:http://lh4.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/S2M4w7SV25I/AAAAAAAARAw/hCBcNeUZgm0/s512/szkoła%20176.jpghttp://lh6.ggpht.com/_s9QJncbwfnM/S2M4m89P-SI/AAAAAAAARAk/2fSN3Lj0FKA/s640/szkoła%20170.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.03.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Witajcie Tutaj jest podobna lampa stołowa ale nie ujelam mnie już tak bardzo jak ta ze szklanymi kulami : http://kwintesencja.info/product.php?gid=2&sgid=11&prodid=2171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 13.03.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Dziewczyny idąc za śladami MarJel w oczekiwaniu na jej nowe foto:D przychodzę z pomocą otóż tą czarną lampę od dawna mam w swoich ulubionych i myślę, że przyjdzie czas, że u mnie też znajdzie się dla niej miejsce:lol2::lol2: wklejam Wam link: http://planetadesign.pl/?p=productsMore&iProduct=1513&sName=LAMPA-GLAMOUR-stolowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 13.03.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Jest jeszcze jej starsza siosta:D:D:Dhttp://planetadesign.pl/?p=productsMore&iProduct=568&sName=LAMPA-GLAMOUR-podlogowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.03.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Dobra robota oldzia Ja na razie nie jestem na etapie zakupu lamp ale chcialam wiedziec cene czy bedzie mnie na nia stac i mysle ze tez znajde dla niej miejsce w nowym domku Tak przy okazji to jeszcze nam tu Oli brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 13.03.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 No właśnie, bo my tu za MarJel, ale od Oli:D kakusek mi tez jeszcze daleko do etapu oświetlenia, ale mam kilka rzeczy, które chciałabym mieć.... mniej więcej wiem, jak chcę żeby wyglądał mój dom i to co wpadnie mi w oko dodaję do ulubionych, żeby nie przepadło:D wiadomo w niektórych przypadkach ceny są zabijające, ale ta lampa myślę, że cenę ma dostępną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.03.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Dziewczyny idąc za śladami MarJel w oczekiwaniu na jej nowe foto:D przychodzę z pomocą otóż tą czarną lampę od dawna mam w swoich ulubionych i myślę, że przyjdzie czas, że u mnie też znajdzie się dla niej miejsce:lol2::lol2: wklejam Wam link: http://planetadesign.pl/?p=productsMore&iProduct=1513&sName=LAMPA-GLAMOUR-stolowa Oldzia jesteś Wielka! Kurczę musimy się w końcu zmobilizować i założyć swoje wątki. Nawet nie wiedziałam jakie mam uzdolnione koleżanki i ile w swoich ulubionych skrywają cudnych wnętrzarskich gadżetów:D Tak byście może bardziej się wychylały z tymi cudami. Wpadajcie jak najczęściej:yes: Ola przyznała mi się że tu zagląda, ale się jeszcze nie ujawniła:cool: Oldzia cały dzień szukałam dzisiaj lampy tym razem do solanu, którą sobie jeszcze kiedyś upatrzyłam, ale niggzie jej nie zapisałam i nie mogłam znaleźć i dzięki Twojemu linkowi znalazłam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.03.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Coś takiego też mi się podoba do tej Twojej łazienki MarJel: Skądś znam tą lampę hmmm..... praha, a do której łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts