MarJel 14.03.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 no MarJel możesz mieć - pewnie:yes: ale podejrzewam, że szyna drzwi umiejscowiona jest na ścianie co? no chyba,że masz zabudowane.....bo my planujemy takie przesuwne - chowane w ścianę (zero szyn i widocznych stelaży):P:P Mam starą fotkę z sypialni, nie będzie żadnych szyn i stelaży widocznych, nie takie numery z moim wykonawcą Wnęka jest już przygotowana i zabudowana tak aby nic nie było widać będą w niej przesuwne szklane drzwi:p http://img43.imageshack.us/img43/6937/dsc0060hvd.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 14.03.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 MarJel właśnie o takie coś mi chodziło - to jednak masz zabudowane:yes: i efekt na pewno będzie świetny:D Ps. kiedy pokażesz więcej fotek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.03.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 MarJel jak dla mnie to zdecydowanie charlstony:) No:lol: Oldzia wszystko jest poprzykrywane, foliami i kartonami, więc nie ma jak zrobić fotki. Przedwczoraj za to wypożyczyliśmy katalogi z tapetami które zamówiłam do tego pożyczyliśmy dwie walizy z kolornikami farb i w weekend, wybieraliśmy i dobieraliśmy kolorki do tapet itp. Jak już pomalują ściany to pewnie będą foty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.03.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Hej hej ale dyskusja tutaj wrze Pozdrawiam wszystkie nowe i "nowsze" forumowiczki Praha- ja jestem przeciwnikiem kart-gips Jeśli masz jeszcze wybór to polecam bloczki które klei się na klej a nie na zaprawę coś jak Ytong - lekkie ale jednak bloczki- można coś powiesić, przywiercić - Marjel - zaspokój naszą ciekawość i powrzucaj trochę nowych fotek - u Ciebie już tak koniec widać i miło oko nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 14.03.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Hej, fajny pomysł z tymi drzwiami chowanymi w ścianę, zwłaszcza, że np. u nas od drzwi do łóżka będzie niewiele miejsca. Saly - ja też jestem przeciwnikiem, nie wyobrażasz sobie jak się wkurzyłam. Z kolei jak bym miała wybierać to wolę karton-gips na górze niż kolumny na dole, bo jestem pewna, że one mega ograniczają przestrzeń w salonie. A żeby zrobić normalne ścianki z bloczków (nawet najlżejszych) trzeba by zmienić rodzaj stropu, albo poprzestawiać ściany tam gdzie były (tzn. żeby ściany na górze stały 'na' tych na dole). Tak czy siak, będzie źle wiedziałam, że ktoś nam na pewno wytnie taki numer i voila! a to dopiero początek całej imprezy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.03.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Praha - nic się nie martw Pogadaj z murarzami jeśli bardzo bardzo nie chcesz kart-gips nawet na terivie można zrobić wzmocnienia i na nich ścianki ustawiać - miałam tak w poprzednim domu i wszystko było OK Nic na dole nie pękało. Natomiast do kart-gips musisz mieć mega specjalistę Sąsiedzi mieli ścianki z kart i jak jego żona się wkurzyła i trzasnęła drzwiami to ściana pękła na całej długości i jeszcze wokół drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.03.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Praha Sąsiedzi mieli ścianki z kart i jak jego żona się wkurzyła i trzasnęła drzwiami to ściana pękła na całej długości i jeszcze wokół drzwi Oho to widząc prahi temperament niech sobie karton gips z głowy wybije:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 14.03.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 o matko ale mam zaległości co do ścianek to ja też nie polecam karton gipsów ( w ostateczności), ja mam z suporeksu, a te które taraz będę robiła bedą z cegły która zostanie nieotynkowana tylko pomalowana tj specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 14.03.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Mar Jel O tym samym pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.03.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 praha nie widziałam u nikogo tej lampy w domu, widziałam ją w sklepie kiedyś dawno. Pomyślałam sobie przez chwilę wtedy że może bym ją dała do salonu, ale jeszcze czegoś poszukam w między czasie. Do tej pory nie znalazłam nic co by mi pasowało. Nie chciałam żeby była zbyt nowoczesna, ani zbyt stylowa, a ta jest taka glamour tak jak lubię. Mam świadomość że nie każdemu się spodoba bo jest specyficzna w swej urodzie:D Znalazłam jeszcze takie foto.http://img402.imageshack.us/img402/2696/lampalaprismabarok0.jpg Uploaded with ImageShack.us blekitna, wreszcie jesteś nie masz czasem ochoty zagłosować na zwisy do mojego czarnego wc:lol2:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 14.03.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dziewczyny a co powiecie o tych czarnych lampach???? może którejś wpadły gdzieś w oko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 14.03.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 mar jel powiem Ci ża ja jestem strasznie zakochana w tych bąbelkach co do tej lampy w Twoim opstatnim poście to wogóle mi się ona nie podoba., za to te czarne sa bardzo ładne, tylko napewno będzie na nich bardzo widać kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.03.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dziewczyny a co powiecie o tych czarnych lampach???? może którejś wpadły gdzieś w oko??? Oldzia nie wiem czy to te, ale chyba podobne, to włoskie lampy, tu jeden forumowicz wrzucił fotki co się mu zrobiło z tego typu lampą:o http://img819.imageshack.us/img819/733/a4ee10396d0288f4med.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img860.imageshack.us/img860/7942/25122010038.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 14.03.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 ooooo te białe jeszcze ładniejsze:yes:, ale to drugie zdjęcie:o:o:o szok!!! ciekawe w jakich okolicznościach się to stało? MarJel a masz może jakiś link do tych lamp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.03.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 ooooo te białe jeszcze ładniejsze:yes:, ale to drugie zdjęcie:o:o:o szok!!! ciekawe w jakich okolicznościach się to stało? MarJel a masz może jakiś link do tych lamp? Tu link do tych białych lamp http://www.exclusivelamps.pl/class-120-lampa-wiszaca-p-2729.html?cPath=0 A tu piszę osoba które te lampy posiada ,,Przestrzegam przed tego typu lampami. Kupiłem na moje nieszczęście 2 lampy trgo typu jak na zdjęciu (class 120 włoskiej firmy ITRE) i po 10 dniach jedna z nich pekła i spadła na podłogę(waży 10 kg). Zaznaczam pękła a nie urwała się z zawiesia. Producent uważa , że wymiana lamp załatwia temat. Chętnie wysłałbym zdjęcie ale nie bardzo umiem sobie z tym poradzić. Może ktoś mi podpowie jak to zrobić. Chce przetrzec innych przed tego typu "cackami" " :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 14.03.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Oho to widząc prahi temperament niech sobie karton gips z głowy wybije:lol2::lol2: Hahaha nie no - dzięki :lol2: wszyscy mnie mają za furiatkę :lol2: A co do lamp, to zwisy w wersji białej są wg mnie dużo ładniejsze od czarnych, ale ich kupno niesie ze sobą pewne ryzyko do Twojej lampy MarJel nadal nie jestem przekonana, nawet nie potrafię Ci powiedzieć dlaczego, bo sama nie wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 14.03.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 O kurczę, szok, że ta lampa waży 10 kilo!!! To naprawdę może komuś krzywdę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 14.03.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dzięki MarJel no te białe bardzo mi się podobają, ale opinie i cena mało przekonujące:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.03.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Hahaha nie no - dzięki :lol2: wszyscy mnie mają za furiatkę :lol2: A co do lamp, to zwisy w wersji białej są wg mnie dużo ładniejsze od czarnych, ale ich kupno niesie ze sobą pewne ryzyko do Twojej lampy MarJel nadal nie jestem przekonana, nawet nie potrafię Ci powiedzieć dlaczego, bo sama nie wiem! praha, to w dobrym tego słowa znaczeniu, ja też kobieta temperamentna jestem, a nie ciepła klucha:lol2: dlatego mam mocniejsze ściany w domu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.03.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dzięki MarJel no te białe bardzo mi się podobają, ale opinie i cena mało przekonujące:( A widziałaś cenę?, też mnie nie przekonuje:sick: Nie będę Was przekonywać co do mojego wyboru lampy w salonie:P, jak nie zakocham się w innej będzie ta:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts