oldzia 14.03.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 oj dziewczyny dałyście mi do myślenia z tymi ścianami:o ja czasami też lubię trzasnąć drzwiami:D:D:D:D dobrze, że mojego m będę miała na miejscu w razie czego i że sam to zreperuje ;):lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 14.03.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Aż mnie zaciekawiłyście i sprawdziłam cenę - moja mina - bezcenna za wszystko inne zapłacisz kartą Visa Mastercard :P:P mam nadzieję, że Ci ludzie, którym pękła ta lampa nie mieli karton-gipsu w domu bo już czuję, że ostro się musieli wkurzyć jak zobaczyli swoje 5 tysięcy po tygodniu na podłodze :P mnie by rozniosło :P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.03.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Oldzia znalazłam jeszcze takie podobne, też szklane ale 1/3 czy 1/4 ceny tych wyżejhttp://img860.imageshack.us/img860/6286/sotitteki1opasza.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img845.imageshack.us/img845/8858/sotitteki2czasza.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 14.03.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 MarJel Ty to jesteś kobieto WIELKA:D:D:D dawaj mi tu link:D białe są super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.03.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 MarJel Ty to jesteś kobieto WIELKA:D:D:D dawaj mi tu link:D białe są super!!! http://sklep.aladyn.pl/lampy-wiszace-nowoczesne-c-10_91.html?page=22&sort=1a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 14.03.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Dziękuję dodałam sobie do ulubionych:D jak przyjdzie ten etap zobaczę, czy jeszcze będzie mnie na nie stać bo żeby fajnie wyglądało - 3 to minimum a to już daje ładną sumkę no cóż - pożyjemy-zobaczymy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 14.03.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Wertując tą stronkę od MarJel zauroczyła mnie ta lampa, tzn. takie 2 nad stół i cenowo wychodzi taniej:yes: a poza tym ta kolorystyka - srebrna od środka - idealnie pasowałaby do dodatków, które mają u mnie w przyszłości zagościć:D tzn. wazony i świeczniki, które już posiadam:D:D:D Piękna - wklejam - co myślicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.03.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Wertując tą stronkę od MarJel zauroczyła mnie ta lampa, tzn. takie 2 nad stół i cenowo wychodzi taniej:yes: a poza tym ta kolorystyka - srebrna od środka - idealnie pasowałaby do dodatków, które mają u mnie w przyszłości zagościć:D tzn. wazony i świeczniki, które już posiadam:D:D:D Piękna - wklejam - co myślicie??? No cudna bez dwóch zdań! tez ją brałam pod uwagę, u mnie nad stołem są przygotowane dwa kable i mają być dwie duże lampy, najlepiej proste z abażurem. Stół będzie duży bo 100/240, ale te Twoje lampy mają średnicę 60cm to bardzo dużo i boję się czy oby dwie takie nie będzie za dużo??????, napisane że jest z tworzywa, ale jakiego? Te lampy co wklejałam wcześniej szarą i ecru artemide mają średnicę 42 cm i są do wyboru klosz jedwabny lub pergaminowy koszt to ok.1200zł dużo jak na takie zwykłe lampy, no ale artemide niby ma dobrą opinię. Chciałabym obie zobaczyć na żywo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 14.03.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 no ja siedzę i ciągle się na nią gapie:D i tez sobie pomyślałam, że to 60cm średnicy może być sporo, jak na dwie:sick:, no ale jak by prezentowała się 1??? hmmmm dobrze byłoby zobaczyć na żywo, albo chociaż w jakieś galerii jak wisi nad stołem... u mnie stół też będzie duży - mam sporą rodzinkę i dlatego lampy marzą mi się duże i konkretne:yes: MarJel te twoje równie piękne, ale jak dla mnie - biorąc pod uwagę moje dodatki to właśnie ta jest nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.03.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Mi też by duża z srebrnym w środku pasowała, bo na kawałku ściany będzie tapeta która jest gdzie nie gdzie srebrna. Pojadę na budowę narysuję na podłodze 60 cm koła i zobaczę jak to będzie wyglądało. Na zdjęciu tapeta jest bardziej szaro-bura, w rzeczywistości jest bardziej szaro-srebrnahttp://img826.imageshack.us/img826/6188/wallquestmodahx91009.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 14.03.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 (edytowane) MarJel ja to chyba oszaleje do czasu wykończeniówki;) Piękna ta tapeta, no ale jak podejrzewam pewnie też ładnie kosztuje:o no i nie ukrywam, że u mnie idealnie by pasowała:yes: u mnie właśnie ma być połączona biel z szarością z dodatkami srebra i czarnymi akcentami......... przede mną jeszcze dłuuuuuuuga droga:(, ale z niecierpliwością czekam na Twój efekt końcowy:D:D:D i mocno trzymam kciuki by szybko Ci poszło:yes: Ps. no rozrysuj te lampy, może da Ci to jakiś obraz....., ale tak sobie myślę, że mimo wszytko 2 będą PIĘKNIE wyglądały (właśnie trzymam miarkę w ręku;)) Edytowane 14 Marca 2011 przez oldzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.03.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 No niestety wbrew pozorom tapeta to droga impreza, ale można kupić też fajne nie drogo, tyle że mi się nie udało takich znaleźć Wszystkie które kupiłam wahają się w granicach 350-400zł za rolkę, kupiłam 5 różnych tapet, jeszcze jedną muszę dokupić, lubię tapety:D tu link do mojej http://www.okazje.info.pl/okazja/dom-i-ogrod/wallquest-moda-hx91009.html dalej w korytarzu będzie na kawałku ściany cała czarna z tej samej serii w delikatne błyszczące kropeczki, ta wyżej też ma takie ale na zdjęciu nie widać. http://img708.imageshack.us/img708/4241/wallquestmodahx92409.jpg Uploaded with ImageShack.us Na przeciwko tej czarnej będzie lampa ze światłowodów, więc moze to fajnie wyglądać ale mam stresa czy nie wyjdzie kicha bo sama to wymyśliłam a jeszcze nigdzie nie widziałam. Oprócz tego na dole jest czarny kamień na kominku i czarna łazienka, więcej czarnego nie przewiduje. Jesssu jak to wyjdzie nie wiem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 14.03.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Nie masz się co bać, na pewno wyjdzie dobrze:yes: a ta lampa to wiem mniej więcej jaka - widziałam efekt u efilo, jeszcze zanim zmieniła zdjęcie w galerii:sick: pięknie to wyglądało:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 14.03.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Oldzia - Twoja lampa, tak jak lampa MarJel - bardzo bardzo ładna. MarJel - dobry pomysł z tym mierzeniem w jadalni, ale tak w ogóle to jak Ty chcesz zmieścić stół długi na 240 cm do tej jadalni? Ona jest aż taka duża? coś tam jeszcze się zmieści oprócz tego stołu? A o swoje pomysły się nie martw, masz naprawdę dobry gust, poza tym operujesz głównie na złamanych bielach, ecru, szarościach i czerni, a te kolory są zawsze eleganckie i ponadczasowe. Tylko nie przesadź z czernią, żeby nie wyszedł Ci bunkier :P:P ale jestem pewna, że dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.03.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Oldzia MarJel - dobry pomysł z tym mierzeniem w jadalni, ale tak w ogóle to jak Ty chcesz zmieścić stół długi na 240 cm do tej jadalni? Ona jest aż taka duża? No nie! Jakbym słyszała swoją teściową i jej drugą starszą ode mnie synową Prawie że się ze mną pokłóciły jak im powiedziałam że będzie taki stół, (a i tak pierwsza wersja miała być dł.260cm. ),, Łola Boga taki duży, a gdzie ty go zmieścisz? do kuchni nie wejdziesz dziewczyno!!!!" Ale mówie dobra nie mędrkujcie przyjedziecie narysuje na podłodze, to pogadamy:P Historia się skończyła tak ,że stwierdziły że zmieści się nawet ten na 260cm, oczywiście miny miały wiadomo jakie...... praha,, jadalnia w benku jest olbrzymia, potwierdzi do saly, która jak była u mnie, nie mogła uwierzyć jak zobaczyła na żywo, że jest taka długa,szeroka i ustawna:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 14.03.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 (edytowane) Nie mogę MarJel rano wyszło, że mam nieopanowany temperament, a teraz, że gadam jak Twoja teściowa hehehe :lol2: Pytam o to, bo ta jadalnia naprawdę nie wygląda na tak dużą. A u Ciebie też tak jest, że jadalnia jest i tak jeszcze sporo mniejsza od części salonowej? U mnie salon ma 34,2 m2, a jadalnia 17,2 m2, więc salon w ogóle powinien być bardzo duży, ale jakoś tak nie wydaje mi się, że tam będzie sporo miejsca. Nam też przydałby się duży stół, taki na 8 osób i duża kanapa w salonie też A co Ty masz w tym pokoju za salonem? Tym 17-metrowym? My tam chcemy zrobić kącik TV, ale jakoś nie wiem czy to wszystko się tam pomieści Edytowane 14 Marca 2011 przez praha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.03.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Nie mogę MarJel rano wyszło, że mam nieopanowany temperament, a teraz, że gadam jak Twoja teściowa hehehe :lol2: :lol2:no nie złe jaja:lol2: Ile to się człowiek może dowiedzieć na swój temat na forum;) praha, w tym pokoju za salonem mam gabinet, częściowo otwarty na salon, ale przygotowaliśmy otwór, żeby tam wstawić duże przesuwne szklane drzwi, w razie porozrzucanych papierów i gości zamykamy:D Telewizor będzie na ścianie obok kominka. Już kiedyś pisałam że tak kombinowałam żebym z jadalni widziała i kominek, który specjalnie wybrałam dwu szybkowy i telewizjor Salon faktycznie jak przystało na salon jest nie duży, ale jadalnia jak na jadalnie jest naprawdę super, wszyscy się nią zachwycają. Tak sobie myślę że ja mam wykusz bardziej wysunięty niż Ty i może moja jadalnia być większa. http://img825.imageshack.us/img825/1457/dsc00962to.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.03.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 http://img835.imageshack.us/img835/7233/dsc00982r.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 15.03.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 http://img835.imageshack.us/img835/7233/dsc00982r.jpg Uploaded with ImageShack.us MarJel ależ ten Twój kominek się prezentuje.......:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 15.03.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Wertując tą stronkę od MarJel zauroczyła mnie ta lampa, tzn. takie 2 nad stół i cenowo wychodzi taniej:yes: a poza tym ta kolorystyka - srebrna od środka - idealnie pasowałaby do dodatków, które mają u mnie w przyszłości zagościć:D tzn. wazony i świeczniki, które już posiadam:D:D:D Piękna - wklejam - co myślicie??? piekny ten abażur i fajnie będzie odbijał światło przez to sredrne w środku jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts