MarJel 17.03.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dobra chwalę się Tydzień moich chłopców nie było, ale dzisiaj zaczęli malowanie, na razie sufity w łazienkach:) Dzisiaj też inni panowie przyjechali dokończyć lampę ze światłowodów bo ostatnio zabrakło im kryształków i dołożyli jeszcze parę sztuk światłowodów. Właśnie dzwonili że skończyli już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 17.03.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 MarJel nie bądź taka - pokaż wreszcie coś...... a mierzyłaś kółka? lampa będzie pasowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.03.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 MarJel nie bądź taka - pokaż wreszcie coś...... a mierzyłaś kółka? lampa będzie pasowała? No patrz!, a byłam dzisiaj na budowie i wiedziałam że miałam coś zrobić, pokręciłam się tylko i zapomniałam:bash: Ale prawdopodobnie pojadę wieczorem zobaczyć efekt końcowy światłowodów, to porysuje kółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 17.03.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 no to czekamy na nowe fotorelacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 17.03.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Koniecznie zrób zdjęcia światłowodów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 17.03.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 dziewczyny jakie jest to okno w benku w kuchni i gabinecie? tzn jaki rozmiar bo nie mogę tego nigdzie odszukać.... ??? i powidzcie mi czy orientujecie się czy takiej wielkości okna mogą być wogóle niedzielone??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 17.03.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Blekitna, okna u Ciebie mają 150x150 cm. Jak wejdziesz na stronę mg projekt i dasz projekt Benedykt II to obok tabelki z kosztami są 'Pliki do pobrania' i tam kliknij w ten ostatni - plik szczegółowy (PDF). I tam masz dokładny plan domu ze wszystkimi wymiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 17.03.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Nie wiem czy na pewno o to Ci chodzi, ale...takie okno się dało wstawić bez podziałek, więc 150x150 chyba też się da. Tylko wydaje mi się, że takie okna są nieotwierane:http://www.mojabudowa.pl/pliki/benedykt3/image/IMG_3383.JPGi jeszcze link do bloga, z którego wzięłam zdjęcie:http://www.benedykt3.mojabudowa.pl/?page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 17.03.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Blekitna - to zależy też od firmy Mają swoje szablony i w jednej zrobisz bez podziału , potem jest opcja bez gwarancji albo nie zrobią i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 17.03.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Dzięki dziewczyny mi bardzo się podobają takie niedzielone okna, tylko w kuchni musze mieć otwierane, więc nie wiem ja to będzie z wygoda otwierania takiego dużego okna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 17.03.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Hehe chyba średnia :P Ale to rozumiem, że te mniejsze okna porobiłabyś niepodzielone, a tarasowe takie duże przesuwne, czy coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.03.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Zapomniałam, będzie na pewno biała i chyba drewniana Źle, Źle, Źle!!! podbitka nie będzie drewniana, ale nie chce pisać teraz jaka bo nie pamiętam nazwy tego czegoś, dowiem się i napiszę. Sorki za maje rozkojarzenie ale troszkę zwaliło mi się nie przyjemnych spraw nie związanych z budową i jestem odrobinę rozkojarzona:rolleyes: Na budowę wczoraj wieczorem niestety nie dotarłam i fotek brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.03.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Trzymaj się MarJel - ja też mam teraz trochę trudnych spr które muszę ogaranąć Czasem musi być gorzej, żeby docenić jak będzie lepiej Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 18.03.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Oj, biedactwa :hug: mnie za to dopadło choróbsko Uszy do góry dziewczyny, damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.03.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Nie wiem jak w innych rejonach Ale w okolicach Łodzi pogoda deszczowo,jesienno- beznadziejna i ona dodatkowo dołuje Ale chyba w następnym tyg cofamy zegarki i dzień będzie dłuższy i ma przyjść wiosna Czego sobie i Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.03.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Trzymaj się MarJel - ja też mam teraz trochę trudnych spr które muszę ogaranąć Czasem musi być gorzej, żeby docenić jak będzie lepiej Buziaki Dzięki Saly praha, zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 19.03.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Dzięki Ej dziewczyny, czy wy też macie śnieg u siebie w ogrodach? Wczoraj wieczorem jak spojrzałam przez okno, to się mocno zdziwiłam u mnie jest biało ale pewnie do południa wszystko zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.03.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Dzięki Ej dziewczyny, czy wy też macie śnieg u siebie w ogrodach? Wczoraj wieczorem jak spojrzałam przez okno, to się mocno zdziwiłam u mnie jest biało ale pewnie do południa wszystko zniknie U nas tylko mokro, albo może aż mokro:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 19.03.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Hehe chyba średnia :P Ale to rozumiem, że te mniejsze okna porobiłabyś niepodzielone, a tarasowe takie duże przesuwne, czy coś takiego? te dwa duże okna tj te w jadali i salonie to mają byc nieotwierane wirtyny, oczywiście jak da rade to bez żednych podziałek a te co się wychodzi na taras to zwykłe otwierane dzielone na pół... tak najbardziej to podobają mi się okna bez podziałem, żeby dom był otwarty na ogród ale chyba te w kuchni bedę musiała zrobić dzielone... tylko teraz jak lepiej 1:1 czy 2:1 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 19.03.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 u mnie tj 30 km od Wawy zimno i troche pada, ale śniegu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts