Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dobra chwalę się:p Tydzień moich chłopców nie było, ale dzisiaj zaczęli malowanie, na razie sufity w łazienkach:)

Dzisiaj też inni panowie przyjechali dokończyć lampę ze światłowodów bo ostatnio zabrakło im kryształków i dołożyli jeszcze parę sztuk światłowodów. Właśnie dzwonili że skończyli już:)

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MarJel nie bądź taka - pokaż wreszcie coś......;):rolleyes:

a mierzyłaś kółka? lampa będzie pasowała?

No patrz!, a byłam dzisiaj na budowie i wiedziałam że miałam coś zrobić, pokręciłam się tylko i zapomniałam:bash:

Ale prawdopodobnie pojadę wieczorem zobaczyć efekt końcowy światłowodów, to porysuje kółka :)

Nie wiem czy na pewno o to Ci chodzi, ale...

takie okno się dało wstawić bez podziałek, więc 150x150 chyba też się da. Tylko wydaje mi się, że takie okna są nieotwierane:

http://www.mojabudowa.pl/pliki/benedykt3/image/IMG_3383.JPG

i jeszcze link do bloga, z którego wzięłam zdjęcie:

http://www.benedykt3.mojabudowa.pl/?page=1

Zapomniałam, będzie na pewno biała i chyba drewniana

Źle, Źle, Źle!!! podbitka nie będzie drewniana, ale nie chce pisać teraz jaka bo nie pamiętam nazwy tego czegoś, dowiem się i napiszę.

Sorki za maje rozkojarzenie ale troszkę zwaliło mi się nie przyjemnych spraw nie związanych z budową i jestem odrobinę rozkojarzona:rolleyes:

Na budowę wczoraj wieczorem niestety nie dotarłam i fotek brak.

Hehe chyba średnia :p:P Ale to rozumiem, że te mniejsze okna porobiłabyś niepodzielone, a tarasowe takie duże przesuwne, czy coś takiego?

te dwa duże okna tj te w jadali i salonie to mają byc nieotwierane wirtyny, oczywiście jak da rade to bez żednych podziałek :) a te co się wychodzi na taras to zwykłe otwierane dzielone na pół... tak najbardziej to podobają mi się okna bez podziałem, żeby dom był otwarty na ogród :) ale chyba te w kuchni bedę musiała zrobić dzielone... tylko teraz jak lepiej 1:1 czy 2:1 ??