MarJel 24.03.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ania&Paweł W. Witajcie sąsiedzi;) ja też swojego benka V wybudowałam w Lublinie. Możesz napisać w jakich okolicach może w moich rejonach, ja Nałęczowska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 24.03.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ojej, Lublin to jakaś Benkowa stolica Polski to jest nieprawdopodobne Saly - u mnie powolutku, póki co mamy fundamenty, trochę się martwię bo to wszystko takie małe się wydaje 3 dni kombinowaliśmy jak ustawić budynek na działce i muszę przyznać, że to nam wyszło i już teraz widzę, że będzie super już się nie mogę doczekać lata przyszłego roku, aż sobie tam usiądę na tarasie i wypiję kawkę MarJel - może TIRem pojedź do tej Warszawy :lol2: Ania&Pawel - rozumiem też myślałam o powiększeniu okien w lukarnach - powiedz mi proszę jak wygląda sprawa z ustawnością pokoi po powiększeniu okien? Nie 'zjadło' to całej przestrzeni gdzie można by ustawić tv, biurko, komodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 24.03.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ania&Paweł To trochę nie fer Bo idea forum polega na wymianie informacji i zdjęć My swoje umieszczamy No ale nic na siłę. Nie to nie Praha - fundamenty zawsze małe się wydają . jak przyjdzie do mycia podłóg to jeszcze będziesz mieć dosyć tych metrów. Fakt że Lublin to jakieś zagłębie Benkowe W Lublinie widziałam 3 Benki MarJel - póki co Twój jest nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.03.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 MarJel - może TIRem pojedź do tej Warszawy :lol2: He, żebyś wiedziała żeby się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.03.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Fakt że Lublin to jakieś zagłębie Benkowe W Lublinie widziałam 3 Benki MarJel - póki co Twój jest nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 25.03.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Ej, a propos zdjęć to przypomniało mi się, że MarJel miała wrzucić światłowody :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 25.03.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 MarJel - tak tak chcemy ładne zdjęcie światłowodówNie zwróciłam tak do końca uwagi ale na moim projekcie jest nad salonem przy schodach pustka-nie za duża ale coś jak u Ciebie i pomysł światłowodów jak najbardziej do zerżnięcia się będzie nadawał - tylko napisz nam jak to się kupuje Gotowe?Czy na wymiar? i gdzie Ty kupowałaś swoje ? Oto moja pustka- u mnie na dole będzie stała kanapa więc chyba fajnie to będzie wyglądało?http://images50.fotosik.pl/634/46ac47120ba08235med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 25.03.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Ej, a propos zdjęć to przypomniało mi się, że MarJel miała wrzucić światłowody :P i pomierzyć kółka na lampy:P MarJel jak widzisz, tak łatwo Ci nie odpuścimy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po_la_ 25.03.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Czesc:) Ale tu gwarno od rana;)Dostalismy wycenę kuchni razem ze sprzetem agd. Porównałam ceny sprzętu agd w sklepach internetowych i wyszlo mi 2 tys różnicy w porownaniu z ceną jakie proponuje studio kuchenne:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 25.03.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Ania i Paweł szkoda, ze nie możecie wrzucić zdjęć.... ale Benek II i tak nie ma kolumn z przodu, przynajmniej mój. z tymi oknami to masz racje mogłyby być większe, ale u mnie juz za późno. muszą zostać takie jakie są. tez czekam na światłowody i lampe marjel praha jak u Ciebie budowa??? Saly mysle, ze będzie to bardzo fajnie u Ciebie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.03.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Widzę nie popuścicie mi tych światłowodów, Rzepy jedne;) Fotek oczywiście nie zrobiłam, ale musicie uzbroić się w cierpliwość Saly nie mam pojęcia gdzie były zamawiane światłowody, nawet nie wiem do końca jaka firma mi je montowała i wstyd ale jeszcze nie wiem ile za to wszystko zapłacę , tymi sprawami zajmuje się mój wykonawca, a za jakiś czas wysyła rachunek. pola ile Cię wyniesie kuchnia? Mi w studio kuchennym wycenili na ok.45 tys.(bez sprzętów oczywiście) i podziękowałam, robi mi stolarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po_la_ 25.03.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 http://www.swiatlamp.pl/product_info.php/info/p19004__TA-MA-LED-ELASTYCZNA-WODOSZCZELNA-SILIKON-SMD-3528-BIA-Y-CIEP-Y.html/XTCsid/eb2c86c0992740913678d584d873a161 Moze sie przyda,własnie jestem na etapie wybierania oswietlenia,może komus sie przyda... A tu jeszcze pojedyncze ledy np do póleczek czy wnęk..http://www.ledtec.pl/index.php/en/produkt/438/393 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 25.03.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Saly - takie pustki nad salonem bardzo mi się podobają bajka te światłowody będą tam super pasowały, tylko się zastanawiam jak to będzie wyglądało, bo przecież zakryjesz je kanapą, zwłaszcza te ozdobne zakończenia, trochę szkoda musisz sobie dobrze to przemyśleć Oldzia - dzięki za wsparcie Błękitna - jestem na etapie fundamentów MarJel - 45 tys. za kuchnie bez sprzętów to jakaś kompletna przesada, zwłaszcza za małą kuchnię! Jak będziesz znała wycenę od stolarza to daj znać Dziewczyny - macie jakieś fajne pomysły na oświetlenie schodów? (oprócz światłowodów ) chodzi mi o takie oświetlenie przy stopniach czy coś, coś delikatnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po_la_ 25.03.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 marJel- kuchnia 23 tys,bez sprzętu i blatu. Blat 3 tys ( bedzie drewniany olejowany olejem Biofa). Sprzęt mamy wyceniony na 11-12 tys( bez zlewozmywaka jeszcze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po_la_ 25.03.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 praga- gratuluję fundamentow, teraz pojdzie z kopyta:). Co do stopni schodowych- u nas myślę o ledach ale jeden to koszt min ok 60 zl a mamy ich tam ok 20. Rozważam tez najslabsze halogenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.03.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Można podświetlić podstopnie w schodachhttp://img864.imageshack.us/img864/6277/owietlenieledschodw114a.jpg Uploaded with ImageShack.us Lub tradycyjnie i często spotykane http://img11.imageshack.us/img11/7858/lampkinaschodach.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 25.03.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Można podświetlić podstopnie w schodach http://img864.imageshack.us/img864/6277/owietlenieledschodw114a.jpg Uploaded with ImageShack.us Ja własnie będę miała cos takiego u siebie, tylko nie po całej szerokości a ok.30cm wyśrodkowane. Mam gdzieś inne foto, jak znajdę to wstawię kabelki mam już przygotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 25.03.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Fajnie to wygląda ale z czego to jest zrobione? i jak? Fajnie właśnie jakby tego było tylko po kawałku właśnie ok. 30 cm lub żeby było po całości ale takie ledwie świecące światło, jeszcze sporo słabsze niż tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 25.03.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 to są paski ledowe schowane pod stopnicami. Szerokośc możesz sobie zrobić dowolną, jaka Ci odpowiada... miałam takie fajne zdjęcie, ale gdzieś mi wsiąkło:bash: postaram się je odnaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 25.03.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts