Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marjel no bomba , lustro w czarnej ramie z lacobelu extra, szkoda ze na to nie wpadłam, a wanna w twojej łazience to future poolspa?

Chorowałam na taka ale cena spowadziła na ziemię.

ha ha, teraz widziałam dopiero reszte, pokoje dzieciaków super, a pralnia cholera to jak gościnna łazienka, moja jest taka malusia i tylko wymalowana na biało, no MarJel dałaś czadu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez reni1980

Dzięki Reni:hug: Dokładnie to ta wanna.

no to k....a zazdroszczę ci zajebiście, napisz jaka będzie do niej bateria bo jesli axor to przyjeżdżam do ciebie, a mój mąż to napewno, to było jego marzenie, a tak na marginesie to olbrzymi ten dom, no w szoku jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reni no ku...a niestety nie taka bateria ;), będzie trochę to inaczej rozwiązane(nie będzie baterii wolno stojącej) dowiesz się pierwsza jak skończą i wkleję fotki.

Reni dom jest faktycznie olbrzymi, oprócz pralni i dwóch łazienek które wkleiłam, są jeszcze dwie łazienki, także przyjeżdżaj kochana:lol2: zadowolisz się może innymi bateriami:lol2:

MarJel!

Pytasz jak u mnie?Dziś montują u mnie kuchnię :)białą,lakierowaną :p (wiem,że lubisz ;) ) i kończą schody oraz łazienkę na dole.

Na górze-pokój syna w nowymi melami posprzątany czeka:).W sypialni w tym tygodniu kładziona ma być wykładzina,jedna łazienka prawie skończona (brakuje tapety na jednej ścianie,druga łazienka w kompletnej rozsypce :(.Gabinet w zasadzie ukończony-fototapetę położymy jak się przeprowadzimy,bo jest bardzo delikatna.2 garderoby gotowe,3-cia pusta pełni pomieszczenie magazynu do którego się wstawia rzeczy "z którymi nie wiem co zrobić " lub "przydadzą się" :D.Podobną funkcję pękni jeszcze jeden wolny pokój ;).Poza opisanym została tapety,listwy przypodłogowe,bateria do umywalki i MILION innych rzeczy.

MarJel-kiedy planujesz przeprowadzkę,bo widzę,że powoli finiszujesz?

Saly witaj :)

Przykro mi,ale nie publikuje zdjęć w necie-miałam kiedyś nieprzyjemną historię związaną z naszymi zdjęciami w necie-ktoś nam je ukradł...-powiedziałam nigdy więcej.I słowa dotrzymuję :)

Kuchnia nic szczególnego-biała lakierowana - ma jednej ścianie gdzie nie ma górnych szafek na wprost barku będzie tapeta ,ta sama tapeta na ścianie gdzie będą górne szafki.Tapeta oczywiście zabezpieczona będzie szybą.Na oknie biała roleta rzymska.Banalnie.

Ta sama tapeta bedzie też na jednej ścianie ze schodami i częściowo na ścianie gdzie będzie wisiała plazma.Tej tapety nie będzie za dużo,bo pomieszczenie jest duże-salon łączony z jadalnią i kuchnią częściowo widoczne schody,pozostałe elementy typu zasony,kanapy itp będą gładkie jednobarwne.Nad schodami będzie żyrandol,który już kocham :D A co pochwalę się :http://www.rojswiatel.pl/zyrandole/z_krysztalem3/md511047a_cascada,p1746829607

Mąż mi kupił :p ,bo jęczałam do tego żyrandola od kilku miesięcy

Ewentualnie zapraszam osobiście na kawę :)

Lady, ale mnie denerwujesz no!:p Ciekawość mnie zeżre normalnie;)

Żyrandol na schody bajka!

Jaką będziesz miała fototapetę w gabinecie-co przedstawia?

Kupiłaś już oświetlenie do łazienek?

U mnie do wszystkich łazienek już praktycznie oświetlenie kupione lub wybrane, mam tylko problem z oświetleniem z tą naszą szaro-czarną z wolno stojącą wanną(muszę wybrać kinkiet i jaś żyrandol) i nie mam pomysłu kompletnie w jakim iść kierunku. Może ktoś ma jakiś pomysł??????

Wczoraj zamówiłam też dwie duże lampy nad stół w jadalni , kolor jasny ecru

http://img641.imageshack.us/img641/483/fotophp.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zapomniałabym Saly dziękuję bardzo za miłe dla uszu i serca słowa:)

Edytowane przez MarJel

Lady lampa cuuudo Widziałam taką w salonie Klera i była cena 4700zł - wiec mimo, że i tak jest drogo wynurałaś w dobrej cenie

MarJeluś - a Ty swoje gdzie kupiłaś? Bardzo fajne Myslałam o czymś nad stół i miałam opcję 3 szt ale te dwie będą prezentować się fajnie

Saly na allegro lampa zwie się geneve, nie widziałam jej na żywo, ale ma wszystko czego oczekiwałam: abażur z materiału rozpraszający światło i szybkę dzięki której nie widać flaków oraz kształt ściętego stożka i rozmiar 50cm- właśnie takiej szukałam i znalazłam:)

Myślę że dwie obok siebie nad stołem będą wyglądały dobrze:rolleyes:

Tu masz linka do lampy

http://allegro.pl/zyrandol-geneve-fi50-h46-ecru-do-salonu-philips-i1547759831.html

Mar Jer!

Lampy do łazienki biało-czarnej (ta gdzie na jednej ścianie będzie czarno-biała tapeta ) kupiłam takie:

http://allegro.pl/stn42-kinkiet-chrom-krysztalki-czarny-bialy-i1546695130.html do tego żyrandol duży w tym samym stylu.Łazienka ta jest taka barokowo-glamour :)

Kinkiety wiszą na białej ścianie i ładnie się odcinają,pomiędzy kinkietami jest lustro w czarnej grubej ramie.

Fototapeta w gabinecie będzie dla odmiany spokojna w barwach natury sprzyjająca pracy:

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.szablonownia.com/galerie/f/fototapeta-tulipany-8-90_223.jpg&imgrefurl=http://www.szablonownia.com/index.php%3Fp144,fototapeta-tulipany-8-900&usg=__plpFa6fLCNloeZgnpJvtim4r7Ag=&h=415&w=600&sz=37&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=H_bpyKaWiLzZFM:&tbnh=117&tbnw=156&ei=r-uiTb6CJ8fpOeyl8TQ&prev=/search%3Fq%3Dfototapeta%2Btulipany%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26rlz%3D1T4SUNA_enPL310PL310%26biw%3D995%26bih%3D550%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=rc&dur=109&oei=mOuiTbTEF9Th4gbxt6j9Ag&page=1&ndsp=14&ved=1t:429,r:4,s:0&tx=70&ty=95

Widzę,że kupiłaś lampy nad którymi się zastanawiam:o.Mówię o kremowej geneve?Który wzięłaś wymiar?Ja z tymi lampami wciąż się zastanawiam,choć bardzo mi się podobają :)Potrzebuję 3 takie lampy,a jedna z tego co pamiętam kosztuje z 900 zł.A mój portfel jest już na wykończeniu :(.Byłam wczoraj w Almi Decor i ich lampy też mi się podobają :)Ile płaciłaś za swoją lampę?

I kiedy Wasza przeprowadzka?

Edytowane przez lady in red

Przeprowadzka jeszcze nie zaplanowana, no ale w wakacje to już chcę mieszkać:rolleyes:

Plan jest taki żeby wszystko wykończyć na tip top, łącznie z terenem w około domu i dopiero się wprowadzać.

Kinkiety śliczne, bardzo lubię styl glamour i barokowe elementy, też u mnie takie będą się przewijać.

Twoja łazienka pewnie będzie nieziemska!

Fototapeta do gabinetu mi się nie otwiera.

Gdzie kupowałaś mebelki do synka?