lady in red 11.04.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Więc fototapeta jeszcze raz: http://www.szablonownia.com/index.php?p144,fototapeta-tulipany-8-900 Meble do pokoju młodego kupowałam w mebliku.Niestety pojedyńcze elementy nie są tanie,ale jakośc jest naprawdę świetna.Zwracam uwagę na detale,wykończenia i tu jest ok-ładnie i bezpiecznie dla dziecka.Pozatym Młody ma własną gardreobę przy pokoju,więć nie potrzebowaliśmy zbyt dużo mebli.Garderoba przy pokoju dziecka to super pomysł-trzyma tam nie tylko ubranka,ale również ,a może przedewszystkim zabawki i inne skarby .U nas ta garderoba jest dośc duża i pewnie będzie też pełniła trochę funkcję bawialni ;)Pożytek z tego taki,że zamykając drzwi od garderoby patrzysz na porządek w pokoju Widzę,że jesteś szcześciarą-chcesz się wprowadzić do wykończonego królestwa.My planujemy mieszkając kończyć pewne rzeczy.Młody może się bawić w pokoju na górze lub w ogródku,a my wieczorami możemy kończyć pewne rzeczy.Oszczędnośc czasu i bycie razem jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.04.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Fototapetę znam, faktycznie kolorystycznie sprzyjająca spokojnej pracy-bardzo ładna! Szczęściarą podobno jestem(w czepku urodzona) i sprawdza się ten czepek, często życiu. Przede wszystkim udało mi się założyć cudowną rodzinę i to jest największe moje bogactwo i szczęście. Rzeczy materialne dzisiaj są, ale jak to z pieniędzmi bywa jutro może ich nie być. Mam nadzieję że uda nam się spełnić nasze plany i marzenia, najważniejsze już się udało i z tego najbardziej się cieszę. I tym optymistycznym akcentem kończę mój wywód, bo dziś czekają mnie jeszcze te bardzo trudne sprawy, które niestety się jeszcze nie rozwiązały, ale wszystko jest na dobrej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 12.04.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 ale wam zazdroszczę, że już na etapie wypieszczania wnętrza ja teraz latam za kredytem... który bedzie mnie pieścił przed długi czas heh ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.04.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Bardzo proszę pomóżcie mi wybrać kinkiet nad lustro do szarej łazienki( to jedyna do której nie mam koncepcji:rolleyes:)Lustro kupione, ale nie mogą przykleić do póki nie określę się z oświetleniem.http://img197.imageshack.us/img197/9771/dsc00952ku.jpg1.Uploaded with ImageShack.ushttp://img861.imageshack.us/img861/7474/tinskwwwm.jpg2.Uploaded with ImageShack.ushttp://img843.imageshack.us/img843/3457/89178eglolarge.jpg3.Uploaded with ImageShack.ushttp://img850.imageshack.us/img850/2500/6096118.jpg4.Uploaded with ImageShack.ushttp://img829.imageshack.us/img829/9517/3f02c636f0e3c0afd0d25d2.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.04.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Umywalka jest taka i bateria też podtynkowa, podobna, tylko bez tej blaszki.http://img38.imageshack.us/img38/6904/949cc9e2308979.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 12.04.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Arielko ja postawiłabym nr 1 lub 3. Ta druga też bardzo ładna, w sumie nie wiem, co tam jeszcze z oświetlenia planujesz w tej łazience:rolleyes: , ale jak patrze na tą ścianę i tą mozaiką z boku to chyba byłoby już za dużo.... a te długaśne, prostokątne fajnie pasują pod blat .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.04.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 MarJel, wędruję za Tobą od jakiegoś czasu to tu, to tam Coś czuję, że będzie to jeden z najpiękniejszych domów na forum, dlatego apeluję o założenie własnej galerii! Wydaje mi się, że już masz co pokazać Co do kinkietu, wydaje mi się, że będzie pasować numer 2, ale wszystko zależy, w jakim stylu ma być utrzymana całość i dla kogo ta łazienka Kinkiet 2 doda jej odrobinę romantyczności, pozostałe nowoczesności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.04.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 hejka MarJel mój faworyt to nr 1 ale do tej umywalki chyba 4, a właściwie duże znaczenie ma kształt lustra, lampa 1 jest boska może i ona, teraz sobie przypominam że widziałam na aranżacji taka umywalkę i taka lampę, poszukam ci i wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.04.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 mam, czadowa łazienka co? http://img215.imageshack.us/img215/8320/321f15500212.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.04.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 MarJel Ja jestem za nr 1 - bardzo ładny i w/g mnie nad lustro pasuje najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.04.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ilona Agata - potwierdzam Twoją tezę nasza MarJel może brać udział w konkursie na najładniejszy dom na forum z szansą na 1 miejsce oczywiście MarJel - ta Twoja dbałość o kazdy szczególik jest nadzwyczajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.04.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 MarJel- moze faktycznie czas na założenie własnej galerii Inaczej co chwilę będą Ci takie osoby jak ja - dopiero zaczynające urządzanie truć tyłek " Marjel a jakie masz to czy tamto" a tak galeryjka proszę bardzo do wglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.04.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 :jawdrop: Wrócę jak ochłonę, bo mnie zatkało i nie wiem co napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.04.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Mi też - poza 2, jeśli ma być nowocześnie - podoba się tylko numer 1 do łazienki (nr 4 tak jakby do kuchni, widziałam również jako oświetlenie nad kominkiem i dobrze wyglądało). A na założenie galerii czas najwyższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.04.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dziewczyny jesteście nieocenione! Dzięki, Dzięki! Oldzia nie musisz czasami pisać, a ja już znam Twoje zdanie, bo często mamy podobne, tym razem też Reni, dzięki za fotkę, lampa na zdjęciu wygląda super, Twój głos utwierdził mnie w moim wyborze:cool: Ilona Agata, Witaj, Ty mnie szukasz, a ja jestem w Twoim cudnym domku stałym bywalcem, na razie tajniakiem ale wypada abym się w końcu ujawniła:) Saly, serce się raduje jak się słyszy takie słowa, dla mnie cudów nie ma, na pewno coś tam mi wyszło fajnie, ale pewnie też zaliczyłam sporo wpadek wnętrzarskich. Tak czy siak dzięki. Na galerie faktycznie czas najwyższy, myślę że w przyszłym tygodniu nadejdzie wiekopomna chwila;) Teraz najważniejsze ja obstawiałam kinkiet nr.1 Do końca nie wiedziałam czy pójść w kierunku glamour, czy bardziej nowocześnie. Ten kinkiet bardzo nie zobowiązuje, bo jest prosty i minimalistyczny, więc będę mogła zaszaleć z żyrandolem dizajnerskim lub jakimś romantycznym:cool: Kinkiet nr.2 cudny, więc może znajdę jeszcze miejsce dla niego w innej części domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.04.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ilona Agata - potwierdzam Twoją tezę nasza MarJel może brać udział w konkursie na najładniejszy dom na forum z szansą na 1 miejsce oczywiście MarJel - ta Twoja dbałość o kazdy szczególik jest nadzwyczajna Zapomniałam Saly zajrzyj do galerii Reni i Ilony Agaty, tam to są dopiero wnętrza, a i będziesz mogła w obu przypadkach podziwiać białe, nowoczesne kuchnie:cool:, wiem że takie Cię interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 12.04.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Na galerie faktycznie czas najwyższy, myślę że w przyszłym tygodniu nadejdzie wiekopomna chwila;) Teraz najważniejsze ja obstawiałam kinkiet nr.1 Do końca nie wiedziałam czy pójść w kierunku glamour, czy bardziej nowocześnie. Ten kinkiet bardzo nie zobowiązuje, bo jest prosty i minimalistyczny, więc będę mogła zaszaleć z żyrandolem dizajnerskim lub jakimś romantycznym:cool: Kinkiet nr.2 cudny, więc może znajdę jeszcze miejsce dla niego w innej części domu. super!!!! w końcu będzie galeria:wiggle: Co do lampy - dobry wybór:yes: a na tą nr 2 na pewno miejsce znajdziesz - łazienek u Ciebie mnogo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.04.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Będzie nowa galeria, będzie nowa galeria! MarJel u mnie - nie wierzę No to muszę się wziąć za ten salon i pognić stolarza codziennymi telefonami, bo póki co, to u mnie słabiutko z pokazywaniem wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 12.04.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 witam! Widzę,że trochę się spóźniłam na casting MarJel dot. lampy,ale dodam jeszcze słowko od siebie Szkoda,że nie napsałaś jaki styl ma królować w łazience i kto ma z niej korzystać,ale z tego co widzę stawiam na minimalizm :)Dlatego wybrałabym kinkiet 1 lub 3.Drugi jest bardzo ładny,ale odnoszę wrazenie,że przy tej płytce za duzo by się działo.Mozaika bardzo przyciąga wzrok-jest bardzo efektowna. 1 i 3 -uniwersalne 2 -piękny,ale trochę zobowiązujący Więc zgadzam się z przdmówcami (przedmówczyniami raczej ) MAm nadzieję,ze wczoraj wszystko dobrze poszło?Wiesz,ze jestem z Tobą Cieszę się bardzo,że powstaje Twoja galeria-obiecuję,że będę stałym gościem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 12.04.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Wow! Tez sie spóźniłam na casting, ale zanim zaczęłam czytać wasze typy też byłam za nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts