praha 12.04.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Hej, ja też się spóźniłam mi się bardzo podoba nr 1 i nr 2, ale 2 przy tej mozaice to mogłoby być za dużo. Nr 1 jest bardzo ładna, minimalistyczna i poza tym na tym zdjęciu łazienki wygląda super. Poza tym 1 będzie rewelacyjna jeśli chodzi o aspekty praktyczne, bo jeśli się malujesz to na pewno docenisz takie jednolite światło padające od góry tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.04.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ola, Lady, Blekitna, Praha, lepiej późno niż wcale, bardzo Wam dziękuję Lady, miło że o mnie myślisz, jeśli chodzi o moje problemy te w które jesteście wtajemniczone, to na razie sytuacja jest w miarę opanowana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.04.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 No i kolejna spóżnialska oddaje glos na nr 1 Marjel bardzo sie ciesze ze wychodzicie na prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.04.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 kakusku, wiem że dwoje dzieci, wymagający mąż i kobieta pracująca za razem więc spóźnienie rozumiem;) Tak, tak, ta jedynka jest idealna do najtańszych niestety nie należy, ale to produkt chors więc jakościowo powinna być idealna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.04.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Dzieki za usprawiedliwienie-w czasie pracy nie mam dostepu do neta -ale moze i dobrze bo moja efektywnosc spadla by pewnie do 0 ) Jestem pewna ze bedziesz zadowolona z kinkietu-chors ma fajne oswietlenie (sama ciagle mam w glwoie ich oprawy wstropowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 13.04.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 MarJel - cieszę się, że u Ciebie jest już trochę lepiej mam nadzieję, że wszystko jeszcze wróci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.04.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 MarJer!NAJBARDZIEJ cieszą mnie OPTYMISTYCZNE wieści w wiadomej sprawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.04.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Dzięki dziewczynki za wsparcie:) Ja mam dzisiaj akcje przedszkole dla mojego synka, jak zwykle obudziłam się w ostatniej chwili:rolleyes: Ze względu że mój mały we wrześniu będzie miał 2latka 8 miesięcy postanowiłam go zapisać do prywatnego przedszkola, z małą ilością dzieci w grupie. Z reguły do połowy kwietnia są zapisy, ale udało mi się, na piątek jestem umowiona z Panią dyrektor:eek: We wrześniu będzie płacz:cry: i zgrzytanie zębów, znając życie pewnie gorzej to przeżyje jak moje dziecko:cry: A pomyśleć że jeszcze nie dawno dopiero planowałam drugie dziecko, a za chwilę będzie przedszkolakiem........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 13.04.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 MarJel to będziemy wspólnie to przechodzić, bo moja starsza córka do szkoły a młodsza do przedszkola:rolleyes:. Z jednej strony się cieszę, bo będę mogła w końcu rozpocząć nowy etap w życiu - pójść do pracy, ale z drugiej strony pewnie będę bardziej to przeżywać, niż one same... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.04.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Cześć Wszystkim Była mowa o szarej łazience i oświetleniu w niej i tak, kinkiet już wybrany. Nadszedł moment na lampę do tej samej łazienki ?( mowa cały czas o szarej) Kinkiet jest prosty,minimalistyczny, wydaje mi się że ta lampa dobrze wyglądałaby przy nim i super pasuje do wizerunku łazienki, chyba że się mylę Z drugiej strony ta lampa zawsze podobała mi się bardzo, a te bąbelki przypominające wodę, pianę, kąpięl, widziały mi się w łazience Jak myślicie moje drogie? Przypominam kinkiet i wklejam lampę http://img638.imageshack.us/img638/7474/tinskwwwm.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img825.imageshack.us/img825/747/3bfaa5228489d0c130c3bb8.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.04.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Hmmmm MarJel - i kinkiet i lampa śliczne Ale moim zdaniem do jednej łazienki ni jak nie pasują Inna forma, kształt Kinkiet tzw minimalizm Lampa - jednak przez te bąbelki przepych - oto moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 15.04.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 hej! marjel mi jakoś też nie leżą... obydwie ładne a nie do tej samej łazienki, ja bym Ci proponowała równie prosta formę lampy jak kinkietu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.04.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Kurna, a ja sobie tak tłumaczyłam że jak prosty kinkiet to zaszaleję z dizajnerską lampą Znaczy się że mam szukać bardziej prostej, minimalistycznej i kanciastej, coby pasowała do kinkietu? Tylko boję się że ta łazienka zrobi się za bardzo techniczna, a chyba takiej jednak bym nie chciała:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.04.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 BlekitnaJak tam u Ciebie? udało się coś popchnąć z kredytem?U mnie fundamenty wylane - teraz bloczki Oby pogoda dopisała bo u nas jakoś tak jesiennie zamiast wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.04.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 No to może od innej strony zacznę, a jaki Waszym zdaniem pasował by kinkiet do lampy z bąbelkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.04.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 MarJeluśNo chyba troszkę trza dopasować .... wiem że koncepcję Ci popsułyśmyAle tak trochę od "czapy" to takie to takie ....Może w takim razie inny kinkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.04.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Ale znowu ten kinkiet jest super to łazienki...ale Tobie chyba bardziej zależy na lampie Poszperam jak coś wynajdę dam znaka Ale ja póki co kiepski jeszcze szperacz jestem ale uczę się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 15.04.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 mar jel najlepiej tez jakiś bąbelkowy ale chociaś w okrągłym kształcie, albo jajowatym, żeby przypominał kształtem tamten, mi osobiście podobają się takie techniczne lampy Saly byłam własnie u Ciebie i widziałam cudeńko Twoje ciesze się, że ruszyłaś jeśli chodzi o mój kredyt to pewnie go dopiero w maju dostane, bo u mnie nie taka prosta sprawa musze skonsolidować kredyt na dom z tym na firmę... ale jakoś się napewno uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 15.04.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Blekitna- no to trzymam kciukole żeby wszystko się udało po Twojej myśli Niestety czasem trzeba poczekać a to jest najgorsze (jak ktoś niecierpliwy ) dzięki za odwiedziny mojego dziennika Co do oświetlenia MarJel - zgadzam się z Blekitna co do pogodzenia "jakoś" góry z dołem Tylko jak ? hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.04.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Mi się wydaje że mój kinkiet jest mało rzucający się w oczy i nie ozdobny, a lampa ma grać pierwsze skrzypce. Pewnie lepiej by było jakby był zaokrąglony, ale w tym stylu takowych chyba nie ma. No nic przemyślę to jeszcze na spokojnie.... Saly , zaraz lecę do Ciebie podpatrzeć postępy.blekitna, trzymam kciuki za szybki przypływ gotówki, bo już się nie mogę doczekać fotek Waszych wnętrz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts