Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej, ja też się spóźniłam :) mi się bardzo podoba nr 1 i nr 2, ale 2 przy tej mozaice to mogłoby być za dużo. Nr 1 jest bardzo ładna, minimalistyczna i poza tym na tym zdjęciu łazienki wygląda super. Poza tym 1 będzie rewelacyjna jeśli chodzi o aspekty praktyczne, bo jeśli się malujesz to na pewno docenisz takie jednolite światło padające od góry :) tak mi się wydaje :rolleyes:

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki dziewczynki za wsparcie:)

Ja mam dzisiaj akcje przedszkole dla mojego synka, jak zwykle obudziłam się w ostatniej chwili:rolleyes:

Ze względu że mój mały we wrześniu będzie miał 2latka 8 miesięcy postanowiłam go zapisać do prywatnego przedszkola, z małą ilością dzieci w grupie. Z reguły do połowy kwietnia są zapisy, ale udało mi się, na piątek jestem umowiona z Panią dyrektor:eek:

We wrześniu będzie płacz:cry: i zgrzytanie zębów, znając życie pewnie gorzej to przeżyje jak moje dziecko:cry:

A pomyśleć że jeszcze nie dawno dopiero planowałam drugie dziecko, a za chwilę będzie przedszkolakiem........:rolleyes:

Cześć Wszystkim

Była mowa o szarej łazience i oświetleniu w niej i tak, kinkiet już wybrany. Nadszedł moment na lampę do tej samej łazienki ?( mowa cały czas o szarej)

Kinkiet jest prosty,minimalistyczny, wydaje mi się że ta lampa dobrze wyglądałaby przy nim i super pasuje do wizerunku łazienki, chyba że się mylę :rolleyes:

Z drugiej strony ta lampa zawsze podobała mi się bardzo, a te bąbelki przypominające wodę, pianę, kąpięl, widziały mi się w łazience :cool:

Jak myślicie moje drogie?

Przypominam kinkiet i wklejam lampę

http://img638.imageshack.us/img638/7474/tinskwwwm.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img825.imageshack.us/img825/747/3bfaa5228489d0c130c3bb8.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Kurna, a ja sobie tak tłumaczyłam że jak prosty kinkiet to zaszaleję z dizajnerską lampą:rolleyes:

Znaczy się że mam szukać bardziej prostej, minimalistycznej i kanciastej, coby pasowała do kinkietu?

Tylko boję się że ta łazienka zrobi się za bardzo techniczna, a chyba takiej jednak bym nie chciała:eek:

mar jel najlepiej tez jakiś bąbelkowy :) ale chociaś w okrągłym kształcie, albo jajowatym, żeby przypominał kształtem tamten, mi osobiście podobają się takie techniczne lampy :)

Saly byłam własnie u Ciebie i widziałam cudeńko Twoje :) ciesze się, że ruszyłaś :)

jeśli chodzi o mój kredyt to pewnie go dopiero w maju dostane, bo u mnie nie taka prosta sprawa musze skonsolidować kredyt na dom z tym na firmę... ale jakoś się napewno uda :)

Blekitna- no to trzymam kciukole żeby wszystko się udało po Twojej myśli Niestety czasem trzeba poczekać a to jest najgorsze (jak ktoś niecierpliwy :-) )

dzięki za odwiedziny mojego dziennika :-)

Co do oświetlenia MarJel - zgadzam się z Blekitna co do pogodzenia "jakoś" góry z dołem Tylko jak ? hmmmmm

Mi się wydaje że mój kinkiet jest mało rzucający się w oczy i nie ozdobny, a lampa ma grać pierwsze skrzypce. Pewnie lepiej by było jakby był zaokrąglony, ale w tym stylu takowych chyba nie ma. No nic przemyślę to jeszcze na spokojnie....

Saly , zaraz lecę do Ciebie podpatrzeć postępy.

blekitna, trzymam kciuki za szybki przypływ gotówki, bo już się nie mogę doczekać fotek Waszych wnętrz:)