praha 16.04.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 MarJel - suuuper bardzo mi się podoba łazienka dzieci, korytarz też super z tym sufitem, super kolory ścian, extra drzwi, rewelacja! I widać, że bardzo dokładnych masz pracowników, bo wszystko jest wykończone na tip top, aż miło popatrzeć! To jest szalenie ważne, ja teraz mam tak odwalone ściany i kafle, że aż wolę nie myśleć, do wykończeniówki na pewno biorę inną ekipę, a jak spieprzą to będą poprawiać 10 razy aż zrobią porządnie żeby było tak jak u Ciebie Saly - dlatego właśnie napisałam, że i tak i tak jest ładnie :) naprawdę trudno zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.04.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Praha - jak w ogóle nie planujesz klinkieru to chyba jednak rozwiązanie MarJel Tak bym ja zrobiła ja będę miała klinkier żółty i trochę w elewacji i w ogrodzeniu i kominy będą też z klinkieru - chociaż doradcy - doradzają że nie praktycznnie i będzie się brudzić Zdaję sobie z tego spr ale idę za tym co mi się podoba Najwyżej będę kąć że brudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Dzięki dziewczyny! Na początek napiszę że ja to nie bardzo lubię takie wymyślne sufity, ale mój wykonawca i mąż wręcz odwrotne i musiałam pozwolić się im trochę wyżyć, nie mogło być wszystko po mojemu.Na szczęście tak tylko w dwóch pomieszczeniach w pozostałych miejscach jest spokojniej. Kurcze Saly , właśnie próbujemy sobie z z moim m przypomnieć jak zrobili to siedzisko zaokrąglone i jednak mamy sklerozę,ale podpytam obiecuje:) Dzisiaj siadałam, super wygodne, a najważniejsze bezpieczne dla dzieci. Praha muszę przyznać,że chłopcy są naprawdę bardzo dokładni, choć bym chciała czasem po marudzić, to ciężko się do czegoś przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.04.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 MarJel - to jak możesz to ich podpytaj - będę się przypominać - bo to fajowe rozwiązanie i bardzo ładne i praktyczne plisssssJesli chodzi o wykonawców - dobrze że tego nie słyszą Ale to skarb!!!!naprawdę widać że się przyłożyli no i że mają wene do roboty Zaoszczędziło Ci to kupę nerwów i stresu POZAZDROŚCIĆ*mnie kiedyś jak remontowałam mieszkanie w blokach wesołek powiedział jak mu zwróciłam uwagę ze krzywo dekory mi wklejał w łazience : "a co k... to zwykle mieszkanie -w pałacu się chcę mieszkać ? " więc bez komentarza ale tacy się naprawdę zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Dzięki Olcia:)A to widok z okna córkihttp://img849.imageshack.us/img849/5760/dsc0165bk.jpg Uploaded with ImageShack.usPoczątki oświetlenia w kuchnihttp://img15.imageshack.us/img15/291/dsc0169wy.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img153.imageshack.us/img153/9948/dsc0167gh.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Szarości na kominku, tak na marginesie jeżeli chodzi o kolory, to na górze w pokojach dzieci i bawialni zaszaleliśmy, na dole już tylko, szarości, biel i czerń http://img816.imageshack.us/img816/1213/dsc0194l.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.04.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) MarJel odszczekuje cale marudzenie o zbyt wybijajacej sie mozaice .Teraz jak odslonilas podloge wszystko swietnie wyglada i bardzo mi sie podoba Tworzysz piekne wnetrza i ciesze sie ze dzielisz sie nimi z nami :)Powiedz jakie bedziesz miala oprawy nad blate w kuchni ? (widze juz przygotowane otwory w suficie) .Rowniez podoba mi sie siedzisko pod prysznicem.Mysle ze stelaz zrobiony jest z g-k bo widzialam kiedys podobnie zaoblone polki pod tv z tej zabudowy.Niemniej podpytaj swojego wykonawcy bo tez chce znac szczegoly Jakiej glebokosci macie te wneke prysznicowa i jakie wymiary ma samo siedzisko? Ja tez nie lubie wydziwianych sufitow ale ten w holu na gorze bardzo mi sie podoba.Pewnie to rowniez obudowa z g-k ,waz swietlny i pleksi;) patrzac na Twoje drzwi coraz bardziej kusza mnie biale mimo ze mam od wewnatrz okna zloty dab-a co tam Kiedy bedziecie montowac kuchnie?Nie pamietam czy wposminalas juz o jej kolorystyce? Jesli chodzi o podbitke to ja dalabym biala.Bedzie ladnie nawiazywac do boni wokol okien i tego gzymsiku na gorze elewacji. Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Wizualka nie do końca aktualna, wszystkie blaty będą drewniane, dużo szuflad, a po prawej stronie będzie zupełnie inaczej, będą tam wisiały dwie długie szafki:) Prysznic w łazience dzieci jest bardzo, bardzo głęboki, ogólnie bardzo duży, dlatego też wymyśliliśmy to siedzisko, aby go trochę skrócić.Pamiętam, zapytam, wymierzę i na Wszystko odpowiem:)http://img855.imageshack.us/img855/6364/kuchia7.png Uploaded with ImageShack.ushttp://img140.imageshack.us/img140/8862/kuchia8.png Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.04.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 O teraz cos kojarze bo chyba zastanawailas sie czy nie zaslonic tej wneki (obok wysokiej zabudowy) zaluzja .Fronty beda szare czy biale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Jednak zrobię odkryte półki jak mi się nie spodoba to wtedy zabuduję, a kuchnia nuuuuda biała na wysoki połysk:rolleyes: A Ty jaką planujesz kuchnie kakusku u siebie bo chyba nigdy nie wspominałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.04.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) No moja tez bedzie nudna -biala Uklad bardzo podobny jak u Oli czyli z jednej strony wysoka zabudowa ( 3x60 ) po drugiej stronie lodowka sbs i drzwi do spizarki.Blta roboczy jak u Ciebie pod oknem gdzie bedzie zlew a na srodku wyspa z plyta grzewcza.Nic nadzwyczajnego Nie wiem jeszcze jaki dac blat.Podobaja mi sie i blaty drewnane i z czarnego kamienia.Mozliwe ze bedziemy musieli isc na kompromis i dac konglomerat wiec moze i skusze sie na jakis szary . Znalazlam wczoraj taki kinkiecik: http://img30.imageshack.us/img30/2563/vaporf.jpg Uploaded with ImageShack.us Nie jest tak ladny jaki pokazala Ilonka ale cena jest duzo znosniejsza:) Ja tak ciagle kraze wokol tych babelkow ze chyba skusze sie dac je do lazienki chociaz nie powiem ze i w jadalni mialam zapedy je wieszac (tzn wirtualnie bo jeszcze nic nie kupilam:cool:) Uwazam ze taki plafon bardzo ladnie wygladalby w twojej lazience i pasowal do tej wolnostojacej wanny:rolleyes: Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 17.04.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Saly - ale skoro robisz klinkier, to dlaczego narzekają, że będzie się brudzić? Dlatego, że jasny? Ja już zgłupiałam:) MarJel - co ciekawe, mi też się te sufity udziwnione nigdy nie podobały, ale ten Twój w holu wygląda naprawdę ładnie, te światła super nawiązują do przeszklonych drzwi A propos drzwi, to mam straszne wyrzuty, bo przed chwilą przytrzasnęłam mojemu kotu ogon niby lekko, ale biedaczek strasznie zamiauczał, a chwilę potem złośliwie nakruszył mi kocimi chrupkami na środku salonu urocze zwierzę Dziewczyny, ja wyjeżdżam na kilka dni i nie wiem czy będę miała dostęp do internetu, to do usłyszenia jakoś koło czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 kakusku, w takim razie Twoja kuchnia zapowiada się na zupełnie w moim stylu. Białe faktycznie teraz na czasie, ale najwięcej ich chyba na forum, bo wśród moich znajomych to nikt nie ma;) Kinkiecik z bąbelkami fajny, ale ma ciut inne kulki od tej mojej lampy i z tego co widzę dwie tycie żaróweczki, więc światło pewnie marne, ale daj do niego linka jak możesz to poczytam jeszcze informacje. Z drugiej strony boję się że jak powieszę na lustrze takie wiszące bąbelki, to mogę je mieć na przeciwko oczu, bo tam nie jest aż tak wysoko, po drugie to nie wiem czy nie zrobi się za bardzo bąbelkowo, a po trzecie tam się będę malowała i jednak przy bąbelkowym kinkiecie swoim mejkapem mogę straszyć ludzi, bo pewnie światło marne:eek: Na razie zamówię kinkiet chorsa , a z potem sie zobaczy jak skończą łazienkę.Teraz macie pogląd na jedną część łazienki, a druga nieskończona część będzie ładniejsza i subtelniejsza umywalka łezka i ta wanna, może wtedy nam się rozjaśni jaka lampa będzie najlepsza, może a nuż bąbelki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Uwazam ze taki plafon bardzo ladnie wygladalby w twojej lazience i pasowal do tej wolnostojacej wanny:rolleyes: Kakusku, ale który plafon, bo już się pogubiłam z tym wszystkim? praha, a gdzie ty włóczykiju znowu jedziesz;) Powiem Ci że masz oko z tym sufitem w holu i drzwiami, wyszło nam tak niechcący, ale jak zobaczyłam efekt końcowy, pomyślałam to samo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 17.04.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 MarJel - jedziemy do Francji pozałatwiać sprawy, zjeść bagietkę i napić się wina uwielbiam tam jeździć no ale niestety będziemy na miejscu tylko 1-2 dni, a ja bym tam mogła siedzieć tygodniami Jeśli chodzi o hol, to właśnie jest efekt takiej spójności, śmieszne, że to nie było zamierzone! Jeśli chodzi o bąbelkowe lampy to wypatrzyłam też taką w wątku u Ilony Agaty, wg mnie bardzo ładna, ale chyba to jest jednak duża lampa... http://img263.imageshack.us/img263/4017/leitmotiv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 O to pardon, więcej pytań nie mam prze Pani;) Nie zapomnij oszamać żabiego udka lub ślimaka do tej bagietki Udanego wyjazdu życzę. Fajna ta lampa masz linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 17.04.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam. Dawno mnie tu nie było .MarJel superowe wnętrza ! Kobitki podpowiedzcie mi na jakie kolory pomalować bilardownię (nad garażem ) , moje opcje to ciemna czerwień z szarym też ciemniejszym lub zieleń też ciemna jakby zgniła, albo ...? chciałabym uzyskać efekt przytulnego, ciepłego klimatu a nie sali gimnastycznej . Pokój ma 7m x 10 m na podłodze dębowy parkiet (jasny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.04.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Tutaj link do kinkieciku VApor http://www.lampyesklep.pl/index.php?vMenu=2&vMenuItem=1&vSubPage=14161&vFiltr=0&vSort=nazwa&vSzukaj=Vapor&vItemDB=itemdb Jest to cala rodzina lamp wiec i plafon masz z identycznymi babelkami. Masz racje te kule sa jakby "ciosane" nieco inne (troche brzydsze) niz w kinkietach pokazanych przez Ilone (pewnie dlatego cena tez inna ) Jesli kupie lampe z babelkami to tę : http://salonoswietleniowy.pl/Plafon_ALANO_5_dlugi-4274.html i wlasnie o niej pisalam ze ladnie wygladalaby przy Twojej wannie wolnostojacej.Mysle ze nawet kinkiet chorsa nic temu nie bedzie przeszkadzal Masz racje zawies kinkiet pokaz w ktorym miejscu ewentualnie chcesz powiesic zwis babelkowy i bedziemy dumac:) A tutaj jeszcze link do lapmy o ktra pytasz praha http://www.fnak.pl/go/_search/full_search.php?SEARCH_FORM=&search_query_words=Three+leitmotiv&x=9&y=5 Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Dzięki kakusku. Ta lampa z bąbelki która Tobie się podoba to ta sama którą ja chcę kupić z tym że moja krótsza, ta długa cudna, ale do mojej łazienki za długa. Kakusku coś mam nosa, że te bąbelki też u mnie zawisną, tylko poczekajmy aż skończą łazienkę agnie-cha, obraziłaś się czy co, że tyle Cię nie było;) Ja mam bawialnie i saune nad garażem i tam jest brudny, ciemny fiolet, delikatnie szare sufity i dojdzie szara tapeta którą będzie obłożona sauna od zewnątrz. Myślę że w takim bilardowym to można zaszaleć i nawet mi się widzi ta szarość z czerwonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 17.04.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 No dzieżżżżż miałabym się obrażać, jakoś się mi komp zepsuł .ściany kolankowe byłyby czerwone a skosy szare , widziałam Twój fiolet jest fajny , spokojny a ta czerwień może będzie za ostra... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts