kakusek 17.04.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Bordo z szarosciami-bardzo fajne zestawienie MarJel aricia pisala ze skracala ciut ta lampe-mozna podciagnac nieco babelki do gory i skrocic sznureczki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 No dzieżżżżż miałabym się obrażać, jakoś się mi komp zepsuł . ściany kolankowe byłyby czerwone a skosy szare , widziałam Twój fiolet jest fajny , spokojny a ta czerwień może będzie za ostra... . czerwień czerwieni nie równa, może być wpadająca w bordo, lub bardziej ceglasta, nie musi być od razu ognista czerwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 kakusku, w takim razie muszę wymierzyć dobrze to może ta dłuższa spasuje, a ta o której myślę to jej krótsza siostra( też z tej samej stronki)http://salonoswietleniowy.pl/Plafon_ALANO_5_krotki-4273.html, mówisz że ta dłuższa ładniejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 17.04.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 matko kochana ależ się rozpisały!!!! mar jel bardzo ładne wnętrza, moim zdaniem do tej szarobetonowej łazienki lepiej będą pasowały proste formy oświetleniowe, ja bym zrezygnowała z bąbelasków a podbitka biała praha ja mam komin zrobiony z żółtej cegły klinkierowej i do tego mam ciemno brązową fugę pod kolor dachu, ten sam klinkier będę miała we wnęce gdzie jest wejście do domu, moim zdaniem jeśli narazie nie masz dokładnego pomysłu co do elewacji czy ogrodzenia to zrób komin z grafitowego klinkieru pod kolor dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.04.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 MarJel mi ta dłuższa sie bardziej podoba .Kojazy mi sie wlasnie ze spadajacą wodą i na długości 140 cm (w porównaniu do 40 cm) jest to bardziej wyraziste;) Najlepiej gdyby miala tak z 80-90 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 MarJel mi ta dłuższa sie bardziej podoba .Kojazy mi sie wlasnie ze spadajacą wodą i na długości 140 cm (w porównaniu do 40 cm) jest to bardziej wyraziste;) Najlepiej gdyby miala tak z 80-90 cm Bąbelki są ciągle pod znakiem zapytania, w razie co szukam alternatywy i znalazłam. Ta na pewno pasuje do kinkietu, ale czy do mojej łazienki:rolleyes: http://img851.imageshack.us/img851/2281/109be5cfb42f9.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.04.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Zapomniałam Wszystkim podziękować za rady w sprawie podbitki, widzę że jednogłośnie przynajmniej w tej kwestii obstawiacie białą, tak też zrobimy:) Niedziela, niedzielą, ale obowiązki są, więc zmykam. Życzę miłego dnia:stereo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.04.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Rysuje sobie obudowe kominka.Mam problem na jakiej wysokości zamontować wkład.MarJel jak jest u Ciebie?Ile masz od podlogi do dolnej krawedzi drzwiczek w kominku? Zastanawiam sie czy 40-45 cm bedzie ok? (ja nie bedę miała półki) Obudowa w tym stylu :http://img5.imageshack.us/img5/4079/sommerhuber4.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 18.04.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 kakusek ja Ci nic z kominkiem nie poradze bo nie mam, ale podoba mi się Twoja koncepcja zabudowy taka minimalistyczna i elegancka agniecha wydaje mi się, że Twoje zestawienie jest fajne, tylko czy to pomieszczenie jest dobrze doświetlone? żeby nie wyszło za ciemno, ja bym nawiązał do sytołu bilardowego i zrobiła ciemną zieleń z szarością, alebo fajne czarno-białe wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.04.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Hej Kochane ForumowiczkiJak wiecie ja dopiero fundamenty Ale jak się tu naczytałam o tych Waszych zakupach zazdrość mnie wzięła i też postanowiłam sobie strzelić zakup Padło na lampę. W rzeczywistości wygląda ciekawiej-jest z metalowych rureczek i daje sporo światła Będzie prawdopodobnie do sypialni Kupiła ją w Home and you - jak to w takich sklepach bywa kolekcje się zmieniają i później by jej nie byłoOto ona: http://images46.fotosik.pl/760/f7638eac55b7ff40.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 18.04.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) błękitna : pokój jest bardzo jasny ( 5 okien dachowych ) , właśnie chciałabym ciemne, pastelowe, przytulne żeby nie było wrażenia sali gimnastycznej , biały odpada, mam "alergię" na ten kolor, nie lubię tych nowoczesnych wszechobecnych biało-czarnych błyszczących zimnych wnętrz . z wielką biedą dałam się namówić moim chłopakom na łazienkę hanabi z paradyża (biało - grafitowa) ale już kombinuję jaki czerwony kolor dodać na ścianę bo jest .... aaa - nie będę pisać, nazwijmy to bezduszna i szpitalna.tam w tym "zabawnym" pokoju będzie nie tylko bilard ale również stół ping-pongowy mini siłownia i kino domowe , takie "łoszendgoł" mleczno-szary z ciepłą czerwienią (dzisiaj robiłam 3 próbki ) na wzorniku ładne bordo-burgund a na ścianie bycza krew !zieleń ciemna z czymś ? jeszcze chodzi mi po głowie granat taki burzowy + czerwieni odrobinę MarJel : a mogłabyś zdradzić tajemnicę swojego brudnego fioletu?dzisiaj w sklepie meblowym szukałam inspiracji kolorystycznych i sporo było tam wrzosów, się mi podobały.( błędy stylistyczne zamierzone) Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez agnie-cha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.04.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) Saly bardzo fajna lampa, chyba nawet ją widziałam na żywo. Ja Ci się w między czasie zmieni koncepcja sypialni, to na pewno gdzieś znajdziesz na tą lampę miejsce. Agniecha, wszystkie kolorki w moim domu to farby PARA, ale nie jestem w posiadaniu konkretnych numerów, ma je mój wykonawca, jeżeli Ci zależy to od niego wezmę? kakusku, mi zależało żeby kominek był jak najniżej, nie wiem jaki efekt chcesz Ty uzyskać? Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.04.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 MarJel, kuchnia zapowiada się pięknie Rozumiem, że zrezygnowałaś całkowicie z odkrytych półek? Czy ja dobrze widzę i dla ekspresu jest przewidziana specjalna wnęka? Wszystko idealnie przemyślane Podoba mi się strasznie Twój kominek - gra kolorów i te geometryczne, proste kształty Rozumiem, że to farba? Nie boisz się, że będzie się brudzić? Pytam, bo też planowaliśmy taki kominek, ale wszyscy nas straszyli, a że nie podobają nam się wszelkie obudowy, to zrezygnowaliśmy z pomysłu kominka w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.04.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 MarJel padłam na kolana, poprostu super , patrzę i ciągle myśle jaki ten twój dom duzy, ale jedno pytanie mnie nurtuje, mam nadzieję ze się nie obrazisz? dlaczego w oknach masz szprosy, no nijak mi pasują do takiego nowoczesnego i elaganckiego wnetrza, a podbitka w 100 % stawiam na szarą taka jak dach, bezwzględnie szara, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.04.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ilonko kuchnia będzie ciut różniła się od wizualki, ekspres będzie jednak w zabudowie( udało mi się namówić mojego m) i trochę jeszcze innych zmian będzie. Reni, wiem! Ja powinnam wybudować klocka z płaskim dachem:cry:, ale wyszło jak wyszło, narazie wszystko wydaje się bardzo nowocześnie, ale nie do końca aż tak będzie. Będzie troszkę glamour i takie małe misz masz, zobaczymy co mi z tego wyjdzie:rolleyes: Dzięki dziewczynki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.04.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 A zapomniałam odpowiedzieć o kominku, ale w sumie to nie odpowiem do póki sama się nie przekonam jak to będzie z tym brudzeniem.Choć nie spotkałam się jeszcze z taką opinią. Jestem dobrej myśli:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.04.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ekspres w zabudowie polecam Można podpytać, jakiej firmy? A z tym kominkiem, to niepotrzebnie wyskoczyłam, piękny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 18.04.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Większość sprzętów simensa ekspres też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.04.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Oj, to zdecydowanie polecam - pyszna kawa macchiato Z podwójną pianką mleczną Posypana kakao, z syropem smakowym na dnie Tylko pojemnik na skropliny trzeba często opróżniać i nie jest zbyt poręczny (jak zlew daleko, to można wylać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 19.04.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 hajo!!! dostałam jedną ofertę z banku,hmmm niezbyt to wygląda, czekam na kolejne dwie i potem dalej jeszcze szperam agniecha moim zdaniem zdecyduj się na jakieś dwa kolory np. jasny szary + fajny czerwony żeby było tak energicznie ja uważam, że u marjel zalatuje właśnie nowoczesnością przełamaną glamur, te bąbelki, tapety itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts