praha 28.04.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Buziaki i szerokiej drogi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 28.04.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Blekitna Baw się dobrze i po drodze szukaj inspiracji budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.04.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 MarJer! Ty wiesz,że mam w sypiani szarą wykladzinę tez z Komfortu?Nie wiem czy nie masz tej samej Zwisy w czarnej łazience są bardzo efektowne :! Ja też mam tą niby nie brudzącą się szybę w kominku-ale powiem Ci jedno-to niezły kit. Błekitna! Baw sie dobrze :)Wypocznij i wracaj z nowymi "budowlanymi" pomysłami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.04.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 MarJer! Ty wiesz,że mam w sypiani szarą wykladzinę tez z Komfortu?Nie wiem czy nie masz tej samej To Ty masz tą samą wykładzinę co ja, a nie ja tą co Ty , a tak poważnie to kiedyś chyba podawałaś nazwę ale wydaję mi się że inna jakaś była, ale może mi się wydaję Dzisiaj zawisły 3 zwisy w czarnej łazience i muszę powiedzieć że śliczne, zdjęcia nie odzwierciedlają urody. Wyjeżdżasz gdzieś na weekend? jak chcesz możemy umówić się u mnie w beniu któregoś dzionka na oględziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.04.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Więc nie pozostaje nic innego jak na żywo rozstrzygnąć sprawę wykładziny .A moja już leży i czeka ;p Z dziką rozkoszą zobaczę Twojego Benia.Dzięki za zaproszenie :)U nas weekend zapowiada się zakupowo-pracowicie.Sama wiesz,ile rzeczy jeszcze do zrobienia i zakupów przed przeprowadzką .Ale oczywiście bardzo chętnie się z Toba spotkam i zobacze na żywo Twoje cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.04.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 To może w niedziele popołudniu? Czy kiedy Ci pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.04.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Odpowiadam na pytaniadrzwi w wiatrołapie otwierają się wahadłowo podbitka jest firmy gamrat ( z jakiegoś tworzywa)płytki na dole to opoczno lazio bianco polertynk na elewacji caparol kolor sawanna najaśniejsza (czy jakoś tak, jeszcze się upewnię)wkład kominkowy jest na wysokości 35 cmw garderobie nie będzie wykładziny, jest już położony parkiet na temat siedziska w prysznicu dzieci jeszcze nie podpytałam, ale pamiętam i odpowiem na pewno Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.04.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 To może w niedziele popołudniu? Czy kiedy Ci pasuje? Niedzielne popołudnie to idealny termin :)Sama małam zaproponować Może adresami i tel. wymienimy się na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.04.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Niedzielne popołudnie to idealny termin :)Sama małam zaproponować Może adresami i tel. wymienimy się na priv Wszystko napisałam na priv:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 28.04.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Hej MarJel Ojoj szkoda, że tak daleko mieszkam bo na niedzielną kawkę to i na bym się do Benia wprosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.04.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Widzisz Saly, jak byłaś u mnie to nawet nie pomyślałyśmy o kawie tyle było do powiedzenia, ale co ma wisieć nie utonie jeszcze może kawki się napijemy kiedyś. Jakbyś miała ochotę śmignąć w tą niedzielę do do nas to ja jestem za!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 28.04.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Dziękuję MarJel - tym razem się nie wybiorę- ale kiedyś jeśli pozwolisz się skuszę na wycieczkę aby Twoje cudo zobaczyć już odszykowane i zawczasu zapraszam do Łodzi czy termin przeprowadzki już ustalony ? Czy spokojnie czekasz aż nadejdzie "ten"moment ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.04.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Nie ustalamy terminu bo znając nas i tak nie wypali, więc po co się denerwować i spinać. Jak poczujemy że to już ten moment przeprowadzimy się w jeden dzień bo z teraźniejszego domu zabieramy tylko ciuchy i parę pierdółek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 29.04.2011 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 MarJel - gratuluję, domek zapowiada się pieknie; jako osoba podglądajaca chciałam zapytać o płytki - czy wymagały impregnacji, bo pytanie o utrzymanie w czystości to chyba troche póżniej trzeba zadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 MarJel - gratuluję, domek zapowiada się pieknie; jako osoba podglądajaca chciałam zapytać o płytki - czy wymagały impregnacji, bo pytanie o utrzymanie w czystości to chyba troche póżniej trzeba zadać bdan dziękuję. Podejrzewam że chodzi o gres z Opoczna ten na dole, otóż nie wymagały impregnacji. Z utrzymaniem czystości widzę już że też nie będzie źle, na ten czas są okrutnie zakurzone i brudne, ale to wszystko widać jak się dobrze przyjrzę. Kolor mają idealny, kremowo, szaro, beżowy i gdzie nie gdzie delikatne załamania jak na naturalnym kamieniu to wszystko sprzyja ukryciu kurzu, czy zachlapań. Powiem tak, wybór tych płytek był jednym z lepszych wyborów do domu, już jestem z nich mega zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 29.04.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 http://www.modnalazienka.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=69_76&products_id=4107 to sa te pytki? a jaką dawałaś do niech fugę, zwykłą, epoksydową, jaki kolorek; czy masz pod tymi płytkami ogrzewanie podłogowe i w związku z tym jaka szerokość fugi. Przede mna jeszcze daleka droga, ale robie rozeznanie czy są polery, których nie trzeba impregnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 29.04.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 MarJel, ale masz fajnie, że masz do zabrania tylko parę klamotów, my mamy wszystkiego strasznie dużo i mimo, że będziemy się przeprowadzać zaledwie parędziesiąt metrów dalej to i tak coś czuję, że to będzie koszmar Aha i dzięki za odpowiedzi na pytania, będę wdzięczna jeśli sprawdzisz dokładnie ten nr czy nazwę elewacji, bo myślę, że może zrobimy taką u siebie. Ona jest bardzo ładna dlatego, że nie wpada w kolor żółty, a trafienie w kolor elewacji na podstawie próbnika graniczy z cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 bdanTak dokładnie to te płytki, mam pod nimi ogrzewanie podłogowe, fugi będą kładzione przed samą przeprowadzką co by ich nie zajechać błocichem, w związku z tym są jeszcze nie kupione.Szerokość fugi no jakby to powiedzieć bardzo cieniutka, ale ile milimetrów to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.04.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 MarJel, ale masz fajnie, że masz do zabrania tylko parę klamotów, my mamy wszystkiego strasznie dużo i mimo, że będziemy się przeprowadzać zaledwie parędziesiąt metrów dalej to i tak coś czuję, że to będzie koszmar Aha i dzięki za odpowiedzi na pytania, będę wdzięczna jeśli sprawdzisz dokładnie ten nr czy nazwę elewacji, bo myślę, że może zrobimy taką u siebie. Ona jest bardzo ładna dlatego, że nie wpada w kolor żółty, a trafienie w kolor elewacji na podstawie próbnika graniczy z cudem Jeszcze będziemy ten tynk kupować bo będziemy kończyć przy drzwiach wejściowych, wtedy podam dokładną nazwę, bo teraz to tak z pamięci, w tym wypadku też muszę powiedzieć że kolor jest idealny, jaśniutki krem nie wpadający w żółty. Ze wzornika wydawał się kolor prawie biały, ale mieliśmy okazje zobaczyć ten kolor tynku na innym domku i decyzja była łatwiejsza i pewniejsza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 29.04.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 bdan Tak dokładnie to te płytki, mam pod nimi ogrzewanie podłogowe, fugi będą kładzione przed samą przeprowadzką co by ich nie zajechać błocichem, w związku z tym są jeszcze nie kupione. Szerokość fugi no jakby to powiedzieć bardzo cieniutka, ale ile milimetrów to nie wiem. no to bedę pytac później, dziekuję Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts