MarJel 30.04.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 MarJel, stolik bardzo ładny Kurna praha wiem że ładny:lol: , ale czy pasuje do mojego salunu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 30.04.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 MarJel - stolik lux- ale przy jasnych podłogach i jasnym wypoczynku - bo taki ma być z tego co pamiętam to trochę zginie i będzie mdło.... Chyba ze będzie stał na jakimś dywaniku grafitowym czy jakimś ciemniejszym- No bo jaki inny mógłby być ? - szklany - chyba odpada bo już masz sporo szkła, w kolorze drewna ?- no do czego by pasował? Wiec myslę że jest OK tylko trza go wyeksponować O tak moja rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 30.04.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 MarJel, ja się z zgadzam z Saly w 100% Grafitowy dywanik - super pomysł, bo rzeczywiście jest ryzyko, że będzie mdło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 30.04.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) MarJel, Słowko odemnie w sprawie przedpokoju Pewnie jestem nieobiektywa,bo ja ghosty uwiebiam,podobają mi się też takie komódki i oświetlenie .Dla mnie to wszystko tworzy piękne trio i jestem jak najbardziej na tak :)Fajnie to będzie wyglądało. Stolik sam w sobie bardzo ładny lecz zastanawiam się czy będzie do Ciebie pasował?Przypomnij mi jakie będą pozostałe meble ww wnętrzu?Z tego co pamiętam planujesz narożnik?Z jakiego materiału,kolor? U mnie będzie stał taki stolik (prwdopodobnie w gabinecie) tylko w wersji kolonialnej (kolor palisander) Edytowane 1 Maja 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.04.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Ojjj Martusia ślicznie masz!!!! Kiedy byłam u Ciebie w domku w środku, wygladało to ciut inaczej, pewnie dlatego,że był tylko strop Uwielbiam jasne wnętrza i Ty takie właśnie masz bardzo fajne są tez ciemniejsze akcenty ścian w nowym domku tez tak planujemy. chcemy przeplatać większą ilość jaśniutkich ścian kilkoma grafitowymi Jaki to kolor który masz na ścianie w sypialni i w salonie( ten jasny) czy to ten sam??? Wykładzina w sypialni - pomysł trafiony w 10! Ja też o tym myślałam ale my mamy mieć sypialnie nad garażem 40m2 w podłodze i zastanawiam sie,czy przy takiej powierzchni nie będzie przytłaczająca ??? Elewacja wygląda świetnie i super prezentuje sie z podbitką. Była to jedna z rzeczy których nigdy nie żałowalam w moim Beniu Stoliczek pięknisty i myślę,że będzie pasował ale tez myśle,że w salonie przydały by się jakieś ciemniejsze dodatki może dywanik ??? A może coś innego dla lekkiego przełamania, ale na dopieszczanie dodatkiami masz jeszcze czas! A zapomniałabym szklane drzwi lubię bardzo!!! A jak wygląda u Ciebi kuchnia? Masz juz zabudowę ??? Pozdrawiam i zazdroszczę nadchodzącej przeprowadzki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.05.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Saly i praha, z dywanikiem macie racje, planowałam w tym miejscu rzucić coś coby trochę ocieplić salon. Jakbym zdecydowała się na ten stolik to wtedy mogłabym w tym stylu dobrać żyrandol do salonu, bo nie chciałbym nowoczesnego oświetlenia w tym miejscu:rolleyes: Lady, ja też uwielbiam ghosty, muszą go mieć i tyle. Jeśli chodzi o stolik, to mo podobają się takie romantyczne meble i chciałabym to jakoś umiejętnie połączyć z tym moim bardzo nowoczesnym jak na razie wnętrzem. Na razie jest taka nowoczesna baza i wszystko wygląda bardzo surowo, teraz nadszedł czas aby to przełamać właśnie takimi meblami, dodatkami, muszę przyznać że nie jest łatwo. A co ja Ci tu zresztą będę zaraz się nagadamy w cztery oczy Karolcia, w sypialni i w salonie to dwa różne odcienie, oba to szarości, tych szarości to jest trochę u mnie i dużo w różnych odcieniach. Kuchnia jeszcze nie wygląda, nadal się robi, a przez nas trwa to dłużej bo nie zamówiliśmy sprzętów które stolarz musi zabudować. Ja uwielbiam wykładzinę w sypialni, ale wasza faktycznie będzie olbrzymia, myślę że powinno wyglądać dobrze. Oczywiście zapraszam do benia na oglądanie na żywo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.05.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Narożnik będzie taki, tylko ciut inna forma większy i więcej oparcia i też biały :rolleyes: http://img200.imageshack.us/img200/5/12698513011628887675.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.05.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Stół w jadalni będzie dębowy takihttp://img40.imageshack.us/img40/3720/dscn9566webjpg77ae0e28b.jpg Uploaded with ImageShack.usa pierwotna wersja stolika kawowego miała być podobna do stołu w jadalni też w dębie, taki jak poniżej tyle że w kwadracie. Jak przesuniemy szklane drzwi do gabinetu jest dębowy parkiet, schody też będą dębowe. Jak myślicie który będzie lepszy stolik kawowy, mam mieszane uczucia:rolleyes:http://img94.imageshack.us/img94/2088/dscn9576webjpgc51ce0c3e.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.05.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Dla przypomnienia fotka salunu http://img849.imageshack.us/img849/1377/dsc0225d.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 01.05.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Marjel, W sprawie stolika to ja Ci dzisiaj powiem "live" Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.05.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 (edytowane) Marjel, W sprawie stolika to ja Ci dzisiaj powiem "live" Do zobaczenia! łokej Idę zmyć maseczkę, ściągać papiloty, paznokcie już przykleiłam, jeszcze tylko garsonkę wrzucę i jestem gotowa na spotkanie;) Nie mogę się doczekać na nasze pogaduchy, bo moje koleżanki patrzą na mnie jak na wariata......bo ile to się można zastanawiać i mówić o jakimś głupim stoliku kawowym, lampach i innych duperszpitach do domu Edytowane 1 Maja 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.05.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Kolory wyglądają świetnie , więc w przyszłości poprosze o dokładne namiary A Benia bardzo chętnie odwiedzę, jak będziesz miała chwilkę Już nie mogę sie doczekać Twojej kuchni A łóżeczko sypialniane już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.05.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Karolcia dzisiaj na 17 jestem umówiona z Lady, jak się nudzisz, zapraszam za 1.5 godziny? Łóżko będzie takie, tyle że białe http://img861.imageshack.us/img861/1838/6481.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.05.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Ooooo... dopiero teraz zobaczyłam wiadomość i zaproszenie Ale to nic, mam nadzieję,że jeszcze kiedyś znajdziesz chwilkę i ja też będę mogła nawiedzić Twoje wnętrza Jak tylko będziesz miała wolną chwile daj znać. Swoją drogą zapraszam serdecznie do mnie! Mamy przeciez teraz do siebie bliziutko, więc musisz wpaść na kawusię na tarasik, oczywiście Lady też Nie udało się nam spotkać u mnie w Beniu więc teraz musimy nadrobić Na priv wyślę ci mój nr tel. Ty mi kiedyś swój wysłałaś ale gdzieś posiałam Pozdraiam!!! P.S Łóżko totalnie w moim typie!!! BOSKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 02.05.2011 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 I jak udało się spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.05.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 MarJel podaj mi prosze namiar do gosci ktorzy wykanczali Ci kominek.Sprubuje zrobić u nich wycene mojej obudowy zeby miec porowanie.A moze oni dzialaja tez w innych rejonach Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.05.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Karolcia Ty Gapo, a już mogłyśmy się wczoraj zobaczyć no! Ale nic straconego, na pewno się jeszcze umówimy w beniu i na osiedlu na spacerku z dziećmi, lub wpadnę któregoś dnia do Ciebie. Swoją drogą jestem w szoku że Twoja córcia chodzi ok. 19 spać , mój w tym wieku o tej porze darł się w niebo głosy bo miał kolki i tak codziennie wieczorem przez parę godzin przez ok. dwa miesiące . Wieczorkiem napiszę priva z tel. do mnie. praha, spotkanie było cudowne, a Ledy i jej rodzina-mąż i syn to przesympatyczne osoby. Zleciał nam czas okrutnie szybko, a spędziliśmy ze sobą dobre parę godzin. Były pogaduchy, piwo, pizza i sałatki, ale to wszystko już w kawiarni. Miałam uczucie jakbyśmy się znały od dawna. Może w przyszłym tyg. jak czas pozwoli zwiedzimy domek Lady, już nie mogę się doczekać. Lady ma pojęcie o urządzaniu i na pewno wszystko zrobiła ze smakiem i gustem. Nie wiem, ale coś w tym forum jest, miałam już przyjemność poznać Karolcie z Arturem, Saly z mężem, Lady z rodziną i Wszyscy są mega fajnymi ludźmi A teraz pokarzę Wam co zamierzam dzisiaj zamówić do sypialni mojej, lustro jest wielkie 170/90, jest w srebrnej pięknej ramie, będzie wisiało na ścianie gdzie nie ma tapety, natomiast na ścianie za łożkiem będzie tapeta o podobnym wzorze do ramy lustra:) http://img534.imageshack.us/img534/2471/1570131997.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img683.imageshack.us/img683/1870/ma14s1big.jpg Uploaded with ImageShack.us Tapeta http://img829.imageshack.us/img829/4244/1773281110.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.05.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 MarJel podaj mi prosze namiar do gosci ktorzy wykanczali Ci kominek.Sprubuje zrobić u nich wycene mojej obudowy zeby miec porowanie.A moze oni dzialaja tez w innych rejonach Polski? Kakusku, nie mam pojęcia czy pracują w innych rejonach, jak tylko dowiem się numeru tel. od mojego wykonawcy zaraz napiszę, bo to on nam go polecał i powiem Ci szczerze że nawet nie mam numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.05.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Super masz z tym wykonawca .Ja mam wrazenie ze musze swoim wszystko podac na tacy Pamietaj prosze aby dowiedziec sie jeszcze jak przygotowywuje sie te wneki zasloniete pleksia(jak sie ja tam umieszcza) i gdzie ta pleksie mozna zamowic nawymiar (chyba powoli zaczyczam Cie meczyc ) Zazdroszcze tylu nowych i fajnych blisko budujacych sie osob .Po skonczeniu domkow bedziecie sie mogli spotykac i utrzymywac nawiazana znajomosc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.05.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Hej Kakusku Ja też mam wrażenie ze inni mają jakiś tych wykonawców bardziej rozgarniętych i bardziej zaangażowanych ;-( Ja też swoim muszę wszystko podawać na tacy jakby byli niedorozwinięci Więc MarJel ma po prostu szczęście - a My mamy standardowych )) MarJel - lustro romantik - śliczne Tylko co Wy będziecie tam oglądać w tym dużym lustrze w sypialni hmmmm pomyślmy :) Dziewczyny - mam już pierwsze ściany w domku:wave: Jutro coś już może wkleje i zakupiłam pierwsze roślinki do ogrodu na razie tuje - ilość120 szt trochę małych iglaczków i magnolię Urocze zakupy-mniej urocze będzie sadzenie tego wszystkiego http://images49.fotosik.pl/838/43370f60f3759dbdmed.jpg http://images50.fotosik.pl/840/da289bd5f5325bdfmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts