kakusek 02.05.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Saly śliczne roślinki.Oj jak ja bym bardzo chciała robic juz jakieś nasadzenia zwłaszcza że działka ogromna i zanim u mnie będzie ocś widać.Niestety nie mamy jeszcze ogrodzenia i nie ma nas na miejscu wiec sadzenie musi poczekać do następnego roku Dobrze że juz teraz zajmujesz się ogrodem jak zamieszkasz będziesz miała już jakiś fajny widoczek za oknem a nie jak u mnie krajobraz księżycowy . Masz racje MarJel to szczęściara ale nie każdy się w czepku rodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.05.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 MarJel - lustro romantik - śliczne Tylko co Wy będziecie tam oglądać w tym dużym lustrze w sypialni hmmmm pomyślmy :) Saly, nie myśl tyle bo Cię zjedzą motyle:P Lustro będzie wisiało miedzy innymi po to też....., ale i dlatego że obok jest wejście do garderoby i jak MarJel będzie się stroić to w lustrze potem będzie się przeglądać Saly, super że już zaczynasz z ogrodem,zazdroszczę , ja nie mogę jeszcze nic sadzić póki nie wyrówna kopara terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.05.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 MarJel lustro czad:) ja też takie cem:rolleyes: ,tyle ,że czarne:) A stolik według mnie mini manu:) A jeżeli chodzi o ogród ,to my wyrównaliśmy teren i zasialiśmy trawę ,tylko ciekawe co z tego wyjdzie ,bo dzisiaj zasypał ja śnieg:jawdrop: Białe lustro widziałam takie, ale czarnego niet. Cosik mi się wydaję że ten manu będzie lepsiejszy Z tą pogodą w maju to jaja jakieś normalne:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 04.05.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 MarJel - ale masz fajnie, że macie do siebie blisko i możecie się tak spotykać Lustro piękne a ten stolik manu to jak wygląda? Wczoraj oglądałam Usta Usta, ale tam pięknie wygląda ten stolik, i do tego tam były takie piękne kanapy, coś bardziej retro, byłyby idealne do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.05.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 MarJel - ale masz fajnie, że macie do siebie blisko i możecie się tak spotykać Lustro piękne a ten stolik manu to jak wygląda? Wczoraj oglądałam Usta Usta, ale tam pięknie wygląda ten stolik, i do tego tam były takie piękne kanapy, coś bardziej retro, byłyby idealne do mnie Fajnie, fajnie:lol2: Ja oglądałam wczoraj usta usta specjalnie dla tego stołu, piękny jest bez dwóch zdań. A stolik kawowy mini manu to ten co wkleiłam stronę wcześniej, czyli jest to mini stolik zrobiony na wzór stołu w jadalni. Prosty z grubymi nogami, też dębowy, ale ja bym zamawiała w kwadracie. Coś mi się wydaję że prawdopodobnie mini manu będzie po prostu bardziej pasował Zaczaiłaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.05.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Kurna tak sobie teraz myślę że jestem gotowa zrezygnować z mojego narożnika de velde, kupić jakieś kanapy( no może nie retro:rolleyes:), żeby mieć ten stolik:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomus88 04.05.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 (edytowane) Witam Dopiero co dołączyłem do forum ale mam pytanko czy w województwie wielkopolskim, może ktoś buduje Benka II. Chętnie bym go z żoną zobaczył (nawet w stanie surowym). Bardzo nam się podoba ten projekt ale chcemy zobaczyć jak wygląda na żywo. Jesteśmy prawie zdecydowani ale jest to dość kosztowna inwestycja i nie chcemy by potem się okazało, że za mały lub coś nie pasuje. Edytowane 4 Maja 2011 przez Tomus88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 04.05.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 MarJel - już wszystko czaję mi się bardziej podoba ten biały stolik, ale ten mini manu na bank będzie Ci pasował, do wnętrza i przede wszystkim do kanapy, to jest taki pewniak a ten biały do tej kanapy de velde to raczej nie za bardzo, ale sam w sobie jest śliczny. Poza tym ten biały nada wnętrzu bardziej lekkości, a ten dębowy ciężkości, pomyśl jaki efekt chcesz osiągnąć. Z kolei ta kanapa też jest piękna i taka bardzo z klasą, więc trochę szkoda z niej rezygnować, bo kanapa to jest właśnie pierwsza rzecz jaka się rzuca w oczy w salonie i kanapa musi być naj naj naj Witaj Tomus88 przejrzyj ten wątek od samego początku i może uda Ci się skontaktować z kimś, kto buduje BII, z aktualnej ekipy na forum jest to blekitna. Sprawdz też na portalu extradom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 04.05.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 hejo!! wróciłam!!!! było bardzo fajnie wkońcu wypoczełam i bardzo polecam Słowacki Raj! piękne miejsce szukałam również indspiracji domowych, tam wszystko ładne ale styl typowo góralski, drewno i drewno Tomus ja buduje w mazowieckim 35 km od Wawy zapraszam musze troche nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomus88 04.05.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Błękitna dzięki za zaproszenie. To kawałek od nas ok. 350 km. ale jesteśmy tak zdecydowani na ten projekt, że jeżeli to możliwe to umówilibyśmy się kiedy by ci to pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 04.05.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 uuuuu to kawałek masz... napewno nie pasuje mi w żaden majowy weekend, bo mam albo szkołe albo wesela komunie itp, w sumie może być jakoś w przyszłym tygodniu we wtorek, czwartek albo piątek. jesli byłbyś zdecydowany to daj znać, a ja Ci wyśle na priv dokładny adres. tylko ja mam stan surowy otwartu domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomus88 04.05.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 W sumie stan surowy otwarty nam wystarczy chcemy po prostu na żywo zobaczyć gabaryty tego domu. Pogadam z żonką i odezwę się na pewno jak znajdziemy jakiś wolny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.05.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 (edytowane) MarJel - już wszystko czaję mi się bardziej podoba ten biały stolik, ale ten mini manu na bank będzie Ci pasował, do wnętrza i przede wszystkim do kanapy, to jest taki pewniak a ten biały do tej kanapy de velde to raczej nie za bardzo, ale sam w sobie jest śliczny. Poza tym ten biały nada wnętrzu bardziej lekkości, a ten dębowy ciężkości, pomyśl jaki efekt chcesz osiągnąć. Z kolei ta kanapa też jest piękna i taka bardzo z klasą, więc trochę szkoda z niej rezygnować, bo kanapa to jest właśnie pierwsza rzecz jaka się rzuca w oczy w salonie i kanapa musi być naj naj naj Nie wiem kiedy ja się wprowadzę jak będę taka ciągle niezdecydowana:rolleyes: Czasem trzeba zrezygnować z czegoś co się nam bardziej podoba, a wybrać coś co pasuje do reszty, bo co z tego jak piękne jak pasuje jak pięść do nosa:lol2: Dzisiaj położyli wykładzinę w sypialni, dziewczyny jest suuuuuper! jest przytulnie i ciepło, a sama wykładzina ma cudniastą szrość i teraz się tylko zastanawiam jak ja do tej pory żyłam nie mając wykładziny w sypialni:eek: Zastanówcie się nad takim rozwiązaniem bo jest super( oczywiście pomijam biedne alergiczki) A i położyli tapetę u synka. Łoj zapomniałam heloł blekitna, ale Ci dobrze że naładowałaś baterie, ja już na wykończeniu, a na urlop się nie zapowiada na razie. Edytowane 4 Maja 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.05.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 MarJel, jeżeli chodzi o ten biały stolik, to ja bym dla niego nie rezygnowała z kanapy - kanapa jest boska! Ale stolik z serialu "Usta, usta" raczej nie pasuje Ten dębowy będzie lepszy lub taki, jak na zdjęciu przy białej kanapie (byle w kolorze stołu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.05.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 MarJel, jeżeli chodzi o ten biały stolik, to ja bym dla niego nie rezygnowała z kanapy - kanapa jest boska! Ale stolik z serialu "Usta, usta" raczej nie pasuje Ten dębowy będzie lepszy lub taki, jak na zdjęciu przy białej kanapie (byle w kolorze stołu) Nio, powoli też dojrzewam do takiej decyzji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 04.05.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 (edytowane) witam Was poweekendowo Ale dziś miałam pracowity dzień Najpierw wrazenia dotyczące Benka MarJelki :)Zdjęcia nie oddają uroku domu-domek jest CU_DO_WNY :)Gustowny i przestronny.No i przesympatyczni właściciele I mają naprawdę fachowych wykonawców-wszystko zrobione na perfekt Ten Benio to prawdziwa forrumowa perełka Ja oczywiście zapraszam z rewizytą-jeśli Karola z Arturem ma również ochotę nas nawiedzić (odwiedzić ) to zapraszam :)Innych również-ale wiem,że macie "ciut" dalej MarJel-Apropo duetu stolik+kanapa-dziewczyny dobrze radzą.Jedno i drugie jest bardzo ładne-ale nie razem.Jak przyjedziesz do mnie zobaczycie stolki na żywo i ocenisz Sally, Widzę,że połknęłaś ogrodniczego bakcyla:)Teraz poprosimy zdjęcia roślin już posadzonych.3-mam kciuki aby się przyjęły! Edytowane 4 Maja 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.05.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Lady ach, dziękuję za komplementy nam było ogromnie miło Was poznać. To teraz będziemy się odwiedzać i nawiedzać widzę. Myślę że jak Karolcia zobaczy zaproszenie do Ciebie na pewno skorzysta, ja już nie mogę się doczekać. Mierzyłaś może grubość nóg w swoim stole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 05.05.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 hejo!!! tak przy okazji to szkoda, że ustat usta już się skończyły i podobno nie będzie kolejnej serii Tomus pogadaj z żonką i przyjeżdzaj kiedy Ci pasuje, pooglądacie domek, wypijecie kawkę pogadamy i będzie miło dziewczyny jak tak was czytam to żałuję, ze mieszkam tak daleko od Was ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 05.05.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 a przy okazji zapytam ile kosztował sam materiał na dach?? ja mam wycene blachodachówki, rynien metalowych itd po rabatach 27 tys do tego dojdzie robota.... myślałam, że będzie troche taniej.... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 05.05.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 dziewczyny jak tak was czytam to żałuję, ze mieszkam tak daleko od Was ... Blekitna - mam dokładnie takie same odczucia trudno zwłaszcza, że nie wiem jak u Ciebie, ale na przykład u mnie na studiach buduje się tylko jedna osoba, więc nie będę 'zanudzać' znajomych tematyką budowlaną, która dla mnie jest MEGA interesująca, ale niestety dla innych już nie więc jak widać nie mam tutaj w okolicy żadnej bratniej duszy budowlanej :( no może oprócz Saly Ilona Agata, Lady - właśnie to miałam na myśli ale widać, że MarJel złapała w lot o co nam chodzi pisząc: "co z tego, że piękne, jak pasuje jak pięść do nosa" :lol2: MarJel - ale mi zrobiłaś chrapkę na tą wykładzinę, zapowiada się super, ale boję się ryzykować, że po tygodniu się uduszę najwyżej kupię miękkie dywaniki a poza tym bardzo mnie cieszą komplementy dla Twojego domu, bo to dobrze wróży Poza tym myślę, że stwierdzenie, że Twój Benek to jeden z najpiękniejszych domów na FM wcale nie jest przesadzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts