Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Saly śliczne roślinki.Oj jak ja bym bardzo chciała robic juz jakieś nasadzenia zwłaszcza że działka ogromna i zanim u mnie będzie ocś widać.Niestety nie mamy jeszcze ogrodzenia i nie ma nas na miejscu wiec sadzenie musi poczekać do następnego roku :cry: Dobrze że juz teraz zajmujesz się ogrodem jak zamieszkasz będziesz miała już jakiś fajny widoczek za oknem a nie jak u mnie krajobraz księżycowy .

Masz racje MarJel to szczęściara ale nie każdy się w czepku rodzi ;)

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

MarJel - lustro romantik - śliczne Tylko co Wy będziecie tam oglądać w tym dużym lustrze w sypialni hmmmm pomyślmy :):)

Saly, nie myśl tyle bo Cię zjedzą motyle:P Lustro będzie wisiało miedzy innymi po to też.....:rotfl:, ale i dlatego że obok jest wejście do garderoby i jak MarJel będzie się stroić to w lustrze potem będzie się przeglądać:)

Saly, super że już zaczynasz z ogrodem,zazdroszczę :oops:, ja nie mogę jeszcze nic sadzić póki nie wyrówna kopara terenu.

MarJel lustro czad:) ja też takie cem:rolleyes: ,tyle ,że czarne:)

A stolik według mnie mini manu:)

A jeżeli chodzi o ogród ,to my wyrównaliśmy teren i zasialiśmy trawę ,tylko ciekawe co z tego wyjdzie ,bo dzisiaj zasypał ja śnieg:jawdrop:

Białe lustro widziałam takie, ale czarnego niet. Cosik mi się wydaję że ten manu będzie lepsiejszy:rolleyes:

Z tą pogodą w maju to jaja jakieś normalne:eek:

MarJel - ale masz fajnie, że macie do siebie blisko i możecie się tak spotykać :)

Lustro piękne :rolleyes: a ten stolik manu to jak wygląda? Wczoraj oglądałam Usta Usta, ale tam pięknie wygląda ten stolik, i do tego tam były takie piękne kanapy, coś bardziej retro, byłyby idealne do mnie :rolleyes: ;)

MarJel - ale masz fajnie, że macie do siebie blisko i możecie się tak spotykać :)

Lustro piękne :rolleyes: a ten stolik manu to jak wygląda? Wczoraj oglądałam Usta Usta, ale tam pięknie wygląda ten stolik, i do tego tam były takie piękne kanapy, coś bardziej retro, byłyby idealne do mnie :rolleyes: ;)

Fajnie, fajnie:lol2:

Ja oglądałam wczoraj usta usta specjalnie dla tego stołu, piękny jest bez dwóch zdań.

A stolik kawowy mini manu to ten co wkleiłam stronę wcześniej, czyli jest to mini stolik zrobiony na wzór stołu w jadalni. Prosty z grubymi nogami, też dębowy, ale ja bym zamawiała w kwadracie. Coś mi się wydaję że prawdopodobnie mini manu będzie po prostu bardziej pasował:rolleyes:

Zaczaiłaś już? ;)

Witam

Dopiero co dołączyłem do forum ale mam pytanko czy w województwie wielkopolskim, może ktoś buduje Benka II. Chętnie bym go z żoną zobaczył (nawet w stanie surowym). Bardzo nam się podoba ten projekt ale chcemy zobaczyć jak wygląda na żywo. Jesteśmy prawie zdecydowani ale jest to dość kosztowna inwestycja i nie chcemy by potem się okazało, że za mały lub coś nie pasuje.

Edytowane przez Tomus88

MarJel - już wszystko czaję :D mi się bardziej podoba ten biały stolik, ale ten mini manu na bank będzie Ci pasował, do wnętrza i przede wszystkim do kanapy, to jest taki pewniak :) a ten biały do tej kanapy de velde to raczej nie za bardzo, ale sam w sobie jest śliczny. Poza tym ten biały nada wnętrzu bardziej lekkości, a ten dębowy ciężkości, pomyśl jaki efekt chcesz osiągnąć. Z kolei ta kanapa też jest piękna i taka bardzo z klasą, więc trochę szkoda z niej rezygnować, bo kanapa to jest właśnie pierwsza rzecz jaka się rzuca w oczy w salonie i kanapa musi być naj naj naj :)

Witaj Tomus88 :) przejrzyj ten wątek od samego początku i może uda Ci się skontaktować z kimś, kto buduje BII, z aktualnej ekipy na forum jest to blekitna. Sprawdz też na portalu extradom. Pozdrawiam :)

hejo!! wróciłam!!!! było bardzo fajnie wkońcu wypoczełam i bardzo polecam Słowacki Raj! piękne miejsce :)

szukałam również indspiracji domowych, tam wszystko ładne ale styl typowo góralski, drewno i drewno :)

Tomus ja buduje w mazowieckim 35 km od Wawy zapraszam :)

musze troche nadrobić zaległości.

uuuuu to kawałek masz... napewno nie pasuje mi w żaden majowy weekend, bo mam albo szkołe albo wesela komunie itp, w sumie może być jakoś w przyszłym tygodniu we wtorek, czwartek albo piątek. jesli byłbyś zdecydowany to daj znać, a ja Ci wyśle na priv dokładny adres. tylko ja mam stan surowy otwartu domu.

MarJel - już wszystko czaję :D mi się bardziej podoba ten biały stolik, ale ten mini manu na bank będzie Ci pasował, do wnętrza i przede wszystkim do kanapy, to jest taki pewniak :) a ten biały do tej kanapy de velde to raczej nie za bardzo, ale sam w sobie jest śliczny. Poza tym ten biały nada wnętrzu bardziej lekkości, a ten dębowy ciężkości, pomyśl jaki efekt chcesz osiągnąć. Z kolei ta kanapa też jest piękna i taka bardzo z klasą, więc trochę szkoda z niej rezygnować, bo kanapa to jest właśnie pierwsza rzecz jaka się rzuca w oczy w salonie i kanapa musi być naj naj naj :)

Nie wiem kiedy ja się wprowadzę jak będę taka ciągle niezdecydowana:rolleyes:

Czasem trzeba zrezygnować z czegoś co się nam bardziej podoba, a wybrać coś co pasuje do reszty, bo co z tego jak piękne jak pasuje jak pięść do nosa:lol2:

Dzisiaj położyli wykładzinę w sypialni, dziewczyny jest suuuuuper! jest przytulnie i ciepło, a sama wykładzina ma cudniastą szrość i teraz się tylko zastanawiam jak ja do tej pory żyłam nie mając wykładziny w sypialni:eek:

Zastanówcie się nad takim rozwiązaniem bo jest super( oczywiście pomijam biedne alergiczki)

A i położyli tapetę u synka.

Łoj zapomniałam heloł blekitna, ale Ci dobrze że naładowałaś baterie, ja już na wykończeniu, a na urlop się nie zapowiada na razie.

Edytowane przez MarJel

MarJel, jeżeli chodzi o ten biały stolik, to ja bym dla niego nie rezygnowała z kanapy :no: - kanapa jest boska! Ale stolik z serialu "Usta, usta" raczej nie pasuje :no: Ten dębowy będzie lepszy lub taki, jak na zdjęciu przy białej kanapie (byle w kolorze stołu) :yes:

Nio, powoli też dojrzewam do takiej decyzji:)

witam Was poweekendowo :)

Ale dziś miałam pracowity dzień :p

Najpierw wrazenia dotyczące Benka MarJelki :)Zdjęcia nie oddają uroku domu-domek jest CU_DO_WNY :)Gustowny i przestronny.No i przesympatyczni właściciele :)

I mają naprawdę fachowych wykonawców-wszystko zrobione na perfekt :)

Ten Benio to prawdziwa forrumowa perełka :)

Ja oczywiście zapraszam z rewizytą-jeśli Karola z Arturem ma również ochotę nas nawiedzić (odwiedzić :D) to zapraszam :)Innych również-ale wiem,że macie "ciut" dalej ;)

MarJel-Apropo duetu stolik+kanapa-dziewczyny dobrze radzą.Jedno i drugie jest bardzo ładne-ale nie razem.Jak przyjedziesz do mnie zobaczycie stolki na żywo i ocenisz :)

Sally,

Widzę,że połknęłaś ogrodniczego bakcyla:)Teraz poprosimy zdjęcia roślin już posadzonych.3-mam kciuki aby się przyjęły!

Edytowane przez lady in red

Lady ach, dziękuję za komplementy :hug: nam było ogromnie miło Was poznać.

To teraz będziemy się odwiedzać i nawiedzać widzę. Myślę że jak Karolcia zobaczy zaproszenie do Ciebie na pewno skorzysta, ja już nie mogę się doczekać.

Mierzyłaś może grubość nóg w swoim stole?

hejo!!! tak przy okazji to szkoda, że ustat usta już się skończyły i podobno nie będzie kolejnej serii :(

Tomus pogadaj z żonką i przyjeżdzaj kiedy Ci pasuje, pooglądacie domek, wypijecie kawkę pogadamy i będzie miło :)

dziewczyny jak tak was czytam to żałuję, ze mieszkam tak daleko od Was ... :cry:

dziewczyny jak tak was czytam to żałuję, ze mieszkam tak daleko od Was ... :cry:

Blekitna - mam dokładnie takie same odczucia :p trudno :cry: zwłaszcza, że nie wiem jak u Ciebie, ale na przykład u mnie na studiach buduje się tylko jedna osoba, więc nie będę 'zanudzać' znajomych tematyką budowlaną, która dla mnie jest MEGA interesująca, ale niestety dla innych już nie :p więc jak widać nie mam tutaj w okolicy żadnej bratniej duszy budowlanej :p:(:( no może oprócz Saly :p

Ilona Agata, Lady - właśnie to miałam na myśli :) ale widać, że MarJel złapała w lot o co nam chodzi pisząc: "co z tego, że piękne, jak pasuje jak pięść do nosa" :lol2::lol2: :rotfl:

MarJel - ale mi zrobiłaś chrapkę na tą wykładzinę, zapowiada się super, ale boję się ryzykować, że po tygodniu się uduszę :p najwyżej kupię miękkie dywaniki :D a poza tym bardzo mnie cieszą komplementy dla Twojego domu, bo to dobrze wróży :) Poza tym myślę, że stwierdzenie, że Twój Benek to jeden z najpiękniejszych domów na FM wcale nie jest przesadzone :)