Tomus88 05.05.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 błękitna ja myślałem o wentylacji mechanicznej dla całego domu gdzie rury z każdego pomieszczenia idą pod dachem na zewnątrz. W tedy jest tylko jeden silnik i właśnie obawiam się tego hałasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 05.05.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 AHA nie znam takiego rodzaju wentylacji, ale wydaje mi się, że jeśli ten cały silniczek byłby na górze przy samym dachu, to byłoby ok, bo przecież górny strop będzie wyciszony ( wełna płyty). musisz poczytać o tym rodzaju wentylacji, może ktoś taką ma i Ci doradzi albo odradzi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 05.05.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 jedno jest pewne jeśli mamy mieć prysznice w tej łazience to musi być wentylacja, musi i koniec, bo albo wentylacja albo grzyb na ścianach i smrodek do tego gratis w samym kibelku bez prysznica praho może obędzie się bez grzyba hih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 05.05.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Hehe u mnie nie ma opcji "może się obędzie bez grzyba" :P jak się da coś zrobić zawczasu to trzeba to zrobić. A ta wentylacja mechaniczna to burczy przez całą dobę? U mnie teraz jest kotłownia w sumie przylegająca do otwartej kuchni z salonem i cały czas słychać jak hałasuje piec, brzęczą rury itd. i jest to strasznie denerwujące. Pomyślcie o tym, bo w Benku II też jest takie rozwiązanie (my u siebie to przerzuciliśmy do piwnicy). Nie wiem czy przy ogrzewaniu gazowym też jest ten problem, ale obecnie mamy ekogroszek i słychać jak się dosypuje. Dlatego jeśli ta wentylacja mechaniczna ma mi burczeć przez całą dobę to nie wiem czy nie wolę jednak grzyba :P P.S. ja prawidłowo powinnam mieć nicka praha87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 05.05.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 no prosze praha to Ty tylko roczek ode mnie starsza witaj w klubie gorących dwudziestek ja teraz to mam taką wentylacje mechaniczną w łazience, że tylko jak zapalam światło to się kręci wiatrak, jak zgasze to się nie kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.05.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Same małolaty tutaj no:P Mówcie mi ciociu MarJel:lol2: Lady, ja mam tylko 15 maja komunie u kuzyna, a tak więcej imprez niet, tak że się dostosuję do Was. W sumie to nie musi być wieczór możemy się spotkać koło południa.U mnie prawie wszystkie tapety położone to jak chcecie możemy zahaczyć też o mojego benia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 05.05.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 dobrze Ci mar jel, ja w maju mam łącznie : 2 wesela, 4 komunie ( 1 chrześnicy), 2 imprezy urodzinowe... masakra... Mar Jel daj spokój ja mam wrazenie jakbyś Ty miała lat 28 max 30 trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.05.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Urodziłam się w końcówce lat 70 o rany ale to brzmi!! Jestem gorącą ponad trzydziestką. Ale czuję się i wyglądam jak dwudziestka:popcorn: i skromna na dodatek jestem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.05.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 dobrze Ci mar jel, ja w maju mam łącznie : 2 wesela, 4 komunie ( 1 chrześnicy), 2 imprezy urodzinowe... masakra...) I masz to zamiar wszystko obskoczyć, weekendów Ci zabraknie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.05.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witajcie dziewczyny:) MarJel jestem po 3tyg. przerwie i nadal nie widzę Twojej galerii:rolleyes:, wszystkiego jeszcze nie doczytałam, ale booooosko u Ciebie - o tak:jawdrop::jawdrop: wiele pytań mi się nasuwa, ale napisz mi proszę, co masz na podłodze (salon, kuchnia itp.)??? jak ochłonę to zapewne jeszcze popytam;) pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 05.05.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 no to Ty też gorąca dwudziestka jesteś, ma się tyle lat na ile się czuje mam zamiar zrezygnować z czegoś... nie ma co tak chulać spadam pisać prace licencjacką... bo coś mi nie idzie ta moja syzyfowa praca wieczorkiem tu jeszcze wpadne, mar jel zapomniałam spytać jak się mam czuje? lepiej już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.05.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 mar jel zapomniałam spytać jak się mam czuje? lepiej już? właśnie, właśnie jak tam zdrówko najbliższych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.05.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Ja też jestem ze starych dobrych lat. 70 . MarJel, Dlaczego fotek nowych tapet nie ma jeszcze na FM?CZEKAMY Ciekawa jestem czy jesteś zadowolona z efektu?Bo u mnie jestem niezadowolona i nie wiem czy nie będziemy zdzierać Mierzyłam nogi -13 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.05.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 I masz to zamiar wszystko obskoczyć, weekendów Ci zabraknie:eek: obskoczyć jak obskoczyć :)Opić-to jest wyzwanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 05.05.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Hej ja też z lat 70 z samego środka - no to jesteśmy 3 ciotki hihihihi Podziwiam pozostałe Forumowiczki - że tak wcześnie za takie poważne spr się biorą jak budowa Naprawdę dziewczyny chylę czoła Ja jak miałam 20-24 lata to studia i imprezy ))) MarJel - nie wymiękaj z białym stoliczkiem Jest śliczny!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.05.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Właśnie wyskoczyłam na chwilę do benia, fotek tapet nie zrobiłam ale obiecuję jutro. Oldzia okrutnie się stęskniłam za Tobą no galerii nie ma, ale fotki wrzucałam i wrzucę, no niech ja tylko większą chwilę złapię to założę w końcu tą galerię. Ty mądralo lepiej się pochwal fotkami jakie przywiozłaś z PL ze swojego domku:P Ledy, dzięki za pomiar nogi, mi też właśnie proponowali 13 i przy tej opcji zostanę. Co z Twoimi tapetami nie tak? źle położyli ?czy Ci wzór nie odpowiada już? :rolleyes:ja zadowolona jestem z efektu u siebie. blekitna ja w Twoim wieku w pieluchach siedziałam i piersią karmiłam Saly, a Ty mi znowu pranie mózgu robisz z tym stolikiem, jak ja się powoli godzę że on jednak nie pasuje aaaaaaaaaaa:cry: Najważniejsze jeżeli chodzi o moją m, nie chcę zapeszać ale na razie mogę powiedzieć że jest dużo dużo lepiej:) A i dzięki za pamięć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.05.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Podpinam się pod pytanie:) A jeżeli tak wszyscy o wieku ,to ja prawie sam środeczek lat 80-tych:wiggle: O Ola poczuła wiosnę i zmieniła avatarek z zieloną trawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.05.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 MarJel:hug: no przyznam - fotkami zaskakujesz na maxa to wkleję 1-2 zdjątka - mam nadzieję, że dziewczyny benkowe się nie pogniewają chcę założyć jakąś mini galerię, jak rozpocznę wykańczanie siebie i domu;) bo teraz nie bardzo wiem, co pokazywać i szczerze powiem - nie bardzo wiem, jak się za to zabrać cieszę się, że z Twoją m lepiej - trzymam mocno kciuki o jej zdrowie... Ps. napisz mi proszę co masz na podłodze w salonie, kuchni itp. a to nasze wypociny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.05.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 (edytowane) Karola czy do tych 200 m kw wliczasz kotlownie ,garaz itd ? Ja tez rysowałam projekt indywidualny ale nijak nie moglam sie zmiescic w 200 m i wyszlo tak ze na samym parterze mam 170 m kw (liczac 2 stanowiskowy garaz ,kotlownie,spizarke itd). Oldzia pieeeknie.Spowiadaj sie tutaj szybciutko co to za tynk (marka,kolor) drewno na elewacji ? Wlasnie dzisiaj o Tobie myslałam bo zastanawiałam sie czy przypadkiem nie zostałas juz na stałe w PL Edytowane 5 Maja 2011 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.05.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 kakusku dzięki:) jeszcze nie zostałam - planuję zostać latem, ale co wyjdzie - zobaczymy:rolleyes: co do tynku (firma) muszę sprawdzić, żeby nie skłamać -kolor brudna biel i szary:) dam Ci znać później ok? deska egzotyczna tatajuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts