Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AHA nie znam takiego rodzaju wentylacji, ale wydaje mi się, że jeśli ten cały silniczek byłby na górze przy samym dachu, to byłoby ok, bo przecież górny strop będzie wyciszony ( wełna płyty). musisz poczytać o tym rodzaju wentylacji, może ktoś taką ma i Ci doradzi albo odradzi .... :bash: :)

Hehe u mnie nie ma opcji "może się obędzie bez grzyba" :p:P jak się da coś zrobić zawczasu to trzeba to zrobić. A ta wentylacja mechaniczna to burczy przez całą dobę? U mnie teraz jest kotłownia w sumie przylegająca do otwartej kuchni z salonem i cały czas słychać jak hałasuje piec, brzęczą rury itd. i jest to strasznie denerwujące. Pomyślcie o tym, bo w Benku II też jest takie rozwiązanie (my u siebie to przerzuciliśmy do piwnicy). Nie wiem czy przy ogrzewaniu gazowym też jest ten problem, ale obecnie mamy ekogroszek i słychać jak się dosypuje. Dlatego jeśli ta wentylacja mechaniczna ma mi burczeć przez całą dobę to nie wiem czy nie wolę jednak grzyba :p:P

P.S. ja prawidłowo powinnam mieć nicka praha87 :p

Same małolaty tutaj no:P Mówcie mi ciociu MarJel:lol2:

Lady, ja mam tylko 15 maja komunie u kuzyna, a tak więcej imprez niet, tak że się dostosuję do Was.

W sumie to nie musi być wieczór możemy się spotkać koło południa.

U mnie prawie wszystkie tapety położone to jak chcecie możemy zahaczyć też o mojego benia:)

Witajcie dziewczyny:)

MarJel jestem po 3tyg. przerwie i nadal nie widzę Twojej galerii:rolleyes:;), wszystkiego jeszcze nie doczytałam, ale booooosko u Ciebie - o tak:jawdrop::jawdrop::jawdrop: wiele pytań mi się nasuwa, ale napisz mi proszę, co masz na podłodze (salon, kuchnia itp.)??? jak ochłonę to zapewne jeszcze popytam;);)

pozdrawiam cieplutko:)

no to Ty też gorąca dwudziestka jesteś, ma się tyle lat na ile się czuje :)

mam zamiar zrezygnować z czegoś... nie ma co tak chulać ;)

spadam pisać prace licencjacką... bo coś mi nie idzie ta moja syzyfowa praca :p

wieczorkiem tu jeszcze wpadne, mar jel zapomniałam spytać jak się mam czuje? lepiej już?

Hej

ja też z lat 70 z samego środka - no to jesteśmy 3 ciotki hihihihi

Podziwiam pozostałe Forumowiczki - że tak wcześnie za takie poważne spr się biorą jak budowa Naprawdę dziewczyny chylę czoła :-)

Ja jak miałam 20-24 lata to studia i imprezy :-))))

MarJel - nie wymiękaj z białym stoliczkiem Jest śliczny!!!!!!! :-)

Właśnie wyskoczyłam na chwilę do benia, fotek tapet nie zrobiłam ale obiecuję jutro.

Oldzia okrutnie się stęskniłam za Tobą :hug: no galerii nie ma, ale fotki wrzucałam i wrzucę, no niech ja tylko większą chwilę złapię to założę w końcu tą galerię. Ty mądralo lepiej się pochwal fotkami jakie przywiozłaś z PL ze swojego domku:P

Ledy, dzięki za pomiar nogi, mi też właśnie proponowali 13 i przy tej opcji zostanę. Co z Twoimi tapetami nie tak? źle położyli ?czy Ci wzór nie odpowiada już? :rolleyes:ja zadowolona jestem z efektu u siebie.

blekitna ja w Twoim wieku w pieluchach siedziałam i piersią karmiłam ;)

Saly, a Ty mi znowu pranie mózgu robisz z tym stolikiem, jak ja się powoli godzę że on jednak nie pasuje aaaaaaaaaaa:cry:

Najważniejsze jeżeli chodzi o moją m, nie chcę zapeszać ale na razie mogę powiedzieć że jest dużo dużo lepiej:)

A i dzięki za pamięć!

MarJel:hug:

no przyznam - fotkami zaskakujesz na maxa :yes::D

to wkleję 1-2 zdjątka - mam nadzieję, że dziewczyny benkowe się nie pogniewają;)

chcę założyć jakąś mini galerię, jak rozpocznę wykańczanie siebie i domu;):cool: bo teraz nie bardzo wiem, co pokazywać i szczerze powiem - nie bardzo wiem, jak się za to zabrać:oops:

cieszę się, że z Twoją m lepiej - trzymam mocno kciuki o jej zdrowie...

Ps. napisz mi proszę co masz na podłodze w salonie, kuchni itp.

a to nasze wypociny;)

t1.jpg

t2.jpg

Karola czy do tych 200 m kw wliczasz kotlownie ,garaz itd ? Ja tez rysowałam projekt indywidualny ale nijak nie moglam sie zmiescic w 200 m i wyszlo tak ze na samym parterze mam 170 m kw (liczac 2 stanowiskowy garaz ,kotlownie,spizarke itd).

Oldzia pieeeknie.Spowiadaj sie tutaj szybciutko co to za tynk (marka,kolor) drewno na elewacji ?

Wlasnie dzisiaj o Tobie myslałam bo zastanawiałam sie czy przypadkiem nie zostałas juz na stałe w PL ;)

Edytowane przez kakusek