MarJel 05.05.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 MarJel:hug: no przyznam - fotkami zaskakujesz na maxa to wkleję 1-2 zdjątka - mam nadzieję, że dziewczyny benkowe się nie pogniewają chcę założyć jakąś mini galerię, jak rozpocznę wykańczanie siebie i domu;) bo teraz nie bardzo wiem, co pokazywać i szczerze powiem - nie bardzo wiem, jak się za to zabrać cieszę się, że z Twoją m lepiej - trzymam mocno kciuki o jej zdrowie... Ps. napisz mi proszę co masz na podłodze w salonie, kuchni itp. a to nasze wypociny;) :jawdrop::jawdrop: Oldzia, a Ty zawsze taka cicha, skromna, niepozorna, a Ty tyle przed nami skrywałaś taką boską chatę!!! Na podłodze w salonie i kuchni ma gres opoczno lazio bianco poler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.05.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 MarJel, ale mi się miło zrobiło:oops: dziękuję!!! bardzo się cieszę, że się podoba:rolleyes: piękne te Twoje płytki:yes: muszę znaleźć na necie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.05.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 MarJel, ale mi się miło zrobiło:oops: dziękuję!!! bardzo się cieszę, że się podoba:rolleyes: piękne te Twoje płytki:yes: muszę znaleźć na necie... Naprawdę cudny masz domek! http://www.modnalazienka.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=69_76&products_id=4107 tu są na przykład moje płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.05.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Naprawdę cudny masz domek! http://www.modnalazienka.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=69_76&products_id=4107 tu są na przykład moje płytki dzięki za pochwały i link:) bardzo podoba mi się ten gres - dobrze widzę, że on jest lekko szary??? może masz jakąś fotkę z bliska ze swojego benia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.05.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Oldzia, on jest dokładnie szaro -beżowo -kremowy łatwo do niego wszystko dopasować idealny kolorystycznie, fotek nie mam, ale jutro obiecałam fotolerację tapet to cyknę też podłogę z bliska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.05.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Oldzia, on jest dokładnie szaro -beżowo -kremowy łatwo do niego wszystko dopasować idealny kolorystycznie, fotek nie mam, ale jutro obiecałam fotolerację tapet to cyknę też podłogę z bliska:) bardzo będę wdzięczna:) już nie mogę się doczekać efektu twoich tapet..... czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.05.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 MarJel ma racje nieżle nam sie ukrywałas z takim domkiem.Jestem pewna ze z wykonczeniowka tez nas zaskoczysz.Jak bedziesz patrzec na notatki to poprosze o dokladny nr kolorku bo ja chce wlasnie taka jasna ale nie czysto biala elewacje. Wyslalam wczorsaj zapytania o wycene zabudowy kominka do dwoch nowych kominkarzy bo jak pisałam kiedys "moj kominkarz" lekko zaskoczyl mnie wycena (a dziwiłam sie MarJelce ze duzo kosztował ja kominek ) MarJel orientujesz sie ile kosztowały Cie swiatłowowdy czy płacisz za wykonczeniowke hurtem?Znalazłam firme w Krakowiei ktora wykonuje takie ślicznosci ale sama nie wiem czy mnie na nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.05.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Kakusku, na śmierć zapomniałam zapytać o ten numer tel. Ile mniej więcej mieszkasz kilometrów od Lublina? Wiem że moi od kominku jeżdżą i robią po za miastem. Koszt w przybliżeniu za światłowody wyślę na priv, nie pamiętam dokładnej kwoty i nie chcę kogoś wprowadzać w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 05.05.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Karola czy do tych 200 m kw wliczasz kotlownie ,garaz itd ? Ja tez rysowałam projekt indywidualny ale nijak nie moglam sie zmiescic w 200 m i wyszlo tak ze na samym parterze mam 170 m kw (liczac 2 stanowiskowy garaz ,kotlownie,spizarke itd). Oldzia pieeeknie.Spowiadaj sie tutaj szybciutko co to za tynk (marka,kolor) drewno na elewacji ? Wlasnie dzisiaj o Tobie myslałam bo zastanawiałam sie czy przypadkiem nie zostałas juz na stałe w PL Cześć kakusku Nie, w powierzchni 200 metrów uzytkowych nie ma garażu i kotłowni tak więc trzeba doliczyć 40 metrów na parterze, w powierzchni użytkowej nie ma tez metrów na poddaszu gdzie wysokość pomieszczenia jest niższa niż 190cm. Tak więc powieżchnia całkowita jest znacznie większa... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.05.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 MarJel nic sie nie stało.Tak sobie myślałam ze i tak do mnie by nie dotarli (Kraków) Jeśli Ci nie ucieknie to zapytaj prosze o te wneki ze swietlowkami przykryte pleksia.Jak je trzeba wykonac i jak sie te pleksi montuje .Karola to jeśli benek był jeszcze wiekszy to sobie wyobrazam te powierzchnie.Ja czasem zaluje ze porwalismy sie na taki duzy dom (przewaznie przy wycenach fachowcow ;)0 ale z drugiej strony bardzo zalezalo mi na dwoch dodatkowcyh pokojach na dole i nijak nie dalo sie tego wcisnac na 150 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 06.05.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 hej!!! Mar jel ja czasem też mam chęć na pieluchy, ale chyba jeszcze za młoda jestem.... myśle, że za jakieś dwa lata żeby mój P. został tatą przed 30stką ciesze się, że M czuje się lepiej. z tymi metrami to tak zawsze jest... ach pobudujemy mały domek, a jak chcesz to i to i tamto to wychodzi kolos Oldzia bardzo ładna ta Twoja elewacja, jak cenowo wychodzi obłożenie takim drewnem??? za m2 ? Saly myśle, ze u Ciebie takie drewno też by świetnie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 06.05.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Oldzia - dom super bardzo ładny kolor dachówki i elewacji, drewno też bardzo mi się podoba, gratuluję MarJel - bardzo cieszę się, że u Ciebie jest już lepiej jeśli chodzi o tematy budowlane, to bardzo mi się podoba ten Twój gres, ja planuję trawertyn dokładnie w takim odcieniu. Ciemnym podłogom mówię NIGDY WIĘCEJ Tapet już nie mogę się doczekać Lady - co poszło nie tak z Twoimi tapetami? wrzuć zdjęcia, powiemy Ci szczerze, czy jest naprawdę źle czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 06.05.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 blekitna,praha dzięki wielkie - miło słyszeć pochwały, gdy wkłada się w pracę wiele sił i serca:rolleyes: jeśli chodzi o cenę drewna na elewacji, to mogę napisać tylko, ile wyszedł nas materiał (o.2500zł - 9m2) robocizna to dzieło mojego m:) i tyle udało nam się zaoszczędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 06.05.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 a dzie kupowaliście to drewno? wrzuć linka jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 06.05.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Tak to właśnie jest dziwnie z tym metrażem, że u nas np. użytkowej jest 209 m2 + garaż przerobiony na pokój, czyli razem jakieś 240-250, a po podłodze wyjdzie ponad 300. Czyli jak teraz mieszkam w przytulnej chatce na kurzej łapce i mam koło 100 po podłodze, to pewnie pow. użytkowej jest tu tyle co w przeciętnym mieszkaniu Saly - zgadzam się z blekitną, że drewno może u Ciebie fajnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 06.05.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Oldzia - gratuluję m majsterkowicza jak my byśmy się za coś takiego zabrali to pewnie wyszedł by nam z domu kurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 06.05.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Karolina - nie wiesz może dlaczego jest tak, że w tym Twoim starym dzienniku do Benka nie otwiera mi się większość zdjęć? Pojawia sie komunikat 'zdjęcie czasowo niedostępne' to celowo tak chciałaś (np. w ustawieniach prywatności czy coś ) czy po prostu u mnie coś nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 06.05.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 kurnik - dobre:lol2: tutaj link, gdzie kupowaliśmy http://www.fagus.com.pl/menu/deski_tarasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 06.05.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 dzięki oldzia za linka, a meżusia naprawde masz zdolnego karolina mi też te zdjęcia nie chciały się wyświetlać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.05.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Babeczki, ja tylko na chwilę bo dziś urwanie głowy mam. Zaczął mi się remont w pracy i większość moich fachmanów przeniosła się tam, muszą się spiąć w daw tyg. bo na dłużej nie mogę sobie pozwolić, mam ogromnego stresa bo to lokal w starej kamienicy(piwnice) urzęduję już tam 10 lat na początku robiłam remont, a teraz robię kapitalny remont, mogą różne rzeczy wyjść w praniu, jak to bywa w takich budynkach. Bateria w aparacie się ładuję, więc fotoleracja z benka będzie:D Wiecie że ja niepokorna jestem :rolleyes:nie posłuchałam się i zamówiłam wczoraj lampę z bąblami do szarej łazienki, no nic więcej fotek z tej łazienki nie wrzucę na FM bo pewnie wyjdzie stylistyczny klops, ale chciałam bąble i mam:rotfl: Czy dziś jest 6maj????? O rany to moja rocznica ślubu:jawdrop: Materdeon co za rok!!!! nie długo zapomnę jak się nazywam, dobra spadam stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts