Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze nieskończona bateria wolno stojąca w wydaniu mojego wykonawcy;)

http://img339.imageshack.us/img339/603/dsc0277m.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img811.imageshack.us/img811/9189/dsc0274s.jpg

http://img215.imageshack.us/img215/1758/dsc0276zg.jpg

Edytowane przez MarJel

ale czad:jawdrop::jawdrop: ta wanna mnie powala normalnie - chyba na nią zachoruję;) super pomysł na zabudowanie baterii - Ty to masz farta, że trafił Ci się taki wykonawca.... wielkie ukłony dla niego!!!

ooooo dziękuję za fotkę dla mnie:) już dodałam sobie ten gres do ulubionych;) kto wie, czy nie zawita w moich progach;) wydaje się praktyczny i piękny jednocześnie, ale za niedługo zapytam o opinię MarJeluś, jaki jest w użytkowaniu:)

Edytowane przez oldzia

Oldzia dzięki:)

Jeszcze mi brak tapety w salonie, ale tak długo na nią czekamy(ma być w przyszłym tyg.) i fototapety z Londynem do gabinetu.

Jeszcze mam tapetę w sypialni gościnnej i bawialni dzieci, ale mało ciekawe więc nie warto wrzucać fotek:rolleyes:

Karolcia jakoś do tej pory się nie oswoiłam że benio nie jest już Twój!

Nie warto wrzucać???:eek: kobieto Ty jesteś inspiracją dla nas, więc dawaj, dawaj;);) tak się zastanawiam, czy miałaś jakąś ekipę sprzątającą już u siebie??? tak czysto się już wydaje - wszytko lśni - tylko mieszkać:)

a kuchnie masz już gotową? a co ze schodami i klatką schodową? bardzo, ale to bardzo jestem ciekawa;);):rolleyes:

Oldzia jaką inspiracją, daj spokój, nic nadzwyczajnego nie zrobiłam:roll:

Daj mi chwilę to coś wrzucę muszę opanować chwilowo mieszkanie:rolleyes:

Jeszcze nie sprzątane, jedynie chłopaki tyle o ile na bieżąco coś ogarniają i jak to z chłopami mazy wszędzie i tyle:)

A zapomniałam płytki na dole jeszcze bez fug ( położą na końcu żeby nie pozachodziły)- oczywiście pomysł mojego wykonawcy

Klatka schodowa to dłuższa historia, oczywiście wykonawca wymyślił nowe bajery

Edytowane przez MarJel

Oldzia mozna jeszcze w ten sposob:

http://img847.imageshack.us/img847/6694/clarissa.jpg

MarJel zawsze czekam z niecierpliwoscia na Twoje nowe fotki a potem.............mam doła że u mnie na pewno nie bedzie tak pieknie :-( Ty paskudo ;)

Nigdy nie byłam zwolenniczka tapet ale chyba sie do nich przekonam bo pomieszczenia wygladaja fantastycznie.Chciałabym znalezc do pokoi synkow jakias super fototapete macro tylko musze ich podpytac w którym kierunku(tematyce) mam zacząć szperac :rolleyes:

Wanna wolnostojaca boska.Dobrze by bylo wymyślić jeszcze jakas póleczke na gabke ,szampon itd

Nie kojarze ale dla kogo ta czarna łazienka?Ona jest na parterze dla gosci? Jesli tak to nie wiem czy nie bede chcieli u Ciebie zostać na dłuzej-ja bym tak zrobiła ;)

Aaaa juz nie pytaj swojego majstra o te wneki z pleksia bo chyba rozgryzłam temat :wiggle:

Karolinko ja chyba nie jestem wstanie zrozumieć czemu sprzedaliscie tak piękny dom:jawdrop:Wiem że pewnie na tym zarobiliscie ale serce chyba kuło?:rolleyes:

Pewnie juz nie pamietasz ale zaryzykuje: jakiej firmy i jaki nr koloru mieliscie na elewacji?Przygotowywuje sie do robienia elewacji u siebie i przepytuje wszystkich ktorzy maja jasne kolorki :lol2:

Saly niech sie mury pna do góry.Chyba masz teraz najfajnieszy etap (po wykonczeniowce:cool:) bo codziennie widać zmiany i zarys nowego gniazdka :-)

Pewnie juz

Dziękii Kakusku- rzeczywiście cieszę się jak dziecko z każdej cegiełki Teraz co godzina czegoś przybywa

Prawdziwy raj zacznie się w dobie wykańczania wnętrz :-)

Oglądając Wasze zdjęcia już takich dopieszczonych wnętrz zazdrość mnie zrzeeeeeera :-)))))

ależ śliczności u Was, mar jel cudownie jest u Ciebie... Karolina Twojego Benka już kiedyś całego prześledziłam, bardzo mi sie podobało... ale ja wierze, że w nowym domku będzie równie pięknie :)

dziewczyny jeszcze raz zwracam się z prośbą o wycene dachu :)

Kakusku, czarna łazienka jest gościnna na dole, zaraz obok niej jest pokój gościnny więc śmiało jak się komuś spodoba może zostać:)

To sypialnia gościnna i tapeta którą ja nazwałam wór na ziemniaki Wygląda jak naturalne płótno.

http://img705.imageshack.us/img705/8827/dsc0263td.jpg

http://img16.imageshack.us/img16/4818/dsc0261jm.jpg

Żeby zachęcić bardziej przyszłych moich gości pokarzę łóżko do sypialni gościnnej

http://img859.imageshack.us/img859/2476/svelvikramaozkaczarny01.jpg

Saly - super że domek pnie się do góry! Coś czuję że szykuję się nam jeden z piękniejszych ogrodów.

Pytałam o siedzisko w prysznicu dzieci, zrobione jest z belitu i wyprofilowane.

Kakusku, pytałam też o wnęki z pleksy, ale ni w ząb tego nie powtórzę, samą pleksę kupował w sklepie akces w Lublinie , ale pewnie Ci tym nie pomogę. Coś tłumaczył że wkłada się ją jakoś na ukos i nie ma problemu, tyle że tam musi być z 15 cm tej wnęki.

W mojej szarej łazience przy baterii przy wannie będą jeszcze montowane półki, tak jak pisałam ten dziwoląg jeszcze nie skończony:rolleyes:

Jakbym zapomniałam odpowiedzieć na jakieś pytania, to przypominajcie- roztrzepaniec jestem:)

Nie uwierzycie gdzie teraz jest mój m:eek: W almi decor!! mamy godz. 23:jawdrop: dzisiaj w domu handlowym jest noc zakupów z promocjami, a ja wysłałam go po żyrandol który kiedyś mi się spodobał, tylko jest mały problem nie wiem jeszcze gdzie go powieszę:lol2::lol2:

MarJel dałaś mezowi fote zeby wiedział co kupic?;) Trzeba było samemu jechać i coś jeszcze dodatkowo upolować.

Myśle że wiem o czym mówił Ci majster.Okazało sie tez ze jest troche ogloszen sprzedazy pleksi w necie wiec na pewno uda mi sie kupić coś w mojej okolicy.Miałabym jeszcze ostatnia prośbe.Zauważylam ze sa rózne rodzej tych płyt (mleczne z jakimiś powłokami itd) Możesz zapytać które sa najlepsze i które on Ci kupował?(chciałabym aby dobrze rozpraszały światło a jednocześnie aby nie było widać przez nie świetłowki we wnetrzu (przy zgaszonym świetle).

Masz zdolniachów w tej swojej ekipie bo jeśli dobrze zrozumiałam to wymurowali oni siedzisko z betonu komorkowego? (belit) a potem wyprofilowali czyli wycieli odpowiedni ksztalt i oblozyli mozaika.Na dodatek sami podsuwaja Ci takie pomysły czyli widać ze chce im sie robić a nie tylko odwalić byle szybko i iść na nastepna budowę:)

Edytowane przez kakusek

kakusku dzięki za foto - takie połączenia z drewnem bardzo mi się podobają i powiem, że nawet chodzi mi takie rozwiązanie po głowie, coby zrobić w jednej łazience:rolleyes: czas i finanse pokażą;)

MarJel i Ty mówisz, że nie ma co pokazać? piękne te Twoje wnętrza - takie stonowane. Zazdroszczę już gościom, którzy będą mieli przyjemność korzystać z łoża i czaderskiej łazienki;););) i bardzo podoba mi się sufit w bawialni - aaaaa sporo by wymieniać.......

MarJel - jestem pod wrażeniem, Twój dom jest pięęęękny :) naprawdę bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba :D czy mogłabyś napisać jakie drewno masz na podłodze, czy jest olejowane itd.? Tapety super, łazienka na dole boska :D było warto zainwestować w te lampki :D

Karolina - bardzo ładnie wykończyliście domek, przyłączam się do prośby o podanie numeru elewacji, dołączę go do mojej kolekcji :p Podoba mi się też płot, on jest po prostu otynkowany pod kolor domu? Ahhha i super masz te beżowe płyty przy wejściu, co to jest? Wygląda bardzo ładnie, a mi zawsze podobał się też trawertyn na tarasy i takie miejsca, ale niestety nie nadaje się na zewnątrz w polskich warunkach pogodowych :( czy miałaś też z tych płyt wykonany taras? Mogłabyś wrzucić zdjęcie? :D