agnie-cha 15.05.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 HeloŁ!Ławka do wiatrołapu Mar-Jel jest zaje.. fajna.Gdzie Wy to wynajdujecie ? u mnie barierka schodowa w końcu zamontowana, kuta z zawijasami brak pochwytu drewnianego jeszcze.popełniłam jedną rzecz , mianowicie zakupiłam sprzęt do kuchni(piekarnik, okap i płytę ind) Amica z nowej linii Integra. Co ciekawe na szkle płyty ind. napisane jest Made in Germany .>Opinie ma bardzo dobre , zobaczymy jak będzie działać, zmywarka będzie siemens a lodówkę mam Liebherr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam poniedziałkowo i melduę się po pracowito-imprezowym łikendzie . A co u Was taka Cisza kakusek-fajny wkład,na pewno efektownie będzie Mar Jel-jak prace u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.05.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Hej hej ja również melduje się po weekendzie co prawda nie pracowitym bo u nas lało jak cholerka cały czas Ale mogę pokazać moje postępy budowlane- nie wiele widać ale wiecie jak to jest cieszy każda cegiełka http://images41.fotosik.pl/856/63561a5ae9285370med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 16.05.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 no Saly widze, że mury się pną do góry u mnie weekend był udany, bo wkońcu całą sobote poświęciłam na ogródek i przy tym się jeszcze opaliłam tylko murarze mieli przyjść stawiać nam altanke, ale się nie wyrobili i będą za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.05.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Blekitna czyli jak to z fachowcami bywa- zawsze się "nie wyrabiają " na umówiony termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 16.05.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 NIESTETY SALY MASZ RACJE, powiedz jak Twoje odczucia co do wielkości domu i konkretnych pomieszczeń w rzeczywistości?? jak wiadomu na projekcie zawsze troche inaczej to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Saly, ale mury Ci rosną Widać postęp robót. A z tymi naszymi fachowcami-to już norma niestety .Jak to mówi mój M-"chcesz mieć coś zrobione dobrze-zrób to sam " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.05.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Blekitna miło że pytasz Więc tak dom z założenia miał być mniejszy niż Benio V tzn mniej niż 200 metrów Nie wiem jak to się dzieje ale póki co wydaje mi się wielki Może nawet ciut za - może przez wysokość bo na gotowo parter ma mieć 3 metry - i to stwarza wrażenie "Wielkości" Prace idą niby szybko ale dla mnie za wolno.... Pieniążki idą jak woda aż strach że już tyle poszło Juz niecierpliwie czekam na etap wykańczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 16.05.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Oj lady - mądry ten Twój mąż - dobrze mówi Niestety chyba tylko MarJel ma tutaj na forum spokój i pomoc ze str wykonawców Reszta do odstrzelenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.05.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 saly masz rację Marjelka z tymi wykonawcami trafiła idealnie.Szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.05.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Heloł Saly jak się cieszę że już widać kawałek domku, to chyba lepiej że się wydaję w środku za duży niż za mały, za nim się obejrzysz zacznie się wykończeniówka, ta że planuj już powoli wybieraj płytki, bo potem wszystko na raz Ci się zwali na głowę. Lady, w lokalu przez tydzień chłopcy waskrobali i walili ściany w niektórych miejscach odkryli cegłę (bo taki był zamiar) skuwali stare płytki( a były dwie warstwy) zwalili jeden cały sufit (teraz jest drewniany z belek i taki prawdopodobnie zostanie, tylko pomalowany na biało) I wynosili, wynosili, wynosili gruz. W tym tygodniu już będą coś ciekawszego robić. W benku, jest już tapeta w salonie, stolarz już zrobił szafki w pralni ( jedną pod zlew, drugą na środki czystości itp.), są szare, proste i jak dla mnie rewelacja!!! Zrobił też kompozycję z kwadratów na ścianie płaczu przy schodach, teraz wystarczy nakleić tylko lacobel, nie widziałam jeszcze takiego czegoś, ciężko mi nawet to opisać, no baaardzo orginalne:rolleyes: Lady zdarłaś tapetę no i co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 16.05.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 hello dziewczęta:) MarJel, ale żeś mnie zaciekawiła teraz z tą ścianą płaczu:rolleyes: i tapetą w salonie..... i znowu każesz nam czekać...... okrutna jesteś normalnie;) Saly ni się obejrzysz, a jak pisze MarJel będziesz płytki wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.05.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Pewnie w tym tygodniu skończą kwadraciki to zrobię fotki i zaspokoję Twoją ciekawość Oldzia, nawet w sobotę miałam aparat ,ale tak się cieszyłam tą pralnią że nie miałam weny latać z aparatem.Powiem Wam że pralnia to będzie suuper, podoba mi się teraz bardziej jak moje łazienki, może dlatego że ma szafki:rolleyes:Teraz to już nie mogę doczekać się szafek w łazienkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 16.05.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 ok:) no na pralnie też czekam - czekamy;):) bo na pewno nie tylko ja jestem ciekawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 16.05.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Saly ale fajnie, ze będziesz miała tak wysoko sufity, mi się to zawsze podobało, moja koleżanka ma mieszkanie w starej kamienicy i tam tez ma tak wysoko sufit Mar Jel u Ciebie to nawet pralnia będzie dziełem sztuki Oldzia jak się ma takiego zdolnego męża to napweno wszystko jest super a gdzie jest Tomek88 ??? miał do mnie przyjechać i coś się nie wybiera???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomus88 16.05.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Witam Błękitna. Dzięki za zaproszenia ale bo głębokich dyskusjach z żoną zdecydowaliśmy się na Benia V. Już przesądzone budujemy V ale jeszcze raz dzięki za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 16.05.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 no kurcze to chyba dużo większy dom, co? no cóż trudno, może ktoś jeszcze mnie odwiedzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomus88 16.05.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 No tak... ale jeżeli są możliwości to chyba pobudować większy co nie...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 16.05.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 jeśli są możliwości i takowe potrzreby to pewnie, ze tak mnie nawet możliwości Benka II troche przerastają więc ja pobudowałam mniejszy hih ale życzę powodzenia i mam nadzieje, zę będzicie się udzielać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomus88 16.05.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 No potrzeby na pewno są... narazie jesteśmy na etapie Decyzji o warunkach zabudowy, ale już czytamy jakieś porady oglądamy zdjęcia i takie tam jak każdy przed budową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts