Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

HeloŁ!

Ławka do wiatrołapu Mar-Jel jest zaje.. fajna.

Gdzie Wy to wynajdujecie ?

u mnie barierka schodowa w końcu zamontowana, kuta z zawijasami brak pochwytu drewnianego jeszcze.

popełniłam jedną rzecz , mianowicie zakupiłam sprzęt do kuchni(piekarnik, okap i płytę ind) Amica z nowej linii Integra.

Co ciekawe na szkle płyty ind. napisane jest Made in Germany .>

Opinie ma bardzo dobre , zobaczymy jak będzie działać, zmywarka będzie siemens a lodówkę mam Liebherr.

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Blekitna miło że pytasz :-)

Więc tak dom z założenia miał być mniejszy niż Benio V tzn mniej niż 200 metrów

Nie wiem jak to się dzieje ale póki co wydaje mi się wielki Może nawet ciut za -

może przez wysokość bo na gotowo parter ma mieć 3 metry - i to stwarza wrażenie "Wielkości"

Prace idą niby szybko ale dla mnie za wolno.... Pieniążki idą jak woda aż strach że już tyle poszło

Juz niecierpliwie czekam na etap wykańczania

Heloł

Saly jak się cieszę że już widać kawałek domku, to chyba lepiej że się wydaję w środku za duży niż za mały, za nim się obejrzysz zacznie się wykończeniówka, ta że planuj już powoli wybieraj płytki, bo potem wszystko na raz Ci się zwali na głowę.

Lady, w lokalu przez tydzień chłopcy waskrobali i walili ściany w niektórych miejscach odkryli cegłę (bo taki był zamiar) skuwali stare płytki( a były dwie warstwy) zwalili jeden cały sufit (teraz jest drewniany z belek i taki prawdopodobnie zostanie, tylko pomalowany na biało) I wynosili, wynosili, wynosili gruz. W tym tygodniu już będą coś ciekawszego robić.

W benku, jest już tapeta w salonie, stolarz już zrobił szafki w pralni ( jedną pod zlew, drugą na środki czystości itp.), są szare, proste i jak dla mnie rewelacja!!!

Zrobił też kompozycję z kwadratów na ścianie płaczu przy schodach, teraz wystarczy nakleić tylko lacobel, nie widziałam jeszcze takiego czegoś, ciężko mi nawet to opisać, no baaardzo orginalne:rolleyes:

Lady zdarłaś tapetę :eek: no i co tam u Ciebie?

Pewnie w tym tygodniu skończą kwadraciki to zrobię fotki i zaspokoję Twoją ciekawość Oldzia, nawet w sobotę miałam aparat ,ale tak się cieszyłam tą pralnią że nie miałam weny latać z aparatem.

Powiem Wam że pralnia to będzie suuper, podoba mi się teraz bardziej jak moje łazienki, może dlatego że ma szafki:rolleyes:

Teraz to już nie mogę doczekać się szafek w łazienkach:)

Saly ale fajnie, ze będziesz miała tak wysoko sufity, mi się to zawsze podobało, moja koleżanka ma mieszkanie w starej kamienicy i tam tez ma tak wysoko sufit :)

Mar Jel u Ciebie to nawet pralnia będzie dziełem sztuki :)

Oldzia jak się ma takiego zdolnego męża to napweno wszystko jest super :)

a gdzie jest Tomek88 ??? miał do mnie przyjechać i coś się nie wybiera???? :welcome: