Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Saly w naszym mieszkaniu ( jak i w całym budynku) okna są obustronnie w kolorze złoty dąb, i nie zwróiłam uwagi na mechanizm o którym mówisz... a mamy właśnie takie drzwi które najpierw bierzesz delikatnie do siebie a potem w bok. A te mechanizmy robią tylko w kolorze brązowym??? jaki Ty chciałabyś kolorek?

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karolcia

Dziękuję Ci za info- chciałam w brąz ale okna złoty dąb - a ta firma co mi okna robi ten mechanizm ma ciemny brąz w plastiku i to średnio pasuje :-(

A ta "lepsza"wersja jest KOSMICZNIE droga x 3 w stosunku do takich jak Ty "chyba" masz.

Wygląda to fajnie bo tylko naciska się w klamce cuś i przesuwa jak drzwi do szafy leciutko i bez tego że najpierw do przodu no i nie ma progu wogóle

Ale nie będę się wygłupiać i płacić tyle pieniędzy

No Saluś nie wygląda to idealnie, inaczej przy różnym oświetleniu, ale myślę,że teraz to widzisz , bo się na tym skupiasz ja mieszkam tu już jakiś czas i totalnie nie zwracałam na to uwagi... oczywiście fajne są "te drugie" ale rzeczywiście róznica ogromna!:jawdrop:

Oto kilka fotek rzeczywistych, poglądowych ;)

http://img824.imageshack.us/img824/2563/dsc0737i.jpg

http://img685.imageshack.us/img685/2886/dsc0741c.jpg

http://img859.imageshack.us/img859/8246/dsc0746l.jpg

http://img862.imageshack.us/img862/8079/dsc0750q.jpg

Hej dziewczynki :)

Marjelko!Pytałaś o krzesła jakie zamówiłam?Do głowy przychodziło mi 1000 modeli,fasonów ,kolorów-ale jednak stchórzyłam i wybrałam proste.To znaczy krzesła w jaśniutkiej tkaninie typu nanoflock.To podobno magiczna tkanina z której łatwo schodzi brud,a nawt długopis (jak będzie-okaze się :D).Więc moje krzesła są wysokie pikowane - zresztą jak przyjedziesz do mnie to zobaczysz :p.

W tym samym stylu mam też krzesła barowe.W sumie jestem zadowolona.Krzesła są wygodne i eleganckie-i nie grają pierwszych skrzypiec w pomieszczeniu :D

Edytowane przez lady in red

Karola-piękny,duży taras!Widzę ratanowy komplet z Benia:)Coś jeszcze z domku zabrałaś?Czy wszystko zostało?Może tak namówimy Cię na inspiracyjne fotki ze środka mieszkania.Bo znając Ciebie fajnie jest :)

praho!Jak się bawiłaś na koncercie?

Marjelko!A gdzie fotki :p?

Lady - koncert był suuuper! Shakira odstawiała taki taniec brzucha, że szok :jawdrop: naprawdę ma super głos, boskie ciało i pięknie tańczy :) może muzycznie to wolę inne rzeczy, ale i tak atmosfera koncertu była świetna i zrobiła mega show :) zwłaszcza jej taniec wywarł na mnie niesamowite wrażenie :)

Witaj Ana - no warto zobaczyć Benia na żywo Ja miałam budować Benia V i specjalnie z Łodzi do Lublina pomknęłam

Z różnych przyczyn buduje inny dom Ale Benki są klasyczne, śliczne, eleganckie a V - bardzo duża :

Praha - no to zazdroszczę koncertu Po Twoim wpisie każda myśli teraz pewnie o odchudzaniu hihihiih :-)

Część dziewczynki :)

Lady domek sprzedalismy bez mebli, została tylko stała zabudowa, czyli cala kuchnia, zabudowywane szafy i garderoba , czy szafki w łazienkach.

Sofy z salonu mam w obecnym mieszkaniu, mamy tą samą sypialnie (łózko wyląduje w nowym domku w pokoju gościnnym), stół jadalniany i krzesła dałam na przechowanie moim rodzicom, maja duży dom i moglam to spokojnie upchnąć... a meble ogrodowe ratanowe, szkalny stół z krzesłami zmieścily sie luźniutko na tarasie, mało tego, dokupiłam jeszcze dwa drewniane , rególowane leżaki które uwielbiam :cool:

Zapraszam do mnie na kawkę to wtedy zobaczysz mieszkanko, nie robiliśmy tu mega cudów bo potem będziemy je wynajmować ale samo w sobie jest fajne bo ma 100m2 duży salon kuchnie, 2 sypialnie, garderobe, łazienke i wc.

Pozdrawiam i zapraszam :)