Karolina i Artur P 18.05.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Saly w naszym mieszkaniu ( jak i w całym budynku) okna są obustronnie w kolorze złoty dąb, i nie zwróiłam uwagi na mechanizm o którym mówisz... a mamy właśnie takie drzwi które najpierw bierzesz delikatnie do siebie a potem w bok. A te mechanizmy robią tylko w kolorze brązowym??? jaki Ty chciałabyś kolorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.05.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Karolcia Dziękuję Ci za info- chciałam w brąz ale okna złoty dąb - a ta firma co mi okna robi ten mechanizm ma ciemny brąz w plastiku i to średnio pasuje A ta "lepsza"wersja jest KOSMICZNIE droga x 3 w stosunku do takich jak Ty "chyba" masz. Wygląda to fajnie bo tylko naciska się w klamce cuś i przesuwa jak drzwi do szafy leciutko i bez tego że najpierw do przodu no i nie ma progu wogóle Ale nie będę się wygłupiać i płacić tyle pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.05.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 No Saluś nie wygląda to idealnie, inaczej przy różnym oświetleniu, ale myślę,że teraz to widzisz , bo się na tym skupiasz ja mieszkam tu już jakiś czas i totalnie nie zwracałam na to uwagi... oczywiście fajne są "te drugie" ale rzeczywiście róznica ogromna! Oto kilka fotek rzeczywistych, poglądowych http://img824.imageshack.us/img824/2563/dsc0737i.jpg http://img685.imageshack.us/img685/2886/dsc0741c.jpg http://img859.imageshack.us/img859/8246/dsc0746l.jpg http://img862.imageshack.us/img862/8079/dsc0750q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 18.05.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Jejku KarolciaBardzo Ci dziękuję To taki standard i faktycznie sie czepiam Jest OK Buziaki za szybką reakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.05.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Nie ma problemu, a to normalne,że chcesz wszytsko jak najlepiej przemyśleć i podjąc trafne decyzje Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana 1719509028 18.05.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witam, zastanawiam się nad kupnem projektu Bededykt, może wie ktoś gdzie na podkarpacku buduje Beńka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 19.05.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Karolina - ale masz świetny taras rewelacja! MarJel - no to jak będzie z tymi fotkami, hę? Ana - witamy, witamy:) napisz, która wersja Benka podoba Ci się najbardziej, bo jestem ciekawa. "Benkowe zagłębie" jest w lubelskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.05.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) Hej dziewczynki Marjelko!Pytałaś o krzesła jakie zamówiłam?Do głowy przychodziło mi 1000 modeli,fasonów ,kolorów-ale jednak stchórzyłam i wybrałam proste.To znaczy krzesła w jaśniutkiej tkaninie typu nanoflock.To podobno magiczna tkanina z której łatwo schodzi brud,a nawt długopis (jak będzie-okaze się ).Więc moje krzesła są wysokie pikowane - zresztą jak przyjedziesz do mnie to zobaczysz . W tym samym stylu mam też krzesła barowe.W sumie jestem zadowolona.Krzesła są wygodne i eleganckie-i nie grają pierwszych skrzypiec w pomieszczeniu Edytowane 19 Maja 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.05.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Karola-piękny,duży taras!Widzę ratanowy komplet z Benia:)Coś jeszcze z domku zabrałaś?Czy wszystko zostało?Może tak namówimy Cię na inspiracyjne fotki ze środka mieszkania.Bo znając Ciebie fajnie jest praho!Jak się bawiłaś na koncercie? Marjelko!A gdzie fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 19.05.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Lady - koncert był suuuper! Shakira odstawiała taki taniec brzucha, że szok naprawdę ma super głos, boskie ciało i pięknie tańczy może muzycznie to wolę inne rzeczy, ale i tak atmosfera koncertu była świetna i zrobiła mega show zwłaszcza jej taniec wywarł na mnie niesamowite wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.05.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 praho! Więc pozostaje Ci dzielnie ćwiczyć taniec brzucha .Może kiedyś wpadniemy i na Twoje szoł Fajnie,że się dobrze bawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 19.05.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 praho! Więc pozostaje Ci dzielnie ćwiczyć taniec brzucha .Może kiedyś wpadniemy i na Twoje szoł haha :lol2: chyba taniec pływającego tłuszczyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.05.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 praho! Przesadzasz pewnie ;)Pozatym nie wiesz,że dzięki tańcowi się chudnie?A dzięki tańcowi brzucha szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 19.05.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 co do brzucha, to ja mam takie zajebjaszcze hulahop, które zbija tłuszcz w talii, ale robią się po nim takie siniaki!!!! masokratory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana 1719509028 19.05.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witam, interesuje mnie każdy model Benka, a gdzie dokładnie można zobaczy domy??Chciałabym zobaczyc ogólnie jak wygląda Beniek w srodku Interesują mnie okolice od strony Kraśnika, gdyż jestem z podkarpacia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.05.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witaj Ana - no warto zobaczyć Benia na żywo Ja miałam budować Benia V i specjalnie z Łodzi do Lublina pomknęłam Z różnych przyczyn buduje inny dom Ale Benki są klasyczne, śliczne, eleganckie a V - bardzo duża : Praha - no to zazdroszczę koncertu Po Twoim wpisie każda myśli teraz pewnie o odchudzaniu hihihiih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomus88 19.05.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) MarJel a ktoś oprócz Ciebie na forum buduje Benka V?? Lady in red a ty jaki domek budujesz?? Edytowane 20 Maja 2011 przez Tomus88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana 1719509028 19.05.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Będę w przyszłym tygodniu w Lublinie Saly mogłabyś mi napisać gdzie dokładnie byłaś zobaczyć Benka?? Masz może namiary na właścicieli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 19.05.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Ana nie wypada mi podać namiarów bo nie wiem czy sobie tego życzą Ale mam nadzieję, ze Takowi sie po Twoim wpisie odezwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.05.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Część dziewczynki Lady domek sprzedalismy bez mebli, została tylko stała zabudowa, czyli cala kuchnia, zabudowywane szafy i garderoba , czy szafki w łazienkach. Sofy z salonu mam w obecnym mieszkaniu, mamy tą samą sypialnie (łózko wyląduje w nowym domku w pokoju gościnnym), stół jadalniany i krzesła dałam na przechowanie moim rodzicom, maja duży dom i moglam to spokojnie upchnąć... a meble ogrodowe ratanowe, szkalny stół z krzesłami zmieścily sie luźniutko na tarasie, mało tego, dokupiłam jeszcze dwa drewniane , rególowane leżaki które uwielbiam Zapraszam do mnie na kawkę to wtedy zobaczysz mieszkanko, nie robiliśmy tu mega cudów bo potem będziemy je wynajmować ale samo w sobie jest fajne bo ma 100m2 duży salon kuchnie, 2 sypialnie, garderobe, łazienke i wc. Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts