Saly 20.05.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Hej dziewczyny Co to za cisza???? MarJel - chyba Cię wciągnął wir remontowania??? Szkoda że tak daleko mieszkasz u mnie w pracy też mały remont by się przydał - moze tak przy okazji bym sie załapała???? A tak serio mam nadzieję ze u Ciebie wszystko OK i nieobecność na forum to tylko brak czasu Pozdrawiam i śle Buziaki Blekitna - a Co u Ciebie ???? Udało się z tym kredytem i co z dachem Znalazłaś jakąś sensowna firmę? Praha a u Ciebie ? - już ochłonęłaś po kontakcie ze światem show biznesu ? hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.05.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 (edytowane) Karolka! Fajnie,że wszystkie meble zostały rozplanowane:)Widzę,że masz piękne duże mieszkanie-i wieelki taras z panoramą na miasto:)Niektórzy marzą o takim mieszkaniu-a u Ciebie to tylko na okres przejściowy.Szczęściara z Ciebie Dzięki za zaproszenie :)Moje zaproszenie dot. Was i MarJerki również nadal aktualne.Tylko problemem u mnie jest.....brak czasu .Jak pisałam Ci jutro wesele ,w przyszłą niedziele komunia Młodego więc mnóstwo prób,przygotowań,póżniej codziennie do kościoła,bo biały tydzień,a w czercu mamy jeszcze jedno wesele i myślimy o przeprowadzce czerwcowej.Więc nasze zaproszenie wciąż aktualne- ale jeszcze chwilę jeśli pozwolisz Marjelko-a co u Ciebie?Taka zapracowana jesteś? Pozdrawiam, Edytowane 20 Maja 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 20.05.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Saluś cały czas się bujam, dach dałam 4 ekipom do wyceny i czekam co do kredytu to czekam jeszcze na jeden bank i podejmuje decyzje. dałam dziś do wyceny drzwi wejściowe. a jak u Ciebie? ekipa budowlana daje rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 20.05.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Hej Blekitna No to czekam na dobre wiadomości i kredytowe i dachowe U mnie ekipka działa, działa - pojawia sie szereg wątpliwości - mam chwile zwątpienia bo dużo teraz sie dzieje i czasem trzeba szybko jakieś decyzje podejmować Ale do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 20.05.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 właśnie to jest najgorsze, że trzeba szybko podejmowac decyzje na dłuuuuggggiiiieee lata i niektórych rzeczy nie da się poprawić, pamiętasz jak miałam dylemat co do tych kolumn u mnie w beniu, to zdecydowałam, ze je maskuje, patrzyłam na nie codziennie i tak mnie wkurzały, ze stwierdziłam, że musze je wtopić w mur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.05.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 (edytowane) Cześć Wszystkim, jestem,żyję i mam się dobrze, ostatnio nie mam weny i czasu na forum. Miło że pytacie i pamiętacie o Marjelce Tomus, nie znam na forum osoby która oprócz mnie buduje benka V Ana ,witaj, pytałaś na privie, odpowiem tutaj, otóż, zapraszam możesz zobaczyć mój dom, mieszkamy w Lublinie. Na etapie budowy i wykańczania domu, nie robię problemów, aby ktoś z przypadkowych osób zwiedzał mój dom ( oczywiście nie mówię o dziewczynach z forum z którymi się zaprzyjaźniłam) Niebawem nadejdzie moment że zacznę zwozić swoje osobiste rzeczy i powoli się przeprowadzać i wtedy mój dom będzie można oglądać jedynie na fotkach które udostępnię na forum jak i odpowiem na pytania związane z nim. To tak dla wyjaśnienia na przyszłość. ( mówię tu o osobach dla mnie obcych) Tyle w woli wyjaśnienia, napisz jaki Ci ewentualnie termin odpowiada, a na tym etapie wykańczania domu w którym w tej chwili jestem z przyjemnością Ci pokarzę. Pozdrawiam moje kofane psiapsiułki forumowe, wiem że czekacie na fotki;)......może jutro;) Edytowane 21 Maja 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.05.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Olka! Ty mnie nawet nie denerwuj bo Cię kopnę w du..ę jak przyjdziesz oczywiście:P No! Wy to prawie jak rodzina już, to zapraszać nie muszę, drzwi dla Was są zawsze otwarte:) A jak obiecałaś to Kochana, słowa musisz dotrzymać i przyjechać ze swoim przystojniakiem do nas i kuniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.05.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 To dobrze Martusia ,że u Ciebie wszystko ok Proszę się już dłużej nad nami nie znęcać, i fotki wrzucać, bo my juz nóżkami przebieramy! P.S Zrobiło się cieplutko więc ponawiam zaproszenie kawusiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.05.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 MarJel ja tez ponaglam o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 (edytowane) P.S Zrobiło się cieplutko więc ponawiam zaproszenie kawusiowe Właśnie zajrzałam do Twojego dziennika Karolcia, jaki Ty masz taras , suuper, ja nie wiem że też Wam się chcę budować dom mając taką chatę. Nie przepuszczę takiej okazji i na kawę na takim tarasie, z takim widokiem na pewno przyjdę. Sądząc po widoku z Twojego tarasu mieszkamy 5 min drogi od siebie:lol2: Niech no tylko Lady się pojawi na forum, to może obie byśmy przyszły:cool: Mówisz że najlepiej po 19? Czy coś się zmieniło? edit. Wyszło na to że myślę tylko o swoich wygodach i kawie, a to nie tak oczywiście najbardziej mi zależy żeby wreszcie zobaczyć Waszą Juleczkę hmm wszystko przez ten taras Edytowane 22 Maja 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 .Chociaż muszę go pochwalić ,że o siebie dba,przekroczył 30-stkę i nawet nie dorobił się jeszcze brzucha:p U nas wręcz odwrotnie, ani ja, ani mój m płaskiego brzucha nie mamy , to przynajmniej nacieszymy oko i się może zmobilizujemy żeby wreszcie przejść na jakąś dietkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 22.05.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Coś tu i dietach mowa ... pamiętajcie ,że trzeba bardzo dbać o linię a linia musi być GRUBA i WYRAZISTA ! (żeby nie zginąć w tłumie oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.05.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 W takim razie na pewno sie nie zgubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 22.05.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 U nas wręcz odwrotnie, ani ja, ani mój m płaskiego brzucha nie mamy , to przynajmniej nacieszymy oko i się może zmobilizujemy żeby wreszcie przejść na jakąś dietkę Marjel Ty się nie martw tym faktem......, ale Ola i jej m jeszcze w ciąży nie chodzili;) i na brzuszek przyjdzie czas:) tak to zazwyczaj bywa....... bynajmniej w wielu przypadkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.05.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Ja po pierwszej ciąży ważyłam (i wygladałam) mniej niż przed .Niestety po drugiej chyba osiadłam na laurach i został mi bałwanek Arielka dzisiaj wrzuca foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 22.05.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 kakusku u mnie tak samo.., ale jakoś ten brzuch już nie taki, jak przed:rolleyes: a mój m przechodził to ze mną, więc rozumiecie;) nie ma lekko, w tym stanie ciężko oprzeć się przyjemnością no, no czekamy na foty MarJeluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.05.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 U mnie też cała reszta ok. tylko ten brzuch..... Dzisiaj popołudniu w kościele moje dziecię ma rocznicę komunii, a zaraz potem śmignę do benia i po popykam trochę fotek, tak że pewnie wieczorem:) nie spodziewajcie się cudów, na razie trochę dom odpuściłam bo zajęłam się swoim lokalem, który za tydzień mają skończyć więc jest gorąco:cool: Zakupy które poczyniłam w ikei do domu w Wa-wie są w pudełkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.05.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 MarJel lokal też możesz pofotografowac-będziesz miala od razu reklame na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.05.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Hej! Melduję się chciałam napisać w ten poranek,bo dopiero wstałam .Balowaliśmy do 5 rano na weselu więc czuję się usprawiedliwiona ...Tylko jakoś dziwnie głowa boli A w spawie wspólnej kawy ta tarasie Karoli-jestem jak najbardziej ZA (o ile zgramy terminy ) Looknę wieczorem czy Marjelka wstawiła zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.05.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) hej dziewuszki wczoraj były problemy żeby wejść na forum, jakiś błąd mi się wyświetlał, więc wklejam dzisiaj fotki. Wielka ściana przy schodach, nasz pomysł na nią, lacobel w trzech kolorach szarości:D http://img12.imageshack.us/img12/4310/dsc0350vc.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img200.imageshack.us/img200/7207/dsc0342is.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img709.imageshack.us/img709/4249/dsc0343w.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img809.imageshack.us/img809/258/dsc0347k.jpg Uploaded with ImageShack.us Widok z dołu http://img853.imageshack.us/img853/7457/dsc0353y.jpg Uploaded with ImageShack.us mageshack.us/img30/8875/dsc0345lf.jpg[/img][/url] Widok na wprost ( z pralni) Uploaded with ImageShack.us http://img833.imageshack.us/img833/5300/dsc0344c.jpg Uploaded with ImageShack.us Kolejny element na ścianie na dole, tej samej, przy samym wejściu na schody, w tle widać tapetę w salonie i jadalni tu też lacobel i grafitowe lustra http://img39.imageshack.us/img39/4877/dsc0356w.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img90.imageshack.us/img90/9086/dsc0357z.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 23 Maja 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts