Karolina i Artur P 24.05.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) Jasne mi pasuje przyszły tydzień jak najbardziej bo tydzień później jade na Węgry a potem są chrzciny Julci wiec ciut zalatana będę ... Wrzucaj fotki koniecznie!!!! i bombelki też! będziemy oglądać i podziwiać Edytowane 24 Maja 2011 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 24.05.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 HEJ! ALE, ŻEŚCIE NAPISAŁY!!! miałam problem, zeby wejść na forum ale już jest ok mar jel u Ciebie to jak zawsze jest pieknie co do IKEI też byłam w niedziele po takie pierdoły do kuchni, na szczęście ja mam blisko do Ikei (30 km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 25.05.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Hej, a ja mam jeszcze bliżej i to do największej ikei w Polsce :P:P ostatnio postanowiłam zrobić spiżarnię, kupiłam w ikei 2 regały po 60 zł + dodatkowe półki za 20 zł + jakieś pudełka kartonowe i wyszło naprawdę fajnie, pomimo minimalnego nakładu finansowego a mój m. jaki był zachwycony:) tylko miałam kłopot, bo na zakupy pojechałam sama moim małym autkiem miejskim i się nieźle nagimnastykowałam, żeby to w nim poutykać ale koniec końców wszystko weszło prawie jak do kombiaka MarJel - wszystko u Ciebie jak zwykle bardzo ładnie! Widzę, że cały czas trzymasz się jednej tonacji A zakupy z ikei super, wszystko mi się podoba. Dobrze, że od razu pojechałaś po całości na zakupach, to chociaż warto było wynająć transport:D albo po prostu TIR z dostawami do ikei skręcił przez przypadek na Lublin, dojechał do Ciebie i tak już zostało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 25.05.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Marjelko! Oczywiście zakupy ikeowskie bardzo udane!Ektropy są fajne i tanie :)Nawet nie widziałam,że ikea dowozi towar.Ale widzę,ze Wy i tak korzystaliście z własnego transportu. Ciekawa jestem efektu bąbli w Twojej łazience:) A w sprawie spotkania?Ja w przyszłym tygodniu mam "biały tydzień" u Młodego,ale po 19 jestem już wolna i "wymodlona " .W tę niedzielę komunia Ja się dostosuję Edytowane 25 Maja 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Marjelko! A w sprawie spotkania?Ja w tym tygodniu mam "biały tydzień" u Młodego,ale po 19 jestem już wolna i "wymodlona " Aniele mój Ja pisałam o przyszłym tyg. , bo w tym nie dam rady. Bąbelki jednak jeszcze nie wiszą, za to kinkiety w sypialni tak i tu mam znowu dylemat, zaraz postaram się wrzucić fotki. praha no u mnie tonacja bez zmian- nuuuda:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Otóż wiszą już kinkiety w sypialni mój m twierdzi że za czarne , żyrandol też ma być czarny, kupię na łóżko poduchy czarne i zastanawiam się nad ławeczką lub pikowaną prostokątną pufą przed łożko chyba w kolorze czarnym....lub białym jak łóżko.... Tyle z czarnego reszta szara i biała z odrobiną fioletu. Czy te kinkiety pasują tutaj? Czy faktycznie coś nie teges? Łazienka przy sypialni też ma czarne elementy:D http://img40.imageshack.us/img40/4527/dsc0388d.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img20.imageshack.us/img20/3764/dsc0387je.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img716.imageshack.us/img716/9110/dsc0392l.jpg Uploaded with ImageShack.us Zaczyna się robić czarna zabudowa w przy sypialnianej łazience http://img146.imageshack.us/img146/3959/dsc0394n.jpg Uploaded with ImageShack.us Chyba wszystko, łazienka, garderoba, sypialnia tworzy jedną całość???:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 25.05.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 MarJelko! Może źle się wyraziłam,bo Karola (z tego co zrozumiałam pisała o przyszłym tygodniu ).U mnie ten tydzień "gorący" bo w niedzielę komunia. Ale w przyszłym mam nadzieję,że będzie już spokojniej i dam radę wieczorem wygospodarować trochę czasu na spotkanie Dawaj zdjęcia kinkietów :)Co Ci w nich nie pasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 25.05.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Widzę,że pisałyśmy posty jednocześnie Są i zdjęcia . Ja widzę tu mój kinkiet :pTeż mam czarny-ale w wiatrołapie .Nie słuchaj mojej opinii bo ja lampy z rodziny barocco po prostu uwielbiam i jestem nieobiektywna:) Trudno oceniać bez dodatków-ale faktycznie dobrze jak kinkiet jest w kolorze jaki występuje równieżna tapecie.Chyba,że ma być kontrastowo i kinkiety mają się wyróżniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) To co mówisz Lady że na nic, czy ujdą w tłumie? Jeszcze się zastanawiam żeby je może dać do salonu na tą tapetkę szaro czarną, żyrandol w salonie będzie chyba taki, bo może jeszcze pójdzie do sypialni... http://img197.imageshack.us/img197/588/dsc0327rd.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img62.imageshack.us/img62/7753/dsc0329c.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 25 Maja 2011 przez MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.05.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 (edytowane) Lady, MarJel to już chyba wszystkie wiemy i rozumiemy ,że chodzi o przyszły tydzień Co do konkretnego dnia oczywiście sie jeszcze zgadamy ale któregoś koniecznie musimy sie w końcu spotkać na pogaduchy, bo aż nie ładnie,że tak blisko mamy do siebie a jeszcze sie nie złapałysmy Martusia... mi sie kinkiety podobają bardzo, czerń przewijć się będzie w sypialni, w łazience już jest więc moim zdaniem jak najbardziej ok Ale oczywiscie do tapetki w salonie ewentualnie tez wyglądały by fajnie więc moim zdanie poczekaj na całą resztę rzeczy do sypialni i jeżeli wtedy nie będzie Ci do końca pasowało to przewiesisz je do salonu... ale mi się bardzo podoba! Edytowane 25 Maja 2011 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 25.05.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 mar jel kinkiety ładne, ale ten żyrandol mi się nie podoba, zbyt "bogaty", ale powiem szczerze, że ten żyrandol to wogóle nie w moim guście i dlatego mi się nie podoba, więc mną się nie przejmuj praha nie wiedziałam, ze tam u Ciebie jest największa IKEA myslałam, ze te w wawie są naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 25.05.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Blekitna - sama zobacz :lol2: http://automobilia.pl/wp-content/gallery/rozne/ikea_lodz_airwall_8x6.jpg MarJel - kinkiety bardzo ładne, jeśli dasz czarne dodatki to myślę, że będą ok, na ten moment rzeczywiście są 'za czarne' ale będzie dobrze;) a na tej tapecie w salonie chyba jeszcze lepiej by wyglądały Ja się teraz zaczęłam zastanawiać, bo jakoś kolor tej Twojej tapety w sypialni słabo mi się łączy z fioletem, może to będzie zależało od odcienia fioletu? Teraz jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 praha tapeta jest szara, a listki szaro fioletowe, to właśnie do tapety będą te dodatki fioletowe, może nie widać dobrze kolorków na fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.05.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 :lol:Dziewuszki w związku z tym że za bardzo zdominowałam ten wątek o Benku, postanowiłam się przenieść do własnego Fotki i plotki u MarJel http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180223-Fotki-i-plotki-u-MarJel A tak naprawdę to już dawno obiecałam założyć swoją galerię i dziś w sumie przez przypadek założyłam, Zapraszam do siebie:lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.05.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Byłam, galerię odwiedziłam i baaaardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 25.05.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 26.05.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 byłam i mam zamiar być stałym gościem, widze mar jel, że strasznie lubujesz się w szarościach, wszędzie są jakieś odcienie szarego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 26.05.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Ja ostatnia gościłam w galerii MarJelki .Ale cóż królowa zawsze przychodzi ostatnia :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 26.05.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 lady pamiętaj, że królowa jest tylko jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.05.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 lady, blekitna , ale się z Was uśmiałam, wariatki normalnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts