minioiminio 18.10.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Rynny Marleya. Super ekipa nawaliła i tutaj. Tak myślę. Zdaje się, że jest to system na uszczelki. Oni wymazali mi rynny w środku jakimś silikonem, czy czyś takim. Chyba to nie powinno tak wyglądać. Czy może się mylę. Proszę o szybka odpowiedź. Jutro idę wrzeszczeć. (Nie chciałabym, by okazało się, że wrzeszczę bez potrzeby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zavadcoff 19.10.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 U mnie są uszczelki, nie potrzeba silikonu! Fakt, uszczelki wąskie i delikatne, ale widocznie takie producent przewidział i przetestował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 19.10.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 U mnie są uszczelki, nie potrzeba silikonu! Fakt, uszczelki wąskie i delikatne, ale widocznie takie producent przewidział i przetestował. U mnie tak samo. Raz się rozszczelniło (błąd montażu), założyli z powrotem, bez silikonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 19.10.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 ja mam bez silikonu.kiedys w serwisie samochodowym powiedzieli mi, ze silikon niszczy gume, bo ja rozpulchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 19.10.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 a CO Z RYNNAMI SPUSTOWYMI ? POD JAKIM KONTEM PRODUKOWANE SA KOLANKA? JA KUPIŁAM SYSTEM RYNNOWY PROFIL I NAGLE OKAZAŁO SIE IŻ KOLANKA DO RYNIEN SPUSTOWYCH PRODUKOWANE SA POD JEDNYM KONTEM 60sTOPNI- A UMNIE NAJLEPIEJ WYGLADAŁOBY 30ST. Nie idzie dokupić innej firmy bo nie beda pasować Każda firma produkuje tylko pod jednym kątem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minioiminio 19.10.2006 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 No to mam problem. Chyba trzeba zabić tych "fachowców" od siedmiu boleści. Tylko niech mi ktoś mądry powie co z tym fantem teraz zrobić?Rynny muszę ściągnąć, bo źle założyli i zrobili za krótkie. A co z silikonem, skrobać czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 20.10.2006 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 O Jezu minio coś Ty za ekipę trafiła. Ja mam Kaniona z klejonymi denkami. Niestety denka ciekną i sam zasmarowałem silikonem dekarskim od środka. Nie robiłbym z tego tragedii. Jeżeli zrobili za krótkie rury spustowe to każ im je wymienić za własną kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 20.10.2006 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 a CO Z RYNNAMI SPUSTOWYMI ? POD JAKIM KONTEM PRODUKOWANE SA KOLANKA? JA KUPIŁAM SYSTEM RYNNOWY PROFIL I NAGLE OKAZAŁO SIE IŻ KOLANKA DO RYNIEN SPUSTOWYCH PRODUKOWANE SA POD JEDNYM KONTEM 60sTOPNI- A UMNIE NAJLEPIEJ WYGLADAŁOBY 30ST. Nie idzie dokupić innej firmy bo nie beda pasować Każda firma produkuje tylko pod jednym kątem? Marley ma dwa kąty kolan. Polecam ich stronę www i katalog online. Silikon jest niepotrzebny, ale też nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.10.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 szkoda że wcześniej tego nie wiedziałam . teraz juz za póżno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minioiminio 21.10.2006 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minioiminio 21.10.2006 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Ekipa z polecenia!! I to od kilku osób. Tyle, że chyba zależy kto ma wymagania. Rada dla innych: Mimo serdecznego polecania, nawet przez życzliwych znajomych NAJPIERW ZOBACZ EFEKTY ICH PRACY U INNYCH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts