SamuelMysia 04.05.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Niestety życie rodzinne i budowa domu całkowicie pochłonęły ostatnie resztki wolnego czasu. Skąd ja to znam? Ja bym tu jeszcze dodała studia i dorywczą pracę... I jak tu znaleźć czas i zapał, żeby trenować? Nie mówiąc o siłach... Mysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tukaj 01.06.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witam, Ja też miałem czteroletni epizod z karate DOSHINKAN - http://doshinkan.wizytowka.pl/ , ale myślę, że można zawsze wrócić do ćwiczeń przynajmniej rekreacyjnie, dla zdrowia. pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BASZA5 02.06.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Parę miesięcy temu zapisaliśmy swojego 6 latka na judo.Jesteśmy bardzo zadowoleni. Po paru miesiącach bardzo amatorskiego treningu, nawet licznych nieobecności, jest duża zmiana sprawnosci. Były sytuacje kiedy przy upadku,mały, nieświadomie wykorzystał techniki padania i to jest to, o co nam chodzilo...Poza tym nie ma juz napadów złości, rozdrażnienia. Ćwiczenia pięknie rozładowują emocje. W ostatnim czasie maluchom które muszą chodzić na gimnastykę korekcyjną zaleca się właśnie sztuki walki.Jest teoria, która doszukuje się przyczyn wad kregosłupa w przykurczach mięśni. Judo, karate itp świetnie działają na takie maluchy. Jednym słowem polecam!!! My akurat korzystamy z zajęć na Politechnice Białostockiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts