arecki1338 19.10.2006 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 mam do was pytanie. wiadomo ze do pozwolenia trzeba miec projekt w 4 egz. po odebraniu pozwolenia wrocily do mnie 2, czy tak ma byc? rozumiem ze w starostwie zatrzymuja pewnie sobie jeden a gdzie ten drugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 19.10.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 jeden zostaje w starostwie a drugi w Powiatowym Inspektoracie nadzoru Budowlanego żeby potem mogli sprawdzic czy budujesz zgodnie z projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arecki1338 19.10.2006 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 czyli wszystko jasne. wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 19.10.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woody 19.10.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 właśnie skladam papiery,jak dugo się czeka na pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arecki1338 19.10.2006 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 ja czekalem jakies 40 dni, od momentu zlozenia wszystkch dokumentow przez architekta. Tak bylo u mnie, pow.starogardzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 19.10.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 wszystko zależy ile pracy mają w starostwie. a teraz troche luźniejszy sezon. może tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaros 23.04.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ja czekałem ok. 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 24.04.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ostateczny termin to 65 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILA25 25.04.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam jestem calkowicie zielona a chcemy z mężem wybudowac nasz maly domek.Czy mozecie mi powiedzieć ile mniej więcej kosztuje pozwolenie na budowe ??i nie wiem czy to prawda ale od 1.1.2008 pozwolenie nie bedzie potrzebne ??Pozdrawiam Mila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 25.09.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Od jakiegoś czasu dużo słyszę że nie będzie konieczne Pozwolenie na budowę. O tym że cały proces będzie uproszczony i skrócony. W najbliższym czasie będę musiała zmierzyć się z tą całą machiną biurokracji. Czy ktoś z forumowiczów orintuje się od kiedy maja wejść nowe przepisy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiap-w29 01.10.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Ponawiam pytanie !!!! Od jakiegoś czasu dużo słyszę że nie będzie konieczne Pozwolenie na budowę. O tym że cały proces będzie uproszczony i skrócony. W najbliższym czasie będę musiała zmierzyć się z tą całą machiną biurokracji. Czy ktoś z forumowiczów orintuje się od kiedy maja wejść nowe przepisy ??? Czy rzeczywiście nic nie wiadomo na ten temat? Nie chciałabym takiej sytuacji że złoże wniosek o PnB będę czekała a po miesiącu okaże się że PnB nie trzeba a jedynie rejestracja inwestycji. Więc jak to jest? Czekać na zmiany czy starać sie pozwolenie? Zaczynam budowę na wiosne, chciałabym już w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 01.10.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 żeby się czegoś dowiedzieć na ten temat wystarczy bez specjalnego szukania obejrzeć spis trescii forum... jest taki super dział http://forum.muratordom.pl/prawo-i-finanse,f106.htm, który w tym miejscuhttp://forum.muratordom.pl/prawo-budowlane-stan-aktualny-zmiany-etc,t123550.htmpozwala poczytać o zawiłosciach prawa budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts