shinobi 19.10.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Witam Kolejny problem w nowym mieszkaniu. A więc tak: kupiłem farbę Levisa Harmony 3, kolor z mieszalnika. Ale ponieważ na ścianie wyszło zupełnie coś innego, więc kolor był zmieniany, dokładnie 6 razy, ponieważ w sklepie nie byli w stanie tego zrobić za 1 razem. Tak więć w farbę zostało wlane duża ilość pigmentu. Kiedy pomalowałem nią ścianę, pojawił się problem: farba jest b. matowa i kiedy przejade po niej delikatnie paznokciem lub mocniej palcem, widać ślad maźnięcia i zostaje błyszczący ślad (tak jakby przejechało się palcem po zaparwoanej szybie). Pomalowane było wczoraj po południu, dzisiaj rano sprawdzałem i cały czas jest tak samo. Chyba już wyschło, bo jest to pomalowane wokół i za grzejnikiem. Z góry dziękuję za pomoc.pzdr,maciej Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/64183-farba-z-mieszalnika-problem-z-pigmentem-i-pow%C5%82ok%C4%85/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts