zarluk 19.10.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Witam!Wiem, że troszkę było już na ten temat na forum ale przydadzą się nowe opinie! Jestem przy końcówce układania płytek. Wzmacniać za jakieś 2-3 tyg. fugi płynami typu DELFIN?? W całym domu zastosowałem elastyczne fugi z Ceresitu. Wzmocnienie fug polega przecież na ich utwardzeniu-co więć z ich elastycznością??? Proszę o opinie!Z góry dzięki....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zarluk 19.10.2006 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 No i .............??Zero zainteresowania???Proszę piszcie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaras 19.10.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 myślę że warto tego typu płyny zastosować, fuga będzie mniej nasiąkliwa, łatwiejsza w utrzymaniu czystości, nie wiem czy dzięki temu się wzmocji ale raczej na elastycznosć to wpływu nie będzie miało. Ja u siebie po położeniu płytek nie zabezpieczyłem fug czego do dzisiaj żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts