Lami 19.10.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Tu możecie wpisywać swoje komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.10.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Witaj Lami - niech Wasz sen o domu z bali szybko się ziści...a nam fotki czem prędzej pokazujcie Powiedz, gdzie ten Wasz "kawałek podłogi" się znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lami 20.10.2006 04:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witaj fotki działki już wkrótce a działka jest w gminie Kartuzy wieś Kaliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 20.10.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 na pewno jak wyslesz meza to panie mu we wszystkim pomoga ja nie mialem z tym zadnego problemu nawet lecialy kserowac mi papiery to byl dla mnie olbrzymi szok. Tylko zeby sie ladnie ubral czekoladki nie zaszkodza. Niestety papierologia to tragedia ja latalem na poczatku jak dziki po urzedach na szczescie byly blisko siebie. CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lami 20.10.2006 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witaj Trochę mi wstyd że drugi wpis do dziennika i od razu takie @#$% ale czasem nerwy puszczają.. poczytałam Twój dziennik, niesamowite tempo.. i bardzo ładny domek, orientując się po blokach to chyba osiedle wybickiego czy cóś?? moja ciotka mieszka w Rokitnicy i często tamtędy jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 20.10.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 to dopiero poczatki trzeba sobie powiedziec co wazniejsze zdrowie czy budowa. Najwazniejsze to przyjac ze budowa bedzie trwala 2 lata. Ja mialem szczescie ze byly ekipy teraz to makabra wszyscy wyjezdzaja jednego dnia ekipa jest nastepnego juz siedzi na zachodzie. Jezli przyjmiesz wydluzony czas budowy z mysla wazne ze cos robie a nie siedze i dumam jak to bedzie i dalej do przodu to wyjdziesz na tym bez stresu. Najwazniejsze powoli ale sukcesywnie (ja tez bylem na poczatku taki narwany) teraz wszystko przyjmuje ze spokojem -ekipa nie przyszla przyjdzie za tydzien trudno wazne ze przyjdzie. Zostala mi tylko wykonczeniowka ktora rzeczywiscie wykancza bo jestem zalezny od kilku ekip i trzeba zgrac je tak aby wszystko bylo na czas. Najgorsze z tego wszystkiego to duperele ktore zajmuija tyle czasu, a to wstawic wklad kominowy a to nadlac schody, uprzatnac teren, wyciac za duza scianke, uszczelnic dach i powoli czlowiek jest zakrecony dzien krotszy a roboty coraz wiecej.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 20.10.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Lami, nie rozumiem Twojego problemu z elektrownią. Na co chcesz czekać 2 miesiące? przecież masz prąd w granicy działki? tak zrozumiałam z Dziennika http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gif w Łodzi do Warunków Zabudowy nie są potrzebne umowy z gestorami sieci a tylko warunki przyłączy. Do pozwolenia na budowę potrzebne są projekty tychże przyłączy. Dlaczego u was miałoby być inaczej? na co ma być umowa, skoro domu nie ma? do czego podłączą Ci np. gaz? a co do załatwiania spraw to u nas jest akurat odwrotnie. Tam gdzie mąż jest od ręki załatwiany odmownie, albo każą mu czekać na ustawowy termin odpowiedzi, ja idę "palę głupa: bo ja się nie znam, ale potrzebuję już..." i załatwiam od ręki http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif tak np załatwiłam w trzy dni wpis do KW, na który czeka się do 6 mies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts