olaf1975 19.10.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Witam czeka mnie pierwsze koszenie trawy i mam w zwiazku z tym pytanie- czy mozna kosic mokra trawe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kef 19.10.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Można ale lepiej poczekać aż wyschnie (szczególne gdy kosiarka jest elektryczna) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 19.10.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 koszenie mokrej trawy jest zupelnie bez sensu.sprzet sie meczy... rawa sie gorzej kosi... zostaja placki ktore pozniej trzeba zbierac... jednym slowem pomylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankalenka 20.10.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 mój mąż, nałogowiec w temacie koszenia, raz skosił mokrą. Klął strasznie. trawa oblepiała kosiarkę, całe garście zostawały do wygrabienia, choć kosiarka ma pojemnik, nie mówiąc już o późniejszym myciu kosiarki. nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 20.10.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 potwierdzam to nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman2 20.10.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 koszenie mokrej trawy, to przede wszystkim niebezpieczeństwo porażenia prądem.Trzeba nie mieć dostatecznej wyobraźni aby to robić.Inna rzecz, że kosz i noże oblepią się niemiłosiernie trawą i ziemią.Nie wspomnę o czyszczeniu tego bałaganu.Pytanie można zadać inne acz podobne:Po co kosić mokrą trawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts