Kam_domek 19.10.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Witam, poszukuję ekipy która wykona mi instalacje C.O. + wodafirma powinna mieć kompleksową ofertę zawierajacą nie tylko same instalatorstwo, ale zajmująca się kompleksowo: dostarczeniem pieca, kominka rurek i innych koniecznych rzeczy. Chcę tylko dostać wycenę kosztów wykonania i materiałów i nie się twić się ich kupnem. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kam_domek 19.10.2006 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Zapomniałam ! Dom stawiam w Markach koło Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 20.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 U mnie wykonywał p. Darek Ciachowski z Legionowa ,którypoza instalatorstwem prowadzi sklep -hurtownie osprzętufacet jest moim zdaniem b. sumienny i rzetelnytel. do domu 774 49 94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts