Wojtek33 19.10.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 witam W bramie garazowej panelowej wyskoczyl mi przy zamku taki dlugi rygiel ktory blokuje brame przed otwarciem ( przechodzi on az do boku bramy). Brama zamkniete oczywiscie , niema sie jak dostac do srodka. jak to teraz otworzyc. ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FITTER 19.10.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 WITAM No to masz problem . Miałem podobne zdażenie z tą różnicą że automat garażowy się zepsół i wysprzęglik awaryjny równierz. . Musiałem zniszczyć jedną sekcję w bramie na wysokości traka automatu i odkręcić uchwyt automatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek33 19.10.2006 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 no to swietna perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 19.10.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 witam W bramie garazowej panelowej wyskoczyl mi przy zamku taki dlugi rygiel ktory blokuje brame przed otwarciem ( przechodzi on az do boku bramy). Brama zamkniete oczywiscie , niema sie jak dostac do srodka. jak to teraz otworzyc. ????????????? Może przez ścianę ? Czasem ścianę łatwiej naprawić niż rozwaloną bramę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek33 19.10.2006 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 wolwi wlasnie tez tak pomyslalem, scianka dzialowa niezbyt gruba , z porothermu wiec chyba jutro wiertarka i drut i ...napewno sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts