Adam___ 19.10.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Tego dnia o godzinie 16 ZENIE sie. Albo jak to mowia - Popelniam malzenstwo Z jednej strony nie moge sie doczekac.Z drugiej mam stresa Jedno jest pewne - Skonczy sie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.10.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Gratuluję i życzę spełnienia się Twojej "przepowiedni". Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.10.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 masz przesrane powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 19.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Tego dnia o godzinie 16 ZENIE sie. gratulacje Jedno jest pewne - Skonczy sie dobre może przyjdzie lepsze....... (tak sobie tylko zartuję... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 19.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Gratulacje i ... trzymam kciuki! My - 6 dni wcześniej (22) ... będzięmy obchodzić 23 rocznicę tego wspanialego wydarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.10.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Tego dnia o godzinie 16 ZENIE sie. Albo jak to mowia - Popelniam malzenstwo Z jednej strony nie moge sie doczekac.Z drugiej mam stresa Jedno jest pewne - Skonczy sie dobre gratulacje, mój brat też, tego dnia o tej godzinie... skończy się dobre, a zacznie lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.10.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Wiesz...może nie lepiej ale będzie częściej... . Powodzenia (nie dziękuj). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 19.10.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A to niby dlaczego masz mieć lepiej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 19.10.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A to niby dlaczego masz mieć lepiej niż ja ......niz my Ale mimo wszystko nie jest tak zle. Przyjmijcie nasze gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.10.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Jedno jest pewne - Skonczy sie dobre mam pytanie (a nawet 3) - absolutnie serio c1 - zemu masz "stres"czy to cokolwiek zmieni? czy chodzi o sam fakt ze bedzie troszke "cyrku" i bedzie sie w centrum zainteresowania? czy tez moze ze faktycznie ten "topor" spadnie ? jestem ciekawa pktu widzenia mezczyzny pytanie nr 2 - czemu uwazasz ze "sklonczy sie dobre":) tzn : co takiego bylo dobrego , czemu sie ma skonczyc i czemu az taki straszny zal po tym "dobrym? pyt nr 3 skoro "dobre sie skonczy" a teraz czeka zaonatego faceta taka straszna "kicha":D:D:D:D to czemu sie zenisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 19.10.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Kwestia wyboru, jak wybrałeś dobrze, będziesz miał lepiej, ja mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 19.10.2006 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 c1 - zemu masz "stres"czy to cokolwiek zmieni? czy chodzi o sam fakt ze bedzie troszke "cyrku" i bedzie sie w centrum zainteresowania? czy tez moze ze faktycznie ten "topor" spadnie ? jestem ciekawa pktu widzenia mezczyzny Stres z powodu samego wydarzenia.W koncu czlowiek sie zeni raz w zyciu.Przynajmniej w zalozeniu.No bedzie troche osob na mnie patrzalo.Nie przepadam byc w centrum zainteresowania Tym bardziej ze luba jest nauczycielka to troche uczniow pewnie przyleci No i pewnie pol ulicy sasiadow A swoja droga to nie moge sie doczekac pytanie nr 2 - czemu uwazasz ze "sklonczy sie dobre":) tzn : co takiego bylo dobrego , czemu sie ma skonczyc i czemu az taki straszny zal po tym "dobrym? Zartuje z tym ze "dobre sie skonczy". skoro "dobre sie skonczy" a teraz czeka zaonatego faceta taka straszna "kicha":D:D:D:D to czemu sie zenisz? BO TEGO CHCE.Tzn oboje chcemy. Mysle ze przychodzi taki moment w zyciu kiedy czlowiek chce przyjsc do domu,zobaczyc druga osobe na ktorej mu zalezy,pobawic sie z dzieciakiem. I mimo tego ze trzeba bedzie 15 razy wstawac w nocy do placzacego dzieciaka I wcale nie uwazam zeby czekala na mnie "kicha" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.10.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 BO TEGO CHCE.Tzn oboje chcemy. Mysle ze przychodzi taki moment w zyciu kiedy czlowiek chce przyjsc do domu,zobaczyc druga osobe na ktorej mu zalezy,pobawic sie z dzieciakiem. I mimo tego ze trzeba bedzie 15 razy wstawac w nocy do placzacego dzieciaka I wcale nie uwazam zeby czekala na mnie "kicha" no to nie marudz bo jeszcze tu niezonatych - mniej zdecydowanych kurcze wystraszysz btw- wszystkiego naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.10.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 aha =- pamietaj zebys sie ze stressu nie pomylil i nie powiedzial: "i niedopuszcze Cie aż do smierci" bo faktycznie wtedy to bedzie kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 19.10.2006 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 no to nie marudz bo jeszcze tu niezonatych - mniej zdecydowanych kurcze wystraszysz Czy ja marudze ?? btw- wszystkiego naj A dziekujemy bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 19.10.2006 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 aha =- pamietaj zebys sie ze stressu nie pomylil i nie powiedzial: "i niedopuszcze Cie aż do smierci" bo faktycznie wtedy to bedzie kicha No wlasnie z tego powodu mam jeszcze tez troche stresa. Ze sie machne i beda mieli radoche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.10.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Trzymaj się. Gorzej ma Twoja przyszła, bo większość gości na nią się gapi, jaką ma sukienkę, jaki makijaż. Facet jest tylko tłem. Nie będzie źle. Zobaczysz. Życzę Wam długich i szczęśliwych lat razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 20.10.2006 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 3 maj się chłopie. Po ślubie nie spada jakiś szczególnie ciężki topór, chyba że ostro szalałeś będąc jeszcze singlem. "Gorzej" jest kiedy pojawiają się bajtle - to juz odpowiedzialność i tak naprawdę "nic już nie jest takie jak przedtem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.10.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Tego dnia o godzinie 16 ZENIE sie. Albo jak to mowia - Popelniam malzenstwo Z jednej strony nie moge sie doczekac.Z drugiej mam stresa Jedno jest pewne - Skonczy sie dobre wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia weselicho bedzie? napoje zakupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.10.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Wszystkiego naj, naj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts