Mufka 20.10.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.10.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Wszystkiego najlepszego! My dzień później, bo 29 października obchodzić będziemy 12 rocznicę ślubu. Warto było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.10.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Tego dnia o godzinie 16 ZENIE sie. Albo jak to mowia - Popelniam malzenstwo Z jednej strony nie moge sie doczekac.Z drugiej mam stresa Jedno jest pewne - Skonczy sie dobre gratulacje, mój brat też, tego dnia o tej godzinie... skończy się dobre, a zacznie lepsze... ja tez gratuluje , moj brat tez , tego dnia .............ma urodziny (ostatnie 30-sci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.10.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 wszystkiego najlepszego nie bedzie zle ... a anawet bedzie napewno super a odnosnie stresow to u mnie na slubie : przed kosciolem wsadzilem komorke do kurtki bez wyciszania i dalem ojcu (myslelem ze schowa do samochodu/ pozniej siedze sobie w centralnym miejscu z moja A w kosciele patrze a ojciec wchodzi siada w pierwszej ławce a obok na ławce kładzie WSZYSTKIE kurtki w tym moja do konca mszy sie zastanawialem KTO ZARAZ ZADZWONI do mnie z zyczeniami i jaka bedzie kicha jak bede musial wstac i isc wylaczyc telefon PS. na szczescie nikt nie zadzwonil pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.10.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Gratulacje chłopie Tylko się nie dawaj za często...cokolwiek to znaczy Najtrudniejsze są pierwsze lata...docieranie POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras XR4Ti 20.10.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! Juras z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.10.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 wszystkiego najlepszego przypilnuj drużbę, aby nie zapomniał obrączek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 20.10.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 aha =- pamietaj zebys sie ze stressu nie pomylil i nie powiedzial: "i niedopuszcze Cie aż do smierci" bo faktycznie wtedy to bedzie kicha e tam, z autopsji wiem, że te magiczne słowa wypowiedziane nie działają Gratulacje;) nie dośc , że akita, wynik + i ślub?! farciarz! życzę duuuuużo ryzu na głowę, świetnej zabawy i wszystkiego najlepszego na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.10.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Tego dnia o godzinie 16 ZENIE sie. Albo jak to mowia - Popelniam malzenstwo Z jednej strony nie moge sie doczekac.Z drugiej mam stresa Jedno jest pewne - Skonczy sie dobre O matko moja - Adaś Ty sie weź zastanów A tak poważnie - to wspaniałej, słoneczniej i jak najmniej kamienistej wspólnej drogi życia - życzę Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_budowniczy 20.10.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Ona myśli, że on się zmieni a on się nie zmieni On myśli, żo ona się nie zmieni a ona się zmieni Czy ktoś się pod tym podpisze??? Nawiasem mówiąc piękna data - moje urodziny SZCZĘŚCIA ŻYCZĘ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 20.10.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Tego dnia o godzinie 16 ZENIE sie. to juz po chłopie A tak serio, gratulacje. Sam przez to przechodziłem niedawno (15-10-2005). Fajnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 20.10.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 aha =- pamietaj zebys sie ze stressu nie pomylil i nie powiedzial: "i niedopuszcze Cie aż do smierci" bo faktycznie wtedy to bedzie kicha No wlasnie z tego powodu mam jeszcze tez troche stresa. Ze sie machne i beda mieli radoche ja z nerwów w kościele formułkę "biorę Ciebie Małgorzato za żonę" walnąłem bez polskich znaków. ale to była jedyna wpadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 20.10.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Gratulacje 28.10, imieniny Tadeusza, tego dnia urodziła się moja córka ... 22 lata temu, wtedy to była niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.10.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Ups sorki Adam, ale drobnej przesyłeczki nie zdążyłem wysłać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.10.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Adam-dużo szczęścia i miłości ..... powiem Ci coś po cichutku : z książki " Niezawinione śmierci " Whartona córka dzwoni do ojca - Tato co to jest miłość ? Ojciec po dłuższym zastanowieniu mówi -miłość to wypadkowa trzech składników ...szacunku ,podziwu i namiętności ......... jeśli jest jedno -nie jest źle , jeśli dwa -jest ok ....a gdy są wszystkie -nie musicie umierać -już jesteście w raju I tego Wam serdecznie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 21.10.2006 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Wszystkiego najlepsiejszego Golnij se na odwagę chopie http://www.beka.pl/fotki/wino/wino-czartesciowej.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatko 21.10.2006 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Najkrótsza na Świecie bajka z happyendem: Dawno, dawno temu pewien młodzieniec spytał swoją dziewczynę: - Wyjdziesz za mnie? Ona odpowiedziała: - Nie! I facet żyje długo i szczęśliwie, chodzi na ryby i na polowania, mecze, gra w golfa, pije piwo i robi co chce, kiedy tylko ma na to ochotę. KONIEC :) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.10.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.10.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Tego dnia o godzinie 16 ZENIE sie. Albo jak to mowia - Popelniam malzenstwo Z jednej strony nie moge sie doczekac.Z drugiej mam stresa Jedno jest pewne - Skonczy sie dobre A zacznie sie jeszcze lepsze Powodzenia na wspólnej drodze i samych dobrych chwil z małżonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.10.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Żebyś każdego wieczora dziękował za dzień spędzony z Żoną a budząc się rano cieszył się na następny , i następny , i następny ...... I tak do końca świata i o jeden dzień dlużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts