Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowa domow - stany surowe i pod klucz - Warszawa i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 336
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Prosze o wycene SSO dla projektu tk30 ( Architeka)

http://www.budujdom.pl/TK30-94.html

Budowa Gmina Teresin ...

Mysle ze latem, bo obecnie zalatwiam dokumenty do pozwolenia na budowe.

Chcialabym tez prosic o wycene samych fundamentow.

Prosze o wycene z materialow powierzonych.

Drugie pytanie to czas takiej budowy ???

dziekuje

• 4 weeks później...

Witam p. Mariuszu

poproszę o wycenę SSZ- projekt LK-351 w dwóch wersjach: bez podpiwniczenia oraz z częściowym podpiwniczeniem. Budowa we wsi Pasikonie, gmina Kampinos. Chciałbym zacząć budowę na wiosnę 2010.

Szczegóły wyślę Panu na priva.

Pzdr,

Piotr

• 2 weeks później...

Witam

Chciałabym również prosić o wycenę domku http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=414&IdKolekcji=&frm_search=1&id_grupy=0&nazwa=codzienny&typ_budynku_dom=brak_dom&typ_budynku_garaz=brak_garaz&x=20&y=7&nr=3 Interesuje mnie budowa pod klucz; jeżeli takowa też Pan robi. Budowe chciałabym rozpocząć jeszcze w tym roku.Miejsce Cybulice Małe, niedaleko Nowego Dworu Mazowieckiego. Czy ma Pan wolne terminy?

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Dzien dobry!

Poszukuję generalnego wykonawcy domu jednorodzinnego (tyle, ile się da; najchętniej stan pod klucz). Budowa w gminie Lesznowola. Czekamy na PNB, przewidywany start: maj/czerwiec 2010.

- Czy ma Pan wolne terminy?

- Czego może się Pan podjąć (mieszkam za granicą i poszukuję osoby, która maksymalnie mnie odciąży)

- Co powinnam przesłać, aby uzyskać ofertę z wyceną poszczególnych etapów (mam projekt w wersji elektronicznej, ale zawiera bardzo dużo załączników) - czy wystarczy opis konstrukcji, architektury i rzuty?

Proszę o kontakt,

pozdrawiam

Anna

• 2 weeks później...

Najwyższa pora, abym i ja kilka słów napisała. Dom stoi, więc czas na podsumowanie współpracy.

Panie Mariuszu :)

Dziękuję za udaną współpracę, wyrozumiałość i cierpliwość do "inwestorskich babskich" milionów pytań ;), za ekipę pod dowództwem pana Pawła - pracowitą, rozumną i dbającą o miejsce pracy, za poprawione błędy w projekcie i podpowiedź sensownych zmian. Dziękuję przede wszystkim za to, że nie musiałam martwic się o nic, bo wszystko było na budowie na czas. A ja przyjeżdżałam, aby patrzeć jak rośnie dom :)

Mogę z czystym sumieniem zaliczyć Pana do polecanych Fachowców.

z pozdrowieniami :)

Witam. Panie Mariuszu proszę o wycene budowy wg. projektu: http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-czarnuszce-g2/m4b050090c8a1c,2273

Ja się dołączam do tej prośby. Ten sam projekt - Dom w Czarnuszce G2, tylko z dorobioną piwnicą pod garażem (wejście do piwnicy tam gdzie w projekcie jest kotłownia).

Interesuje mnie szczególnie koszt wykonania stanu zerowego (koszt budowy piwnicy z fundamentami), oraz ewentualnie całości.

[email protected]