przybylskig 20.10.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Nawadnianie mam w ogrodzie wielkości 800m2 od lipca tego roku, wszystko byłoby dobrze ale od samego początku linie kroplujace i mniejsze dysze się zapychają piaskiem wydostającym się z mojej studni zbudowanej w ogrodzie. Jesto to studnia głeboka na 10 m i osoba ktora mi robiła nawadnianie twierdzi, że powinno się to wyczyścic ale już prawie pół roku i nawet po wprowadzeniu dodatkowych filtrów dalej jest to samo co zrobić, czy głebiej studnie dokopać czy też co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 20.10.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 A może to nie piasek, lecz "twarda" woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przybylskig 21.10.2006 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 W filtrach mam pełno piasku jakkolwiek po tym kilkumiesięcznym podlewaniu pobliskie bruki mam ciemniejsze ale to chyba zażelazienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts