em_p 17.04.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Hej, Budujący Wielkopolanie Znacie jakąś dobrą ekipę, która zbuduje dom pod klucz w Poznaniu? Bedę wdzięczna za wszystkie informacje (te pod hasłem NIE POLECAM również...) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati33 18.04.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Ja buduje dom w okolicy Poznania i murarza miałam z Nekli - solidna ekipa ale nie budują pod klucz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 18.04.2003 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Daj namiary na tego gościa spod Nekli, wszyscy forumowicze biorą budowlańca poleconego przez miszę, może ktoś się wyłamie: [email protected] Arecki PS. I może napisz kilka słów o jego ekipie i cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 18.04.2003 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Daj namiary na tego gościa spod Nekli, wszyscy forumowicze biorą budowlańca poleconego przez miszę, może ktoś się wyłamie: [email protected] Arecki PS. I może napisz kilka słów o jego ekipie i cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krotosz 29.04.2003 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Cześć Arkadly.Ponieważ być może będziemy sąsiadami, chcę się zapytać na jakim etapie jesteś, i czy jeśli chodzi o pozwolenia, adaptację, ZUD-y i inne papierowe duperele, to czy z każdym świstkiem latałeś sam do urzędów, czy wynająłeś jakąś firmę, która to wszystko załatwiała. Słyszałem, że w Kórniku na Poznańskiej takowa jest, nie wiem ile jest ona warta.Pozdrawiam - Robakowiczanin.P.S. Korzytsając z okazji - pytanie, czy kto śma do sprzedania barak, barakowóz lub kontener gospodarczy, za w miarę przyzwoitą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krotosz 29.04.2003 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Cześć Arkadly.Ponieważ być może będziemy sąsiadami, chcę się zapytać na jakim etapie jesteś, i czy jeśli chodzi o pozwolenia, adaptację, ZUD-y i inne papierowe duperele, to czy z każdym świstkiem latałeś sam do urzędów, czy wynająłeś jakąś firmę, która to wszystko załatwiała. Słyszałem, że w Kórniku na Poznańskiej takowa jest, nie wiem ile jest ona warta.Pozdrawiam - Robakowiczanin.P.S. Korzytsając z okazji - pytanie, czy kto śma do sprzedania barak, barakowóz lub kontener gospodarczy, za w miarę przyzwoitą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 05.05.2003 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Cześć, dopiero kończę adaptację projektu. Chyba w tym tygodniu zaniosę papiery na pozwolenie na budowę. Chyba szkoda kasy na firmę, będę działał sam.Gdzie będzie/jest Twoja działka? Arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts