plamiak 20.10.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witam wszystkich forumowiczów.Mieszkam w Sandomierzu, jestem żołnierzem.Pierwszy numer Muratora wpadł mi w ręce dokładnie 12 lat temu i od tego czasu zawsze tematy budowlane kojarzyły mi się z tym wydawnictwem.Obecnie jestem na etapie zakupu działki.Postaram się wnieść coś od siebie - z porad forumowiczów już wiele się dowiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 20.10.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 21.10.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 czołem! czeka Cię uciech sto. http://www.lekkerwear.com/images/happy_face_military_salute_lg_nwm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.10.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 QUUUUUUUUUUUUUUUBA, Nie strasz człowieka, bo działki nie kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 21.10.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 no co?? sam nie buduję to pokibicowac chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.10.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 no co?? sam nie buduję to pokibicowac chcę Nie wiedziałem, ze jestes takim złośliwcem. Sam nie buduje, a innych straszy. A zważ waszmość, że Plamiak to żołnierz i byle czego sie nie boi. Plamiak, masz już 2 kibiców. Kupuj szybko fajną, tania działkę, załatwiaj zimą papierkologię i wiosną zaczynaj. Pozdrowienia. PS. Qubo, Was też pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 21.10.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 straszy, straszy - zaraz straszy. Ja tu takiego ładnego gifa wyszukałem z wojskowym salutem, a Ty się przezywasz... Plamiaku - polecam do poduszki Tomkowy Dziennik o Mazurskiej Chałupie - zobacz, jak tu fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.10.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Niestety nie moge polecić dziennika pokładowego Kapitana Q. A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 21.10.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Niestety nie moge polecić dziennika pokładowego Kapitana Q. A szkoda zaktualizowałem stopkę, skoro nalegasz http://manu.dogomania.pl/emot/lalala.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.10.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Niestety nie moge polecić dziennika pokładowego Kapitana Q. A szkoda zaktualizowałem stopkę, skoro nalegasz http://manu.dogomania.pl/emot/lalala.gif Sorry, taki dziennik można polecić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts