Kuna 20.10.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Jestem zdecydowany położyć bezpośrednio na gazobetonie :1 - klej z wtopioną siatką ,2 - grunt kolor biały ,3 - tynk mineralny kolor biały ,4 - dwu krotne malowanie farbą silikonową białą lotusan firmy STO . Czy ktoś mi odpowie ile m2 takiej elewacji będzie kosztować na dzień dzisiejszy- materiały + robocizną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 22.10.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 za tynk płaciłam 10zł za m2, inne nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 26.10.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 bez tynku z gruntowaniem wyrobiłem się 45zł/m. tynk - to maksymalnie 15 zł/m z położeniem. Tak na dzień dzisiejszy i moje okolice. Zostawiam na razie bez tynku, może za rok tynk,który tez może poleżeć niemalowany - może zmieni się koncepcja kolorystyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 30.10.2006 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Dziękuję wszystkim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 30.10.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 W Poznaniu najlepsza firma oferuje połozenie tynku mineralnego z podkładem i malowanie Lotusanem za 60 zł za metr i nie mają zamiaru obniżać cen bo mają tylu klientów.Gwrancja 5 lat. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 02.11.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ja skonczylem elewacje domu tynkiem silikonowym.Robocizna 30 zl za metr styropian 14+siatka+klej+tynk silikonowy baranek firmy CAPAROL oraz moja robocizna to malowanie elementow do ktorych nie dostalismy tynku barwionego w masie w takim kolorze jak chcielismy. Ale malowanie baranka farba silikonowa to syzyfowa praca jeszcze nie sonczylem poprawek.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOLOR SYSTEM 03.11.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 1 - klej z wtopioną siatką , 2 - grunt kolor biały , 3 - tynk mineralny kolor biały , 4 - dwu krotne malowanie farbą silikonową białą lotusan firmy STO . Cena od 20 do 25 zł /m2Ja bym proponował farbę MURESKO PREMIUM CAPAROL Barwienie z palety STO możliwe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 03.11.2006 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Ad : Kolor System 1 - klej z wtopioną siatką , 2 - grunt kolor biały , 3 - tynk mineralny kolor biały , 4 - dwu krotne malowanie farbą silikonową białą lotusan firmy STO . Cena od 20 do 25 zł /m2 Ja bym proponował farbę MURESKO PREMIUM CAPAROL Barwienie z palety STO możliwe. Cena dotyczy robocizny czy robocizny z materiałami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts