Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ad.1 Z tego co słyszałem od wykonawców i czytałem na forum, to wystarczy przymocowanie folii zszywkami do krokwi (nie ma potrzeby podkładania żadnej folii dwustronnej) <-- jeśli się mylę to mnie poprawcie, za 3 dni będę przykrywał dach folią.

Ad.2 Instruktarz układania folii (w zależności od miejsc) znajduje się na stronie producenta folii T.... (przed chwilą nawet z ciekawości na to zerknąłem, żebym wiedział co fachowcy będą u mnie robić we wtorek).

https://forum.murator.pl/topic/64309-folia-do-krokwii/#findComment-1414418

Ad.1 Z tego co słyszałem od wykonawców i czytałem na forum, to wystarczy przymocowanie folii zszywkami do krokwi (nie ma potrzeby podkładania żadnej folii dwustronnej) <-- jeśli się mylę to mnie poprawcie, za 3 dni będę przykrywał dach folią.

Ad.2 Instruktarz układania folii (w zależności od miejsc) znajduje się na stronie producenta folii T.... (przed chwilą nawet z ciekawości na to zerknąłem, żebym wiedział co fachowcy będą u mnie robić we wtorek).

Mam folię T.. Właśnie będą rozbierać mi kawałek dachu bo przy przybijaniu deski koszowej przebilli gwożdziem i puszcza....Ponieważ jestem mądry po szkodzie polecam taśmę pod kontrłaty producenta Corotopu na allegro ok 20zł za 50m .

https://forum.murator.pl/topic/64309-folia-do-krokwii/#findComment-1414756