anna.misia 20.10.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 nie bardzo wiem o co chodzi z tym bik ale chyba jest to rejestr długów jak sprawdzić czy nas tam nie ma ?chcemy z mężem ubiegać się o kredyt i nie chcę aby jakiś drobny zapomniany rachunek przeszkodził nam w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.10.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Biuro Informacji Kredytowej to zbiór danych o klientach o ich wczęsniejszych i obecnych zobowaiązaniach i o terminowosci ich regulowania Poczytaj tuhttp://www.bik.pl/ A sprawdzić można prosto, wysłać do nich zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.10.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 mozna jechać bepośrednio do W-wy. Ja tak zrobiłam. Wydruk dostałam na miejscu. Zalezy jak komu zależy na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 19.12.2006 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 No i się sprawdziłam 36 zł zadłużenia .Kredyt spłacony rok temu żadnych ponagleń ,wezwań do zapłaty ot tak poprostu umieścili mnie w BIK. Uregulowałam należność ,skierowałam do nich prośbę o wykreślenie z rejestru i teraz pozostało mi poczekać kilka latek i mam kredyt jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 20.12.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witaj anna.misia Myślę, że wpis w BIK-u nie musi stanowić przeszkody na kilka lat. Mój mężczyzna też został wpisany do BIK. W jednym banku odmówiono nam kredytu i wtedy dopiero zaczęliśmy wyjaśniać o co chodzi. Okazało się, że to bank BZ wydał kartę bankomatową i pobrał prowizję. A my byliśmy pewni, że to konto już dawno jest zamknięte, a nie wspomnę że tej karty nikt na oczy nie widział. Poszliśmy do PKO BP i od razu pokazaliśmy wszystkie papiery, że już zapłacone, zamknięte i zgłoszone do wykreślenia. i na dziś dzień wzięliśmy juz drugą transzę i domek się buduje. Zawsze trzeba próbować. Pozdrawiam Świątecznie i trzymaj się. Agniecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 20.12.2006 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 byłam dzisiaj u doradcy finansowego mówi że nie ma problemu jak mu zapłacę 2% z sumy kredytu przy wypłacie pierwszej transzy czyli 4000 to dużo a jeżeli się okarze że to jedyne wyjscie to trudno budowa już rozpoczęta mam nadzieje że przyszłe święta spędzimy przy kominku w naszym domku -pozdrawiam wszystkich iżyczę wszystkiego co naj naj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 byłam dzisiaj u doradcy finansowego mówi że nie ma problemu jak mu zapłacę 2% z sumy kredytu przy wypłacie pierwszej transzy czyli 4000 to dużo a jeżeli się okarze że to jedyne wyjscie to trudno budowa już rozpoczęta mam nadzieje że przyszłe święta spędzimy przy kominku w naszym domku -pozdrawiam wszystkich iżyczę wszystkiego co naj naj... Trafiłaś na niezłego oszusta..... mam nadzieję, że nie dasz się wrobić w łapówę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.misia 20.12.2006 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 jestem zdesperowana a kłopoty to moja specjalność i wogóle same przeszkody ,matka się domnie nie odzywa bo się buduję,mam sprawę w sądzie z inżynierem bo nie zapoznał się z planem i zakupiłam projekt LUNA z daczem wielospadowym ,teraz problem z bankiem no i jeszcze jeden poważny problem ale nawet już nie piszę bo nie chcę sama na siebie donosić .Ale będe walczyć mury z dnia na dzień rosną tyle że pieniążki już się skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 20.12.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 No i się sprawdziłam 36 zł zadłużenia .Kredyt spłacony rok temu żadnych ponagleń ,wezwań do zapłaty ot tak poprostu umieścili mnie w BIK. Uregulowałam należność ,skierowałam do nich prośbę o wykreślenie z rejestru i teraz pozostało mi poczekać kilka latek i mam kredyt jak w banku Bik'iem się nie przejmuj jest to informacja o wszystkich kredytach dobrych i złych tych spłacanych i nie. Splać tylko i ewentualnie poproś o zaświadczenie z banku w którym miałaś to zadłużenie i bez nerwów To są normalne historie. Pracowałam w banku to się zdarza bardzo często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts