siewonka 17.04.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Co myślicie o poromurach 44 najlepiej niech wypowie się ktoś kto z tego budował i ma jakieś doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 17.04.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Siewonka, pisałam już o tym kiedyś, mój ojciec budował dwa lata temu z ceramiki Jopka - właśnie Poromur 44P+W, też w Gliwicach. Jego spostrzeżenia w porównaniu z sąsiadami budującymi z Porothermu Wienerbergera: Poromur ma trochę mniejszą dokładność wykonania. Zdecydowała wtedy cena, bo był znacznie tańszy, ale mam wrażenie że ceny się teraz bardzo wyrównały - robiłaś już jakieś rozpoznania lokalne? Acha, zwróć uwagę że przy Poromurze potrzebujesz 17 pustaków na m2, a przy Porothermie 16 - trzeba porónwywac cenę m2, a nie pojedynczego pustaka.Mnie interesuje jeszcze Leier - u nas sprzedaje to np. Builder na ul. Tarnogórskiej - nie wiesz jak to wychodzi w porównaniu? [ Ta wiadomość była edytowana przez: magmi dnia 2003-04-17 13:02 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts