Frost911 21.10.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Szukam dobrej ekipy budowlanej z Bielska-Białej lub okolic. NIEZBĘDNE doświadczenie w murowaniu ścian jednowarstwowych z pustaków poryzowanych, murowanych na zaprawę ciepłochronną.Rozpoczęcie prac - kwiecień 2007.kontakt: 0 600 899 488 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Ko***y 29.10.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Też miałem budować z Porothermu 44,ale ktoś znający realia budowy mi to odradził.Powiedział wprost;nie upilnujesz prawidłowego cięcia,a wszystkie dziury zalepią Ci zaprawą.Będą mostki termiczne.Buduj z 30-tki na zwykłej zaprawie,potem całą fuszerkę przykryj warstwą 10-12 cm ocieplenia.Nie będzieŻADNYCH mostków.Co uczyniłem i co Ci serdecznie radzę.Powiedział,a zna się na tym że w obszarze dawnego Województwa nie znajdę ekipy która zobowiąże się i umie to zrobić!!!! A i współczynnik będzie o wiele lepszy.Odżałuj te niewiele większe koszty na robociznę,które i tak w ogólnym bilansie są nieduże.Robiłem z Porothermu,dzisiaj zrobiłbym z Maxa.Tańszy i mocniejszy.Pozdrawiam.Bogusław z B-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djmarekl 05.11.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 INż ELEKTRYK - INSTALACJE ELEKTRYCZNE - MONTAż I WYKONAWSTWO - DOKUMENTACJA I FOTOGRAFIE INSTALACJI PO WYKONANIU- CAłY KRAJ- 513-576-219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts