d7d 06.02.2021 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Słupy 3,5m mocowane do konstrukcji budynku - dobrze.Chwyć je na górze i w połowie wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Volke 08.02.2021 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Słupy 3,5m mocowane do konstrukcji budynku - dobrze. Chwyć je na górze i w połowie wysokości. Słupy nie będą montowane do ściany tylko belka na górze, ona będzie większa niż słupy, zostały mi po budowie takie 20x20 i je myślałem osadzić na tych słupach i tą belkę przykręcić do ściany. Mam tylko małą zagwozdkę bo mam 15 styro i tynk, nie wiem czy przykręcić to normalnie na szpilki? czy wywiercić i dać jakieś tuleje metalowe przez styro? Dodam że słupy przy budynku chciałem odstawić od ściany o kilka centymetrów. ale jeżeli to nie jest dobrze to przykręcę je do ściany tak jak pisałeś na górze i pośrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts