imhotep 21.10.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Mam pytanie, nie orientujescie się jakie formalności trzeba pozałatwiać i ile to wszystko kosztuje gdy sprowadzi się auto z Belgii. I czy trzeba kupić rejestracje tymczasową aby móc wjechać do Polski(podobno kosztuje ona 240Euro)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 31.10.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Informacji poszukaj na tym forumhttp://www.belgia.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 02.11.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 nie wiem czy się jeszcze opłaca sprowadzać z Belgi (chyba że masz już coś konkretnego), teraz tyle nasi tego sprowadzili, ceny pospadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 02.11.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Z finansowego punktu widzenia, używane auta sa tańsze w Niemczech, niż w Belgii, ale jeżeli ktoś chce mieć duży wybór Peugeotów, Renault czy Volvo to warto poszukać właśnie w kraju frytek, piwa i pysznej czekolady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 04.11.2006 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Miałem upatrzonego citroena w belgii dlatego pytam. Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcy 08.11.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Mam tylko nadzieję, że ten citroen to nie w miejscowości Roeserale(czy jakoś tak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts